Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
razvihanje slik pri Pošti Slo 4.2.2005 15:32:33
|
|
|
|
mami Lea
|
Pa še zelo lepe fotografije so. Nič ne šparajo z barvo kot pri nekaterih privat fotografih. :bravo::bravo: za Pošto Slovenije
|
|
|
|
razvihanje slik pri Pošti Slo 4.2.2005 18:39:17
|
|
|
|
p@tricij@
|
so že imeli v janurju isto to akcijo, in sem dala razviti slikice. čudovite so. res se splača cenovno kot tudi kvalitetno.:bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
razvihanje slik pri Pošti Slo 4.2.2005 20:01:14
|
|
|
|
HuAnita
|
že imam kup filmov in CD pripravljen...:bravo:
|
|
|
|
razvihanje slik pri Pošti Slo 4.2.2005 20:46:51
|
|
|
|
NinaŠ
|
bi pohvalila njihove fotografije, so lepše kot v marsikaterem foto studiu, pa še ful hitro jih dobiš, pa še poštnine ne zaračunajo in so tud cenovno ugodne (že brez akcije) :bravo: jaz jih naročam pri njih preko rač.
|
|
|
|
razvihanje slik pri Pošti Slo 5.2.2005 16:20:48
|
|
|
|
india
|
NinaŠ imaš kak link za naročanje preko računalnika? In kako je potem plačilo? Po povzetju?:miska:
|
|
|
|
razvihanje slik pri Pošti Slo 5.2.2005 17:03:54
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tu imaš link in si programček (digi photo - moder gumb sredi strani, ne moreš zgrešit) downloadaš. Plačilo je po povzetju. http://www.posta.si/Namizje.aspx?tabid=96 LP
|
|
|
|
razvihanje slik pri Pošti Slo 5.2.2005 18:08:01
|
|
|
|
india
|
Hvala, porihtano!!! :miska:
|
|
|
|
razvihanje slik pri Pošti Slo 5.2.2005 18:14:59
|
|
|
|
KIRA
|
DIGIFOTO OD ŠIMONKE JE IMEL FORMATA 10:14 IN 10:15 PO 29 SIT. se opravičujem - se ne derem...
|
|
|
|
razvihanje slik pri Pošti Slo 5.2.2005 18:16:48
|
|
|
|
Primoza
|
Digifot ima še vedno tole akcijo 29 sit, očitno jo je podaljšal. Ta cena je zelo ugodna, pa še hitri so.
|
|
|
|
razvihanje slik pri Pošti Slo 6.2.2005 10:36:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, v dveh dneh dobiš slikve od Digifota. So lepe, edino čudno porezane:ups: Jaz sem se tod lepo trudila, da sem datume napisala 1 cm od roba. Pa so mi skoraj ves datum porezali :((
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?