|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razvajeni starši
11.9.2007 11:31:51   
Anonimen
Ali smo starši res tako zelo siti svojih otrok, da se jih moramo za vsako ceno "losati", se ne ukvarjati z njimi, se neprestano kregati nad njimi. Zakaj hudiča imajo nekateri sploh otroke, če jih dobesedno porinejo starim staršem v naročje, ker naj bi se sami po službi malo odpočili. Madonca, tako sem jezna na ..., ki ima dve hčerki, ki sta začeli dobro hoditi v šolo, da moram to povedati. Njuna mamica se dobesedno otepa obeh, ju neprestano krega, se dere nad njima, nikoli nista dovolj popolni za njo, čeprav sta obedva nadpovprečno uspešniv šoli, hodita v glasbeno šolo, obe sta športnici (plavanje, atletika,...), ...  Ko pride iz službe, nekaj na hitro skuha zase in za moža, nato  se vsede pred tv in cel popoldne bulji v njega. Od hčerk zahteva, da postpravljata celo stanovanje, če ni dovolj dobro pospravljeno, ga razmeče in jovo na novo. Tudi batine dobita. Ona sedi na kavču, je vse kar ji pade pod roke in se dere nad hčerkama. V pritljičju stanujeta stara starša, ki pa sta otrokoma v veliko tolažbo , po drugi strani v veliko potuho. Punčki sovražita mamico, kar povesta dediju in babici. 
Navzven so popolna družina, navznoter pa popoln kaos. Staši se že pozna na obnašanju, v šoli je nihče ne mara, vsi jo  hecajo, tepejo. Mlajša za enkrat nima težav.  To staršev ne gane, vazno je le to, da se mamica dobro spočije od službe in vsega napora, ki ga tam mora požreti.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: razvajeni starši
11.9.2007 11:40:16   
orhideja75
ja kaj pa njen mož? a jo mora on tudi ubogati?
se mi punčke kar smilijo. si sploh ne morem predstavljati, da so na svetu res tudi taki ljudje. navzven so nasploh vse družine ok, kaj se pa skriva za vrati stanovanj pa nihče ne ve.
mi pa otroke  kdaj okregamo, pa nam je že tisti trenutek žal.
sam otrok ni kriv, če si imel v službi slab in naporen dan.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.9.2007 11:42:37   
Anonimen
Mož jo 100% podpira.

(odgovor članu orhideja75)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.9.2007 11:43:55   
orhideja75
ja pol pa tut on ni čist normalen, sory. se mi tele dve punčke res smilijo, da morjo živet v takem terorizmu.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.9.2007 11:46:38   
Anonimen
Mama je mama, mar ni tako. Mama naj bi bila milina družine, oče pa tisti, ki dela red. Ali obratno. Vsak otrok rabi toplino, objem, poljubček, ...ni važno od koga.

Neposredna povezava do sporočila: 5
11.9.2007 11:47:39   
Anonimen
Jaz mojega res včasih malo skregam pa se že tako namuli,da se mi kar smili.Da pa bi se drla nad njim to pa ne.
Če ne uboga pač ne uboga ga pustim.Nikoli res nikoli,kosem še bila v službi nisem prišla domov pa na kavč.No,če je on hotel gledat tv ja drugače pa ne.
In probleme,ki juh ima v službi naj pušča tam ne da jih nosi domov in spravlaj ven nad otroki.

Neposredna povezava do sporočila: 6
11.9.2007 11:58:16   
piščanc
mah ne vem. to, da otroka vodiš k raznoraznim aktivnostim je že nekako delo. tako, da če sta v šoli dobri, imata popoldanske aktivnosti, potem tile starši ne morejo biti takooooo leni, vsaj peljeti jih morajo. nevzgojenega otroka pa tudi ne moreš prepričati, da ti bo pospravil bilo kaj. kaj ima pa skupnega draženje v šoli in lena mama, pa tudi ne vem.

veliko je slabih staršev. pa ogromno dobrih. kako pa kaj se bodo pa sami dogovorili.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.9.2007 12:09:54   
Anonimen
Večina prostočasovnih stvari, ki jih počneta so v sklopu šole, drugače jih okrog vozidedi. Punco dražijo zaradi njene zaprtosti, nedružabnosti, saj sta bili že od malega strogo  vzgajani in dalj od vrat hiše nista smeli sami. Tudi na dvorišče nista smeli sami,vedno le v stanovanj, da ne bo kaj hudega. Da bi šla mama vsaj ven, na sprehod sem videla mogoče enkrat na mesec.

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
11.9.2007 12:20:19   
Anonimen
Žalostno, ampak žal je takšnih družin vedno več.
Še sreča, da ni povsod tako, ker če ne bi bilo že za obupat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
11.9.2007 12:24:04   
piščanc
ne strinjam se z njeno vzgojo, ampak težko je soditi tukaj po forumu. jaz po službi komaj čakam, da gremo z našima pikicama ven, ker me to sprošča. Poznam pa tudi par primerom 'čudnih' staršev. pa tudi eno mamo, ki komaj čaka da svoja dva otroka kam potisne. ena punčka je tako zelo agresinva, druga pa čisto zaprta. kaj ju čaka v življenju, pa ne vem. in me niti ne zanima, jaz pač nisem takšna.

dekletoma pa želim, da ju stara starša čimbolj obvarujeta. ampak samo mama dvomim, da je tega kriva, tudi karakter otroka je potreben. vsak bi naredil drugače, zato pa je na svetu veliko različnih ljudi in težko je soditi starše. vsak ima kakšno pomanjkljivost, pa prednost.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.9.2007 12:25:13   
srki
Čas, družba, sistem v kateri živimo. Saj je čedalje bolj vse v kaosu.

Očitno imata starša resne probleme, s katerimi se nočeta soočiti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.9.2007 12:50:41   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: srki
Očitno imata starša resne probleme, s katerimi se nočeta soočiti.

user posted image Tudi jaz se podpišem pod Srki.
Groza. Ubogi deklici.
Saj nočem biti hudobna, samo jaz bi reševala s socialno službo, ki pa ne bi nič naredila ali pač user posted image user posted image  ali pa bi tema staršema svetovala da se obrneta na pomoč k psihologu?

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.9.2007 12:54:48   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ali smo starši res tako zelo siti svojih otrok, da se jih moramo za vsako ceno "losati", se ne ukvarjati z njimi, se neprestano kregati nad njimi.

Jaz svoje hčere nisem sita, včeraj sem se cel popoldne z njo ukvarjala, zvečer sva brali otroško revijo, lepili nalepke.....brali Pikija.
Še prehitro bodo otroci sami od sebe odšli, saj (pre) hitro zrastejo.
Ne razumem pa sestrinega moža, ki se noče ukvarjati z njima, češ "žena ti sve uradi sama". Mi je enkrat omenila, da imam super moža, ker s ukvarja z mojo hčerko.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.9.2007 13:11:26   
Mešamdrek
Mogoče pa tale mama rabi psihiatra?user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.9.2007 14:08:24   
taška30
Ja, OK, je žalostno.
Samo, kaj je že namen te teme? Skupinsko zgražanje?

Aja, odgovorit je treba na vprašanje: Ali smo starši res tako zelo siti svojih otrok, da se jih moramo za vsako ceno "losati", se ne ukvarjati z njimi, se neprestano kregati nad njimi.
Odgovor: nismo.

Če so pa to tvoji prijatelji (ker očitno dosti podrobnosti veš o njihovem vsakdanu), se pa zamisli, s kakšnimi se družiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.9.2007 14:09:42   
ZARA
Jst sem bila pa prepričana, da je sužnjelastništvo že izumrlo?   

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.9.2007 14:15:57   
Anonimen
 Ne, res ni normalno...samo kako pa ti vse to veš???
Pa upam, da ne razlagaš veselo vsem okoli!!!user posted image Tako kot tu!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
11.9.2007 14:19:03   
Mešamdrek
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ne, res ni normalno...samo kako pa ti vse to veš???
Pa upam, da ne razlagaš veselo vsem okoli!!!user posted image Tako kot tu!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.9.2007 14:28:50   
baguSka
Se opravicujem. Ampak zdele pa necesa ne stekam!!!!!!!!! Dva dni nazaj al tri je blo govora o tem, da je treba oceta, ki je pretepel svojo 6 letno hci prijavit policiji in mu odvzeti otroka!!!!! Tuki pa pisete samo kako hudo vam je, ker to pocne mati?????

A sem glupa al ne stekam tega???!!!???user posted image

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.9.2007 14:32:40   
taška30
BaguSka, jaz, po pravici povedano, mislim, da je enmu spet malo dolgčas...user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.9.2007 14:48:02   
nejcko
Težko presodim, kaj in kako, ker nočem soditi o temah čula-rekla-kazala. Se pa absolutno strinjam s Srki, da je današnji čas tak, ki družine dobesedno sili v "nenormalne" odnose. Eni starši so taki, drugi drugačni, eni dobri, drugi slabši, nekateri pa dejansko tudi slabi - a tako je od nekdaj bilo in tako vekomaj bo. Pa saj ne moremo vsi delovati po istem principu.

Socialna služba - pa dajte no! Nekatere bi za vsak grd pogled klicale socialno, a zavedajte se, drage moje, da CSD ne more reševati vseh problemov sodobne družbe. In kaj naj po vašem ukrene v dotičnem primeru CSD? Odvzame otroke staršem in jih da ... kam že??? V popravni dom? V rejništvo? V zavod? Kam?
Rejniških družin močno primanjkuje, popravni domovi so za "problematične otroke, da ven pridejo še bolj problematični, zavodov ni oz. jih je absolutno premalo. Država pa itak denarja v socialo ne vlaga?

Mah, saj ne vem, kaj naj sploh še napišem ... vsem otrokom tega sveta želim čim lepše otroštvo, čeprav vem in priznam, da tudi zaradi mene nekje na drugi strani sveta gotovo trpi vsaj en otrok.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
11.9.2007 14:51:35   
Anonimen
Tudi, če je zgodba resnična, jaz bi rekla, da je treba mami ter očetu otroke odvzeti. Pa kaj so otroci se rodili zato, da bodo pucali za lenobo? Ma, če hodi v službo, še ne pomeni, da lahko leži in ukazuje otrokom, pa se dere na njih. Jza bi jo tak zlasala, res. Pa tudi oče tukaj ni izjema, isti je kot mama, glih za skupaj sta. Jaz bi kar na CSD šla, ampak po mojem ne bodo pomagali.

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
11.9.2007 14:56:53   
baguSka
Pa tudi oče tukaj ni izjema, isti je kot mama

to itak.. ker pusti to.. in sta ista.. tko kot tista mama ki je pustila svojemu mozu, da je prebutal tud hcerko.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
11.9.2007 15:17:43   
Anonimen
Ja, baguska to je res žalostno.

Me pa zanima, zakaj za hudiča vse obsojate le mamo? Res je, mama v prvem letu skrbi za otroka, ampak tudi oče je tukaj, oče ki dela za otrokovo udobje, za igrače. Ampak dvomim, da njim kaj privoščita, pustimo to. Oče in mati - sta oba isto pomembna za otroka, ne le mati.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
11.9.2007 15:57:38   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Se opravicujem. Ampak zdele pa necesa ne stekam!!!!!!!!! Dva dni nazaj al tri je blo govora o tem, da je treba oceta, ki je pretepel svojo 6 letno hci prijavit policiji in mu odvzeti otroka!!!!! Tuki pa pisete samo kako hudo vam je, ker to pocne mati?????

A sem glupa al ne stekam tega???!!!???user posted image

mende sem jst tud kmet da ne stekam tega...moz ali zena...kej tazga nad otroci nima pravice nihce!!!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?