ronja
|
hehe, moj dragi ni romantik in ni gentleman, kar sem vedela že predno sva karkoli imela, tako da če bi kaj hudega pričakovala, bi bila čisto sama kriva . Je pa luškan fant z zelo dobrim smislom za humor , kar dostikrat bolj rabim kot pa razna druga razvajanja (mam take nosečnosti, da smisel za humor res prav pride). Imel je sicer res neke namene, kako me bo crkljal, ko bom noseča, ampak ga nisem že takrat resno jemala, hehe. Ko sem prvič zanosila, me je sicer res cartal, celo rožice sem dobila, hehe, ampak je trajalo samo en teden, ker se je končalo s ss. No, ko sem zanosila z Ronjo, pa se mu je ponudila enkratna priložnost in je začel še veliko bolj intenzivno trenirat in sva se skupaj zmenila, da naj se zdaj znori, naj gre na vse, kar si želi, da bo potem lahko zadovoljen z nami brez občutka, da je nekaj zamudil. In res je takrat bil zelo malo doma in šel na vse treninge vseh ekip, v katerih je bil in na vse tekme in bil zadovoljen, da je imel to priložnost in ko se je mala rodila (je bilo itak že konec sezone), se je posvetil nama. No, potem je nekak spet imel namene, da me bo pa v 2. ful razvajal, ampak zdaj je pa tu najina 1 letnica in še jaz mam tako nosečnost, ki mi marsikaj prepoveduje, tako da že komaj gospodinjstvo skup furava . Tako da - hehe, mogoče v tretje , hehe. Sicer mi kdaj zmasira noge, ampak to ni ravno ful pogosto, parkrat v vsaki nosečnosti je pa bilo. Kar se nosenja tiče, sem dop. sama doma, tak da itak nima kaj, iz trgovine pa on v gl. vse znosi, ker mam pač striktno prepoved karkoli nosit. Če je ne bi imela, ga pa tako ne bi nič vprašala in zagrabila vrečke, pa šla . Čevlje si še sama obuvam, mamo tisto tadolgo žlico, hehe. Vem, da mu ni vseeno, ampak sva oba precej trpežna - vsak se vsako leto kaj pofaula in sva navajena, da se pač stisne zobe, če je treba .
|