|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razvajanje nosečnice
27.10.2008 10:58:23   
Brbs
Kako kaj vaš partner skrbi za vas v nosečnosti? Vas kaj razvaja, je ekstra pozoren, ljubeč? Je že ponavadi tak ali v nosečnosti kaj bolj?

Bi bilo zanimivo videt izsledke kakšne takšne ankete....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: razvajanje nosečnice
27.10.2008 11:03:36   
blaža
Jaz dnevno dobim dozo cartanja. Jo rabim za živet!user posted image

Ko sem bila noseča me je cartal isto kot zdej, le da sva več gladla moj trebuh. pred vsem mi je bilo zelo pomembno, da je poštimal maksimalno našega štiriletnika, ki sem bla dosti v bolnici.

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.10.2008 11:45:26   
5ra_28
Moj je že drugače ful pozoren, tako da ni zdaj neke velike spremembe. Zdaj je pač tak, da vse on nese, pa čeprav lahk izgleda kot mula, jaz pa sam z mojo torbico.user posted image  Pa ker se že mal težje sklanjam, vedno on pobere copate ali čevlje iz tal in jih pospravil v omaro. Važno mi je to, da je pozoren do bušija, pa čeprav se smešno sliši. Da ga boža, se pogovarja, da lubčeka, ko gre v službo in pride domov in podobno.
Že pred nosečnostjo sem bila z njegovo pozornostjo več kot zadovoljna, upam da bo tako ostalo.

Končno smo trije:)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.10.2008 11:51:14   
Anonimen
Moj se tudi trudi kolikor se lahko ... mi zavezuje čevlje, masira bušija s kremo, mi ne pusti dvigovat zadev in me non stop pošilja na kavč, ... pa še več zadev bi se našlo ... sem pa jezna sama nase, ker tega zaradi teh vražjih hormonov ne znam dovolj cenit in bi bil zame v tem trenutku nekdo, ki mi bere misli, premalo pozoren ... user posted image Ah ja ... saj bo bolje ... tudi moji hormoni se bodo sčasoma umirili in moj bo dobil medaljo, ker jih tako super prenaša user posted image .

(odgovor članu 5ra_28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.10.2008 12:54:19   
Anonimen
Razvaja me čisto enako kot ko sem v nenosečem stanju user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.10.2008 13:19:38   
ThinkPink
Kakega ekstra razvajanja, samo zato, ker sem bila noseča ni bilo. Kaj se tiče cartanja, nežnosti ipd... je bilo tako kot vedno. No, kar ogromno. Samo ne zaradi nosečnosti.

Je pa bila finta, da mi ni pustil nositi vrečke iz trgovine, da ne bi bilo kaj narobe. Niti najmaj pa ga ni motilo, da sem sesala, brisala prah iz omar, likala, dajala zavese dol... Toliko o dedcih!

LPuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.10.2008 15:46:39   
Anonimen
Moram reči, da me ni hudo razvajal med nosečnostjo. Po nakupih sem hodila sama, ravnotako sem vrečke nosila sama. Takrat sva prenavljala najin dom in ni imel veliko časa za to.

Nosečniških izpadov nekako ni odobraval, na preglede me je vozil samo v 9. mesecu.

Avto sem vozila do dne poroda in še pomagala sem pri selitvi na dan poroda.

Razvajanje morda pride pri drugem otroku user posted image

(odgovor članu ThinkPink)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.10.2008 16:04:21   
uršika***
Ja, mene razvaja toliko, kot da sem invalidna, ne pa nosečauser posted image user posted image user posted image  in to zna biti že kar moteče. Vem, da je to zato, ker mi je tudi ginekolog naročil popolno mirovanje- in on je bil seveda zraven in je vse skupaj še spotenciral. Najrajši bi videl, da sem non stop v ležečem položaju in nikakor mu  ne morem dopovedat, da enostavno rabim tudi malo miganja. Ma, bo že. Se mi pa zdi veliko lepše to, kot pa da bi mu bilo vseeno za mene. Takrat mi pa spet nebi bilo pravuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.10.2008 20:54:06   
kawasakica
moj pa je pravi runkl - nič me ni šparal oz razvajal. Ampak tud se mi ni zdelo, da bi se mogla kaj drugače obnašat, ker sem se ful dobro počutla.

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
28.10.2008 14:19:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kawasakica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.10.2008 14:45:13   
ronja
hehe, moj dragi ni romantik in ni gentleman, kar sem vedela že predno sva karkoli imela, tako da če bi kaj hudega pričakovala, bi bila čisto sama krivauser posted image . Je pa luškan fant z zelo dobrim smislom za humoruser posted image , kar dostikrat bolj rabim kot pa razna druga razvajanja (mam take nosečnosti, da smisel za humor res prav pride).

Imel je sicer res neke namene, kako me bo crkljal, ko bom noseča, ampak ga nisem že takrat resno jemala, hehe. Ko sem prvič zanosila, me je sicer res cartal, celo rožice sem dobila, hehe, ampak je trajalo samo en teden, ker se je končalo s ss. No, ko sem zanosila z Ronjo, pa se mu je ponudila enkratna priložnost in je začel še veliko bolj intenzivno trenirat in sva se skupaj zmenila, da naj se zdaj znori, naj gre na vse, kar si želi, da bo potem lahko zadovoljen z nami brez občutka, da je nekaj zamudil. In res je takrat bil zelo malo doma in šel na vse treninge vseh ekip, v katerih je bil in na vse tekme in bil zadovoljen, da je imel to priložnost in ko se je mala rodila (je bilo itak že konec sezone), se je posvetil nama. No, potem je nekak  spet imel namene, da me bo pa v 2. ful razvajal, ampak zdaj je pa tu najina 1 letnica in še jaz mam tako nosečnost, ki mi marsikaj prepoveduje, tako da že komaj gospodinjstvo skup furavauser posted image . Tako da - hehe, mogoče v tretjeuser posted image , hehe.

Sicer mi kdaj zmasira noge, ampak to ni ravno ful pogosto, parkrat v vsaki nosečnosti je pa bilo. Kar se nosenja tiče, sem dop. sama doma, tak da itak nima kaj, iz trgovine pa on v gl. vse znosi, ker mam pač striktno prepoved karkoli nosit. Če je ne bi imela, ga pa tako ne bi nič vprašala in zagrabila vrečke, pa šlauser posted image . Čevlje si še sama obuvam, mamo tisto tadolgo žlico, hehe. Vem, da mu ni vseeno, ampak sva oba precej trpežna - vsak se vsako leto kaj pofaula in sva navajena, da se pač stisne zobe, če je trebauser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.10.2008 11:10:39   
VRTNICA84
Moj fant me razvaja v vseh obdobjih enako. Vedno imam njegovo pozornost, ko jo potrebujem in vedno mi nudi tisto kar si želim. Njegovo bližino in toplino. Mi je pa zelo lepo, ko mi vsak dan, da roko na trebušček in se z menoj veseli vsakega brca.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.10.2008 11:25:03   
Anonimen
oh, jaz sem pa tko narejena, da mi gre na živce pretirana pozornost, pa če bi me nonstop nekaj tikal, objemal in cartal bi po moje pop.izdilauser posted image men je glavno, da se spomne in mi iz trgovine čokolado prineseuser posted image da posesa tu pa tam, smeti odnese in mi vsak zvečer namaže in zmasira nogeuser posted image

(odgovor članu VRTNICA84)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
30.10.2008 13:28:02   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

oh, jaz sem pa tko narejena, da mi gre na živce pretirana pozornost, pa če bi me nonstop nekaj tikal, objemal in cartal bi po moje pop.izdilauser posted image

Evo, še ena taka user posted image . Še bolj mimo mi je pogovarjanje s trebuščkom, ne vem zakaj ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.10.2008 14:17:45   
pokica_
Moj user posted image je pa že itak skos bil pozoren in nežen do mene, saj sma oba taki nežni dušici, tako da tudi zdaj v user posted image ni nobene velike razlike. Tak je kot je bil skos, najboljši zame! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?