Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
razočarana nad Neckermannom 9.2.2005 16:11:12
|
|
|
|
kimi
|
Do sedaj sem pri neckermanu naročila le dva nedrćka ki sta bila super in eno oblekico ki je bila tudi super. Enkat sem pa naročila tudi v quelle ene nosečniške hlače sem bila pa več kot zadovoljna. Samo mislim da denarja ne vračajo in boš morala kaj drugega naročiti..samo kostimčki res lepi zgledajo ni kaj
|
|
|
|
razočarana nad Neckermannom 9.2.2005 16:14:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj sva že dve, načeloma sem bila vedno nekako proti kupovanju preko katalogov, ker že v trgovini, ko nekaj primeš v roke, probaš se zafrkneš...No pa se mi je zazdel v zadnjem katalogu en lušten blajzer in sem ga naročila...ko sem odprla škatlo me je skoraj kap, en takšen shit, me je moj mož vprašal, kje sem nabavila tak žakel...seveda sem vse lepo zapakirala in poslala nazaj - ja pa tudi ni bil poceni 18. tisoč sitkov in še malo - skratka razočarana...
|
|
|
|
razočarana nad Neckermannom 9.2.2005 16:15:00
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz se redko odločim za tak način kupovanja a sem bila do sedaj z vsem zadovoljna, tudi za sina.
|
|
|
|
razočarana nad Neckermannom 9.2.2005 16:56:21
|
|
|
|
CUKRČEK
|
jaz sem kupila pri njih orbitrek. Po dobrem mesecu so šli ležaji k :hudicek: in sem poslala nazaj. Dobila sva novega( ne popravljenega) ampak je bil že pokvarjen, ko smo ga dobili. Končno sva popizdila in zahtevala denar nazaj. Sicer sva ga dobila brez problema, toda tahih stvari(tehnike in podobno) nikoli več ne kupim preko kataloga. lp
|
|
|
|
razočarana nad Neckermannom 9.2.2005 17:02:35
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz sem lani kupila kolo pri njih. Smo SUPER ZADOVOLJNI!
|
|
|
|
razočarana nad Neckermannom 9.2.2005 17:04:14
|
|
|
|
BarbaraE
|
Ojla, sama sem nabavila nosečniške kavbojke pa eno bluzo pa eno odejco in sem bila z vsem zadovoljna. Pri kavbojkah sem se najprej za cifro uštela pa sem nazaj vrnila in so mi poslali drugo cifro. Sem se pa takrat pozanimala, kaj če mi ne bo tudi ta druga cifra okej in je telefonistka odgovorila, da se brez problema dobi denar nazaj, tako da bom najbrž še kdaj naročila kaj pri njih. Tudi če mi ne bo okej, jim bom pač nazaj vrnila. Z vračanjem itak ni težav, ker imajo tako urejeno s pošto, da imajo poštnino plačano. Lp, Barbara
|
|
|
|
razočarana nad Neckermannom 9.2.2005 17:12:27
|
|
|
|
KIRA
|
barbara, midva sva pred časom tudi nekaj stvari naročla - kavbojke strech, po 5 jurjev in dve majici za moža po 3 jurje. VSE JE TAKE SLABE KVALITETE, DA NIKOLI VEČ NE BOVA TAM KUPOVALA. pri prvem pranju se je raztegnilo, razbarvalo, vse kaj češ. ne kupim več nič.
|
|
|
|
razočarana nad Neckermannom 9.2.2005 17:22:48
|
|
|
|
lutka
|
Tudi jaz sem že kar nekajkrat kupovala pri Neckermanu in moram reči,da sem do zdaj bila še vedno zadovoljna.Tudi pri pranju se mi nikoli nobeno oblačilo raztegnilo ali pobarvalo:bravo:. Pa še cene se mi zdijo normalne in na obroke dobiš. Škoda,ker si naletela na takšno škart robo:(( lp
|
|
|
|
razočarana nad Neckermannom 9.2.2005 17:26:42
|
|
|
|
Jutra
|
Kira in ostale:) Hvala za vaša mnenja:bravo: Mislim, da je bilo tole zame 1., zadnjič in nikoli več:ups::( Pa tako sem se veselila določenih cotic:(( Saj vem, da na meni ne bi tako izgledale kot na tistih manekenkah, pa vseeno so se mi zdeli modeli primerni tudi zame:(
|
|
|
|
razočarana nad Neckermannom 9.2.2005 17:37:18
|
|
|
|
KIRA
|
zame velja enako. ne kupim več nič pri nekermanu. ne samo da imajo grozno dolge izdobavne roke - to še pozabiš. ampak da tako sranje pošiljajo!!! jaz e bom več kupovala. sem jim tudi poedala. si lahko tisti darilni bon za jurja vtaknejo v ( I ).
|
|
|
|
razočarana nad Neckermannom 9.2.2005 18:44:23
|
|
|
|
pravljica
|
sama sem že večkrat kaj kupila...vedno naročim več stvari, različne modele in velikosti, ki so mi na manekenkah itak všeč 8), potem se pa odločim, če je tudi na meni dobro, kar pa ni pa pošljem nazaj...proti vračilu denarja seveda, kar še nikoli ni bil problem
|
|
|
|
razočarana nad Neckermannom 9.2.2005 18:47:03
|
|
|
|
Annny
|
Hm, jaz sem do kdaj kupila samo 2 modrčka za dojenje pri Quelle in nisem preveč zadovoljna...sta en tak blesav patent, da se spredaj ves čas odpenjata.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2005 18:49:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
razočarana nad Neckermannom 9.2.2005 18:55:09
|
|
|
|
Primoza
|
Mi smo pa z Neckermannom zadovoljni, tudi kar se tiče kvalitete takstilnih izdelkov. Je pa res, da se vedno lahko kaj zgodi, temu primerno imajo organiziran postopek vračila izdelka. Zadnji večji nakup je bil ženin - kvalitetna usnjena zimska jakna za okrog 20000. Pred desetimi leti sem kupil par poceni dolgih hlač za prosti čas po 900 SIT kom, pa jih še zdaj nosim, čeprav so že nekoliko sprane.
|
|
|
|
razočarana nad Neckermannom 9.2.2005 19:06:31
|
|
|
|
baguSka
|
1x in nikoli več!:( Hvala bogu samo en pulover..
|
|
|
|
razočarana nad Neckermannom 9.2.2005 19:17:02
|
|
|
|
Jutra
|
Kira, beri to foro: v bistvu sem naročila vse skupaj preko svoje mame, ki ji imela tudi za porabiti en bon za jura:)- No, pa pride poštar, prinese tisti paket, pa mu plačam z gotovino in mu dam e tisti bon poleg. :zmeden: No, malo je pisano gledal nad takšnim plačilnim sredstvom, pa je vseeno vzel:ups: Potem pa odprem paket,pogledam na račun in vidim, da so jurja že odšteli pri končnem znesku:)-:)- Popoldne pa se tisti poštar še 1x pripelje do nas in ujela sem samo še sceno, ko je moj oče letel k mami s tistim bonom v roki, naj mu da ta "pravega" jurja, da poštar tega ne vzame...:)-:)- Joj, preden sem vse razložila, pa da so doma vsi štekali, za kaj se sploh gre....:)-:)- :)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?