|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razočarana
7.6.2006 11:49:49   
Anonimen
Danes me kliče mama in pove da se v soboto poroči moj brat. Poroka samo z pričami. Do tu me sploh ne bi motilo nič. Sprejmem, da tako so se pač odločili. Razočaral pa me je,ker sploh ni nič povedal pa še prejšno soboto sva se videla.Dvomim, da mi bo sploh kaj povedal. Odkar ima to punco se je spremenil 100%. Naredi vse kar ona reče. Zadnje čase se nas izogiba kotuser posted image križa.
No zdaj mi je malo laže, ker sem se skašljala.
Naj jima bo v zakonu lepo če slučajno nevesta prebira.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: razočarana
7.6.2006 11:51:44   
baguSka
Naj jima bo v zakonu lepo

Edino to si lepo napisala...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.6.2006 11:52:08   
Anonimen
Ja, nekateri naredijo tako, da nihiče ne ve. Niti starši, no, pri vas je mami povedal, tebi pa ne. Pa kaj je pol. Je že tako hotel in si želel. Boš že preživela.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.6.2006 12:00:04   
Anonimen

Mas pa se dovolj casa, da mu posljes cestitko..

Aja.. se to.. razocarana si, ker si pricakovala..

< Sporočilo je popravil Tjazy -- 7.6.2006 12:01:22 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
7.6.2006 12:00:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.6.2006 12:02:36   
Anonimen
Sama sem tudi bolj bratove "sorte", kar se tiče takih odločitev.

Odločim se sama, hitro, danes povem, jutri je narejeno. Pač, taka sem.

Starši me imajo še vedno radi, brat tudi, pa prijatelji isto. Pa še spoštujejo me, da si kdaj upam narediti kaj čisto po svoji glavi. Tudi kadar je popolnoma skregano z njihovo logiko user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.6.2006 12:38:08   
kapica
To se mi zdi dobra ideja, da jima cestitko posljes.

Sicer pa samo da je on srecen, kakorkoli ze. user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.6.2006 13:06:49   
cukerček
Popolnoma se strinjam s vsemi svojimi predhodnjicami.
Pošlji mu čestitko. Verjetno bi pa bila jaz tudi razočarana če me moja sestra ne bi povabila na poroko, ampak glede tega nič ne moreš, to je njegova odločitev ti si lahko le srečna za njega.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.6.2006 13:34:16   
Anonimen
Čudni odnosi... user posted image  Ampak najbrž tudi sicer nista ravno nadvse ljubeča se sestra in brat?

(odgovor članu cukerček)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.6.2006 13:36:58   
Sita
Midva sva naredila enako. Moja mami, ki me vsak dan kliče, tako blizu sva si, čeprav po razdalji 120 km daleč, ni nič vedela. Ampak vsa leta prej me je spraševala, kdaj se bova končno poročila, saj sva imela že tri otroke.
Potem pa meni ni bilo jasno, zakaj je zdaj razočarana, ko sem se končno poročila. A ni to lepo presenečenje, sem si takrat mislila. Saj to je vendar ves čas želela, jaz pa sem jo hotela presenetiti.user posted image
No, danes je že vse pozabljeno, najin odnos je tak kot prej - še boljši.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu cukerček)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.6.2006 15:25:36   
eeeva
morda je poročna zaobljuba zanju zelo intimna stvar. čeprav sem na najino povabila le mamo, brata in sestro (On enako) ter seveda pričo, sem se počutila kar nekako prerazgaljeno zaradi toliko iskrenosti, ko se je najina ljubezen tako javno ubesedila.

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.6.2006 15:35:14   
karmy
nekateri hočejo svojo poroko v najbolj intimnem krogu... to je meni ful lepo in romantično user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu eeeva)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.6.2006 15:40:25   
mamsi
Ne bit jezna, sej nista nikomur nič slabega naredila. Mogoče pa nimata denarja za večjo poroko, pa sta bila v zadregi povedat.

Sama sem bila v podobni situaciji, ko najraje ne bi nikomur povedala, da se bom poročila samo zato, ker sem vedela, da se bi se od mene v vsakem primeru pričakovalo povabilo na poroko, v nasprotnem primeru pa bi imela užaljene sorodnike. kaj češ potem naredit. Poročiš se zase, in noben nič ne ve. No fotru sem povedala da se poročim in zakaj ne bom nič nikomur povedala, pa sem imela srečo in me je finančno podprl.

Pošlji iskreno voščilouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.6.2006 16:57:20   
dory
Kaksne odnose v familiji pa mate? Mislim,da za tako pomemben dogodek ne ve druzina? Halo? Ni mi jasno...

Ampak vsak po svoje....cas imas,da posljes cestitko,to je res....da si pa ob tem lahko se plemenita,ti pa ne preostane kej dosti,kot da jima zazelis srece.....

(odgovor članu mamsi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.6.2006 17:16:34   
vampirka
Trenutno ti ni prav, ker se bo poročil na tak način, kot je sam izbral...če bi pa naredil veliko ohcet, bi se pa verjetno pritoževala, koliko so starši morali primakniti...ali kaj podobnega.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.6.2006 21:20:22   
koala
Midva sva se poročila v ozkem družinskem krogu/starši, bratje, moja sestra in seveda priči/ ostala familjia pa ni bila povabljena, prvič in predvsem zato, ker sva želelma majhno intimno poroko kot drugo pa sva vse sama financirala.
Zamera je bila, vas v familiji po moji strani, pa mi je bilo vseeno. Kdor naju ima rad nama privošči, kdor pa ne, pa ga na poroki niti ne potrebujem.

Pošlji jima čestitko, morda pa bosta pol organizirala kakšen piknik, midva sva ga tudi, pa je bilo lepo

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.6.2006 21:33:43   
Marogica
Ne sekiraj se, saj je njegova poroka in to ne pomeni, da mu pomeniš kaj več ali pa manj zaradi tega. Je pač takšen tip in ga sprejmi takšnega kot je.
Danes sem bila na poroki dobre prijatlejice, ki je meni povedala v soboto, da se danes poroči, njegovi starši pa so zvedeli pred dvema dnevoma. ČE se pa ne motim, pa oba "vesta" za svojo poroko ca 3-4 tedne. PA kaj. Tako sta se odločila.
NA poročni dan mu pošlji telegram in ne kuhaj zamere. Boš videla, da se izplača...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.6.2006 8:39:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: teja.

Mislim,da za tako pomemben dogodek ne ve druzina?

Kaj pa je pri tem tko pomembnega.. ?! to je samo formalnost.. in vec kot je ljudi bolj je skomercializirano in bolj se izgubi car..

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
8.6.2006 10:40:07   
mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Odkar ima to punco se je spremenil 100%. Naredi vse kar ona reče. Zadnje čase se nas izogiba kotuser posted image križa.
Naj jima bo v zakonu lepo če slučajno nevesta prebira.user posted image

tu imaš razlog zakaj ti ni povedalsvojo poroko. Ti očitno njegove punce ne maraš, on jo pa očitno ljubi. Verjetno ona to ve, da ti nje ne maraš.  Povej mi, kako bi ti gledala koga na svoji poroki, za katerega veš,. da te ne mara?user posted image

Kuhanje mule je zdaj brez veze. Pošlji lepo čestitko pa kakšen vredi verz not napiši, pa boš vidla na koncu, da se nobena župa ne poje tako vroča kot se skuha.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.6.2006 11:35:51   
koala
Ti očitno njegove punce ne maraš, on jo pa očitno ljubi. Verjetno ona to ve, da ti nje ne maraš. Povej mi, kako bi ti gledala koga na svoji poroki, za katerega veš,. da te ne mara?
0

user posted image user posted image se podpišemuser posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.6.2006 12:27:43   
david
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Razočaral pa me je,ker sploh ni nič povedal pa še prejšno soboto sva se videla.

Sem ti mislil svetovati, da brata pokliči, mu čestitaj in ga v šali prijazno povprašaj kaj si sploh misli, da velecenjene gospe Sestre ne obvesti o tako pomembnem dogodku kot je poroka. Ampak vidim, da ni potrebno, ker ti je mojamura itak že povedala v katerem grmu tiči zajec in je torej vse jasno. user posted image

Če te zanima zakaj ti ni povedal pa sama dobro veš, da boš odgovor dobila samo od ene osebe. In to žal ni mojamura. Razen če je ona tvoj brat. Aja, pa jaz bi ga poklical ali se pogovoril osebno ob priliki. Razen če bo čestitka res iskrena in ne samo poskus vzbujanja bratove slabe vesti.

Drugače sem pa baje tudi jaz eden tistih, ki mu dol visi za kao "pomembne" dogodke in o njih sploh ne obvestim bližnjih. Mogoče res. Ampak še bolj dol mi pa visi za užaljenost tistih, ki niso obveščeni. Ne čutim se ravno dolžnega poročati o takih stvareh. In tudi od drugih tega ne pričakujem.

d.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
8.6.2006 20:26:14   
*Karmen*
Ne vem zakaj bi moral nekdo svojo poroko obešati na veliki zvon, če si tega ne želi. Ne mara vsak poroke, ki traja tri dni in tri noči in na kateri petsto komadov znane in neznane žlahte uživa v fešti in krade mlademu parčku čas, ki bi ga veliko raje preživela med štirimi stenami, objeta in blažena v svoji sreči... To je vendar njuna poroka. Spoštuj bratovo željo, pošlji mu čestitko in mu od srca zaželi srečo.

< Sporočilo je popravil zigkar -- 8.6.2006 20:28:13 >

(odgovor članu david)
Neposredna povezava do sporočila: 22
9.6.2006 11:55:11   
Anonimen
Hvala za odgovore.
Naj vam nekaj obrazložim. Mojo svakinjo ne sovražim ali kaj drugega. Sprejla sem jo za našo. Sklenila sem, da mu bom poslala čestitko zlepimi željami  in darilo. 

(odgovor članu david)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
9.6.2006 12:42:23   
*Karmen*
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
9.6.2006 12:45:58   
Anonimen
Lepo, da si se tako odločila!!

Brat ti je; škoda bi bilo, da se grdo gledate zaradi "ene poroke". Bodi vesela za njega, verjemi, vrnilo se bo z obrestmi user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?