|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razočarana.....
18.4.2006 7:07:52   
VITA74
danes sem zjutraj naredila test in pokazal je en velik nič, nada, nula (pa tudi M še vedno ni)............ne vem popolnima me je potrlo, vožnja v službo je minila v solzah in sploh ne vem kako bom danes funkcionirala......... user posted image user posted image user posted image user posted image
nikoli mi še ni toliko zamujala in potihem, včeraj sem celo malo bolj na glas, pomislila tokrat pa bo, čutim, upam, vem...a žal ni............in danes danes se mi zdi da sem dosegla dno in se počutim popolnoma izgubljeno, izčrpano, žalostno, jezno user posted image  in tko tko brezvezno...........in vsa ta čustva v meni povzročijo utrujenost....ne da se mi popolnoma nič, najraje bi se ulegla v posteljo in počakala da mine.....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pomagate prosim, da najdem smisel....da se izkopljem iz tega sranja.... Občudujem vas in vašo voljo.

Za vse user posted image

srečna
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: razočarana.....
18.4.2006 7:20:10   
Sulfinija
Upanje umre zadnje.Tu nas je več takšnih,ki se s tem borimo.Beri pod marčice aprilčice moj zadnji post.

Če tvoje user posted image  še vedno ne bo ponovi test za 3 dni,če bo spet negativno in je še vedno ne bo,pa pojdi na odvzem krvi.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.4.2006 9:45:58   
emaa
se je tudi že meni dogajalo, upam, pa da si vseeno noseča user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.4.2006 10:01:46   
hati
user posted image  Žal mi je in lahko ti rečem le, nisi sama in nisi edina. Veliko nas je in naše zgodbe so si zelo podobne. Vsak mesec privrejo solze v oči in vsak mesec se rodi novo upanje. Verjemi, da je iz meseca v mesec hkrati lažje in težje. Težje, ker smo nestrpne in ker bi že rade zagledale tisti plusek. Lažje pa, ker smo že navajene. Ker smo se morale naučiti sprejemati negativne novice, ker smo se naučile živeti v pričakovanju. Ampak vse globoko v sebi vemo, da bomo nekoč dočakale ta srečni dan. Mogoče je pred nami še zelo dolga pot, mogoče bomo prevečkrat zavile v napačno smer, ampak enkrat se bo zgodilo in prišle bomo do cilja. Draga Blaboma, pusti solzicam prosto pot. Vedi pa, da za vsakim dežjem posije sonček. Že jutri bo boljše in bolj optimistično. Srečno.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.4.2006 10:12:24   
Anonimen
Bolj ko se boš žrla,slabše bo!!
Primer:Neka ženskica,je na žalost rodila svojega prvega otročka mrtvega.user posted image
Pa so minila leta in vsi poskusi do novezanositve so se izjalovili,Vsak mesec je jokala,ko je dobila M.Z možem sta v postelji z možgani seksala,mislim z večno mislijo,da zdele pa bosta otročka naredila.Ampak vsk poskus se je izjalovil.
Pa sta šla k ginekologu po nasvet.Oba pregledana.Zdravnik pa:V vas dveh ni nobene fizične ali organske ovire,to sta dokazala,že z prvo zanositvijo,torej ovira je v glavi,ta ne dovoli zanositve.Potrebno bo razčistit v glavi.
Kako pa ukazat svojim možganom,kaj naj mislijo,pa ti ne znam svetovati.
Upam,da ti bo nekega dne uspelo.

(odgovor članu VITA74)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.4.2006 12:21:13   
KODA
Za vsakim dežjem posije sonce.user posted image user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.4.2006 14:33:55   
agnes
Popolnoma jasno mi je, kako se počutiš. Jaz imam včasih kar privide in vidim user posted image . M pa me user posted image  odkar user posted image  z namenom, da bi dobili user posted image . In kadar si rečem eh bo pa drugi mesec, M počaka še kak dan ali dva, da začnem upati in delati teste in iskati namišljene črtice. In potem se vlije. Pa ne vem, če bom kdaj imuna na to. Pomaga pa mi, da nas je kar nekaj s podobnimi težavami. In da nisem sama z vsemi temi občutki.
Zdrži!
A

Biti moramo pripravljeni, da se odpovemo življenju, ki smo ga načrtovali, da bi zaživeli življenje, ki čaka na nas. -j.c.-

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.4.2006 7:50:35   
VITA74
Živijo punce

hvala za tolažilne besede in objeme. Danes sem veliko bolje, Muser posted image še vedno ni, bom počakala še dan ali dva potem pa ponoven test.user posted image
Ob včerajšnji poplavi nosečk user posted image , mi ni pustilo da bi se še dolgo sekirala, sem se raje veselila in se veselim z vsemi novimi srečkam nosečkam user posted image user posted image user posted image ... Predvsem pa so tudi meni dale upanje user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečno vsem in še enkrat hvala za vse, težka  bibila brez vas.

Lp user posted image user posted image user posted image user posted image

srečna

(odgovor članu agnes)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.4.2006 7:56:59   
delfinčica
Blaboma, upam, da M ne pride in da tudi ti ugledaš user posted image  user posted image .

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.