Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: razmišljanja o neplodnosti 7.11.2009 11:00:54
|
|
|
|
gupika
|
Dobro napisano. Tudi nama so velikokrat postavili tako vprašanje in sem na kratko odgovorila, da imava težave. Tako so nas vsi pustili pri miru, nihče več ni drezal v naju. Moje mnenje je tudi tako, da o tem spregovoriš in ne skrivaš. Ni se ti potrebno spuščati v razloge, ampak samo rečeš, da imata težave. Veliko lažje je, kot pa prikrivanje, saj to ni nič sramotnega. lp
|
|
|
|
RE: razmišljanja o neplodnosti 7.11.2009 18:30:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Res je. Ampak jaz si sebe ne predstavljam, da bi rekla: "Ne moreva imeti otrok". Ker se mi zdi, da bi takrat postalo resnično za vse čase. Tako pa raje rečem, da imava še čas ali da se morava najprej seliti ali kaj podobnega.
|
|
|
|
RE: razmišljanja o neplodnosti 7.11.2009 19:04:49
|
|
|
|
gupika
|
Saj ti ni potrebno reči, da ne moreš imeti otrok, ampak da imata težave. Otroke najbrž lahko imaš , ampak ne moreš zanositi. lp
|
|
|
|
RE: razmišljanja o neplodnosti 8.11.2009 14:01:46
|
|
|
|
hektorina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gupika Saj ti ni potrebno reči, da ne moreš imeti otrok, ampak da imata težave. Otroke najbrž lahko imaš , ampak ne moreš zanositi. lp
|
|
|
|
RE: razmišljanja o neplodnosti 8.11.2009 19:59:05
|
|
|
|
DaisyE
|
Hja, jaz o tem nimam problema govorit. Za domače (moje in njegove si itak sploh ne predstavljam, da ne bi vedeli). Če me vprašajo, povem tako kot je, pa ne zato, da bi komu zaprla usta (saj mi nihče nič noče). Izkušnje mam pa samo pozitivne. Častna. Ljudje so fejst.
|
|
RE: razmišljanja o neplodnosti 8.11.2009 20:01:01
|
|
|
|
miska73
|
Dejzi Prletim na RR... in koga vidim... mojo kravico... kje si ti bejba... poljubček in pozdravček
|
|
|
|
RE: razmišljanja o neplodnosti 8.11.2009 20:03:26
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Hja, jaz o tem nimam problema govorit. Za domače (moje in njegove si itak sploh ne predstavljam, da ne bi vedeli). Če me vprašajo, povem tako kot je, pa ne zato, da bi komu zaprla usta (saj mi nihče nič noče). Izkušnje mam pa samo pozitivne. Častna. Ljudje so fejst. Čerrrrrr
|
|
RE: razmišljanja o neplodnosti 8.11.2009 20:03:42
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Dejzi Prletim na RR... in koga vidim... mojo kravico... kje si ti bejba... poljubček in pozdravček čerrrrrrr
|
|
RE: razmišljanja o neplodnosti 8.11.2009 20:04:24
|
|
|
|
DaisyE
|
Miška poljubček in pozdravček nazaj. Jaz sem na šihtu in doma, pa še kam se včasih dam, načelom, je pa to to. Me bolj zanima, kako si ti. Napisi mi kdaj kaj, takole na RR sfalim.
|
|
RE: razmišljanja o neplodnosti 8.11.2009 20:05:52
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Dejzi Prletim na RR... in koga vidim... mojo kravico... kje si ti bejba... poljubček in pozdravček čerrrrrrr Mislim, da ga mormo nehat na tej temi srat. Ampaj ja, čerrr nazaj.
|
|
RE: razmišljanja o neplodnosti 8.11.2009 20:07:21
|
|
|
|
miska73
|
Ooooooooooo... še blančet je tu... a čmo kajga spit ko v starih dobrih cajtih... sicer jst ne smem preveč ker dojim...
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?