|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razlogi za splav
5.6.2009 14:45:58   
sabri
Za prvi splav ponavadi rečejo, pač narava naredi svoje, bolje tako kot, da bi bilo kaj narobe. Kaj pa potem drugi, tretji...splav? Zanima me, kaj dr rečejo, da so razlogi. Čakam namreč na izvide po drugem splavu in bo še trajalo kake dva tedna in me res zanima, kaj ponavadi pogruntajo. Mene itak vsi sprašujejo, kako pa to, kar dva zapored, ker prvo nosečnost sem imela normalno in normalno rodila zdravo bebico. Zdaj mi po drugem pa hodijo s takimi, da se nisem dovolj čuvala, da je mogoče kaj fizično narobe z mano, da sem se preveč živcirala zaradi prejšnjega splava...pa podobno. Odgovora itak nimam, ker mi tudi po splavu niso povedali nič konkretnega. Zato me zanima pri drugih, kakšni razlogi sploh so. LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: razlogi za splav
5.6.2009 14:48:23   
water lily
Meni so šele pri četrtem delali preiskave. Tako da samo za tega vem. Za prejšnje pa se ne ve ali so povezani s tem problemom ali samo "slučajnost".
Razlog-telo zavrača "tujek".

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.6.2009 16:07:33   
FORZA
Ma kaj pa vem, pr meni sploh niso najdli razloga kljub preiskavam po kar nekaj SS-jih. Kaj je bil razlog se še sedaj sprašujem. Nevem res nevem lahko pa ti povem iz svojih izkušenj, da ne obupaj imej upanje in uspelo ti bo, tko kot je meni po ss-jih sem rodila še dva zdrava otroka. Srečno

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.6.2009 22:35:46   
Jančika_
Pri meni so po tretjem splavu našli pregrado, pa še to bolj slučajno, ker so mi delali histeroskopijo zaradi nekih drugih težav. Pregrade se do takrat ni videlo na nobenem UZ, pa je bila velika čez pol maternice. Ginekologinja, ki mi je zdaj delala nuhalno, je rekla, da sem imela ful srečo, da sem kljub pregradi oba otroka donosila normalno do roka in da nista bila zahirana.

Seveda pa ni nujno, da je bila pregrada vzrok za vse tri splave (sploh glede na to, da pri dveh nosečnostih ni bilo nobenih težav). Razne napake so menda še vedno najpogostejši vzrok. Vedeti je pa nemogoče...

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 5.6.2009 22:36:22 >

(odgovor članu FORZA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.6.2009 8:59:44   
nati29
Ne pričakuj preveč od rezultatov po splavu, moji rezultati po 2. splavu - niso nič našli, moja G je še klicala v KC, pa nobenih konkretnih odgovorov, rečejo premalo tkiva ali kaj podobnega, vprašanje, če sploh delajo kakšne preiskave. Meni so sedaj odkrili pregardo, čeprav sem prvega otročka donosila (sicer z malo težavami), mi prej G nikoli ni odkrila pregrade, sem bila pa prejšnji mesec pri prof. Tomaževiču, ki je v pol minute našel pregrado. Tako, da sedaj čakam na operacijo, in moram poklicati šele po 20. avgustu in tako težko čakam.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.6.2009 17:43:21   
Nezy85
Pri meni niso ničesar ugotovili, in nimajo nikakršnih pojasnil, ne vejo zakaj!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.6.2009 17:57:53   
ronja
Do zdaj sem imela samo en ss in po njem me je dala g. na UZ maternice na ginekološko, ker je mami imela dvorogljato maternico (napol pregrajeno, kot zajčja ušesa - sicer je normalno rodila 3 otroke, ampak baje je mela srečo). No, Uz je pokazal, da jaz tega na srečo nisem podedovala in imam normalno maternico, tako da to ni bil razlog za ss. G je rekla, da je v mojem primeru verjetno semenčece še uspelo oplodit jajčece, vendar pa sluznica ni bila več zmožna vgnezdit jajčeca - zanosila sem namreč zelo verjetno čisto čisto na koncu cikla (prej sva namreč imela kondome - kot 8 let dotlej), 2-3 dni pred m. pa sva jih dala stran, da pač ko bo, bo, pa sem zanosila.

ko sem bila 3. noseča, pa sem po moje preveč terala (fizično) in sem zato začela v 12. tednu ful krvavet, ker mi je kar precejšen del posteljice odstopil. Tako da tu je bil po moje to razlog, čeprav mi nihče ni hotel tega rečt (prijazni zdravnikiuser posted image ).

Sicer so pa lahko razlog za splav tudi nepravilnosti pri plodu samem, baje jih zato odmre kar 1/3, pa ženske niti ne vemo,ker odmrejo tako hitro, da dobimo m. v normalnem času oz. zamuja kvečjemu kak dan. Veliko napak je namreč letalnih (smrtnih).

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?