ronja
|
Do zdaj sem imela samo en ss in po njem me je dala g. na UZ maternice na ginekološko, ker je mami imela dvorogljato maternico (napol pregrajeno, kot zajčja ušesa - sicer je normalno rodila 3 otroke, ampak baje je mela srečo). No, Uz je pokazal, da jaz tega na srečo nisem podedovala in imam normalno maternico, tako da to ni bil razlog za ss. G je rekla, da je v mojem primeru verjetno semenčece še uspelo oplodit jajčece, vendar pa sluznica ni bila več zmožna vgnezdit jajčeca - zanosila sem namreč zelo verjetno čisto čisto na koncu cikla (prej sva namreč imela kondome - kot 8 let dotlej), 2-3 dni pred m. pa sva jih dala stran, da pač ko bo, bo, pa sem zanosila. ko sem bila 3. noseča, pa sem po moje preveč terala (fizično) in sem zato začela v 12. tednu ful krvavet, ker mi je kar precejšen del posteljice odstopil. Tako da tu je bil po moje to razlog, čeprav mi nihče ni hotel tega rečt (prijazni zdravniki ). Sicer so pa lahko razlog za splav tudi nepravilnosti pri plodu samem, baje jih zato odmre kar 1/3, pa ženske niti ne vemo,ker odmrejo tako hitro, da dobimo m. v normalnem času oz. zamuja kvečjemu kak dan. Veliko napak je namreč letalnih (smrtnih).
|