|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razlogi in vzroki
14.8.2005 12:21:26   
petra.horzi
oj
mene pa zanimajo vsi možni vzroki oz. razlogi za SS
npr. prenaprezanje, preobremenjenost...
čisto vsi ki vam padejo na pamet
prosim! :)
hvala vsem že vnaprej
(kot skoraj vsaka nova ali ne nova nosečka me je tega potihom strah in bi se rada izogibala vsem situacijam, ki bi lahko povzročile, da moje pikice ne bi bilo več)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   razlogi in vzroki
14.8.2005 12:41:58   
ameli
Vem nekje prebrala, da je za več kot 90% kriva genska napaka v plodu, na to pa, na žalost nimamo vpliva:(

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   razlogi in vzroki
14.8.2005 13:42:19   
Lunca1
pregrada v maternici, naprezanje, stres, smrt bližnjega, okvara ploda, posledično smrt dojenčka in ss, izvenmaternična nosečnost, redko spolni odnosi, pretirana telovadba, nekateri previjo da tudi obešanje perila oz. stegovanje na gor, npr. obešanje zaves

Neposredna povezava do sporočila: 3
   razlogi in vzroki
14.8.2005 13:46:22   
zmajčica
Jaz bi k odgovoru Lunci1 dodala še morebitne miome, za katere mogoče tvoj g. splih ne ve, da jih imaš. Lahko povzročijo prezgodnjo porod.
Lp, Zmajčica

Neposredna povezava do sporočila: 4
   razlogi in vzroki
14.8.2005 14:56:47   
KMALU
Lunca1.. Obesanje perila? Zakaj?

Neposredna povezava do sporočila: 5
   razlogi in vzroki
14.8.2005 15:22:49   
girly
zakaj pa tako negativno razmišljaš?ne ukvarjaj se s tem! ne obremenjuj se! stres škodi otroku bolj kot karkoli drugega, zato mu s tem obremenjevanjem samo škodiš!

večinoma so krive genske nepravilnosti, zato je vsako sekiranje nesmiselno!če živiš normalno, se ne naprezaš pretirano, si zdrava, potem boš imela tudi lepo in zdravo nosečnost in s tvojim otročkom bo vse ok!tako razmišljaj!

sicer pa lahko telovadiš, vendar ne vzdiguj prevelikih bremen, ne začenjaj se sedaj ukvarjati s kakšnim novim športom, odsvetujejo vse športe s sukvitimi gibi in tiste, kjer je velika nevarnost udarcev:borilni športi npr.

vse ostalo lahko delaš kot doslej!misli pozitivno, to je sedaj še najbolj pomembno in tudi največ kar lahko, poleg počitka in zdrave prehrane ter gibanja, narediš za svojega bebika!

srečno :)

Neposredna povezava do sporočila: 6
   razlogi in vzroki
14.8.2005 17:09:26   
mihi78
petra!
punce so ti ponudile izčrpne odgovore, jaz bi mogoče dodala še kake neodkrite bolezni, kot so sladkorna, antifosfolipidni sindrom, revma - če je katera že napisala, brez zamere :ups::ups:
strinjam se, da se čimmanj obremenjuj s takimi stvarmi, raje uživaj v nosečnosti in se veseli svoje pikice :bravo::bravo:
LP

Neposredna povezava do sporočila: 7
   razlogi in vzroki
14.8.2005 17:13:46   
Anonimen
90% spontanih splavov se zgodi zaradi genetskih napak, ostalih 10% pa zaradi drugih stvari, ki so jih naštele moje predhodnice.
Če je usojeno, da bo prišlo do splava, pride.
Pa ne se obremenjevati s tem. Uživaj v svoji nosečnosti.:rozica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   razlogi in vzroki
14.8.2005 17:39:56   
petra.horzi
ne pa sej se ne obremenjujem s tem:)
sam razmišlala sm kaj vse bi lahko bili vzroki
jz se ne prenaprezam-pazim, da ne delam tok velik-če se čutim ful utrujeno grem raj počivat, sam tko me je zanimal
res pa je da sm dost pod stresom-srednje-zarad dragega:)
on sploh ne dojame al pa noče, da to najini pikici fuul škoduje
ma ja bo že
hvala vam vsem za odgovore
lp
petra

Neposredna povezava do sporočila: 9
   razlogi in vzroki
14.8.2005 20:52:01   
Lunca1
Obešanje perila naj bi bilo seveda samo če obešaš na vrvi, se pravi na gor, da si stegnjena. menda naj bi se lahko odluščila posteljica ali nekaj takega.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   razlogi in vzroki
14.8.2005 21:14:00   
eva1
Obešanje perila je živa bedarija-to so včasih milsili, vendar so stvar razjasnili kasneje in obešanje perila nima nobene veze ne s splavom, ne z zavito popkovnico, kot so včasih mislili! Jaz sen celo nosečnost obešala perilo, da sem se stegovala na vrvu, tako da to je le stara domneva!

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

bla8

s (75%)

d (25%)

Število vseh glasov: 182

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!