|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razložite mi!
16.9.2007 10:23:42   
iva77
Na testerjih za nosečnost piše da je 99% zanesljiv že 1 dan po zaostanku M. Če pa pogledam v ovulacijski koledarček in če dam razpon M od 28-32 dni piše da lahko naredim urinski test že 2 dni pred M user posted image . In to je jutri naj bi dobila (bog nedaj), a včeraj bi že lahko naredila urinski test po ovulacijskem koledarju. Zdej sem pa v dilemi, ali počakati še dva dni, ali pa narediti že danes (pa se bojim da nebom razočarana). Ima katera kaj več izkušenj s tem.

HVALA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: razložite mi!
16.9.2007 10:25:32   
Anonimen
Nekaterim pokaže tudi že prej. Odvisno kdaj si imela ovulacijo. Jaz bi na tvojem mestu raje počakala na zamudo.

(odgovor članu iva77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.9.2007 10:46:10   
zalazoya
vem, da je težko ampak jaz bi počakala na zamudo. Držim pesti, da je to to.

Srečno. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.9.2007 10:50:36   
Marogica
Počakaj, pa bo.... Se pa čudim, kako do dneva natanko računate, kdaj lahko naredite testuser posted image  No, skoraj na minuto... Če bo, tako ali tako bo....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.9.2007 11:18:02   
eva1
Čisto odvisno kdaj si imela O...če imaš M na 28 dni, potem je O okoli 14 dneva..če pa na 32 dni pa je O recimo okoli 18 dneva in potem tudi test pokaže pravilni razultat 4 dni kasneje! jaz sem imela M na 34 dni zanosila sem 20 dan ciklusa(pač edini nezaščiten odnos v mesecu)..in je test šele 34 dan pokazaluser posted image ..trije testi prej pa samo eno črtico...če veš kdaj imaš O, prištej 7 dni do vgezditve+3do4 dni da se začne izločati hormon hcg v urin-takrat na bi potem test pokazla pravilni razultat!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.9.2007 12:58:52   
Blejka26
jaz pamislim da test ni tako drag in jaz bi ga na tvojem mestu naredila.Če bo negativen in če ne boš dobila mens.poskusi znova.Izgubiti nimaš kaj

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.9.2007 14:07:04   
iva77
TEST je narejen, samo ena črticauser posted image , bo treba počakat da M zamudi in naredim še enega, nebi se smela zanašat na ovulacijski koledarček in nisem mogla počakat še dva dni, sem imela test doma in so me prsti srbel, tako da sem ga naredila. Bom čez dva ali tri dni še enkrat naredila, nemorem dočakat user posted image , to je to.

LP

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.9.2007 14:31:24   
Blejka26
verjamem da nisi mogla počakat-in nikar ne bodi žalostna.Mogoče bo pa čez par dni pokazal en velik +in takrat bo veselje v hiši.Držim pesti zate..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?