|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razlike v željah partnerjev
31.7.2006 21:17:07   
Anonimen
živjo,sem nova in imam problem.gotovo mi bo kakšna spodbudna  beseda, podobna izkušnja itd prišla prav.
s partnerjem sva skupaj kar nekaj let,stanovanjski problem je rešen.mene že precej muči misel na user posted image , medtem ko partner odlaša in odlaša.zdaj sem se odločila da ga pustim na miru kak mesec potem pa se zopet pomeniva.glede na starost obeh,trajanje veze in materialne pogoje problemov ne bi smelo biti,vendar se partner kar noče odločiti.sem že popolnoma obupana.prosim za nasvete
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: razlike v željah partnerjev
31.7.2006 21:20:43   
Udb
Pa ti pove kakšen razlog, zakaj odlaša?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.7.2006 21:23:53   
Anonimen
ni še pripravljen. tako nekako.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
31.7.2006 21:28:24   
Anonimen
Ja jst ti ne bom glih ne vem kolk pomagala ma lhku pa povem kako je pr nas.
Ja jst tud že kar neki časa navijam za user posted image pa je mel skoz ene razloge proti, prvo stanovanje-rešeno, pol dnar-če ga je zdej dost ga bo tud pol, pa moj faks pa ne vem kaj še vse. Se pa nikol ni ukvarjal z otroci. Sm zmeri mela občutek da se jih boji.

No pol je pa rodila žena od njegovga kolega in je tmal zdej en let star in se mu je zdel tko cartkan. Se skoz neki igrata pa podita po stanvanju k so pr nas. Pred enim mesecom je pa še moja najboljš prjatlca rodila in k sva bla v porodnišnci je bil čist fasciniran. Celo pot do doma razlagal da ma tmal že nohtke pa nevem kaj še vse. Je bil prou smešen.

No zdej pa tud mi delamo na user posted image .

Tko da moje mnenje je da ga ti nikakor ne moreš pripravit do tega, lahko se samo pogovorita zakaj misli da je prezgodej al ga je strah al kej podobnga.
Bo pa slej k prej tud on začutu željo da bi mel otroka z žensko ki jo ljubi.

Ja pa kkšnga cortkanga user posted image obiščta!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
31.7.2006 21:37:16   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ni še pripravljen. tako nekako.

DOKLER SE NE BO SOOČIL S TEMO IN SE POGLOBIL VANJO, NITI NE BO PRIPRAVLJEN. TO MORA RAZUMET.

ne moreta se samo zato odločat za otroka ali proti, ker ni pripravljen. kdo pa je. še nosečke se začnejo pripravljat ko so ŽE noseče, ne pa leta prej. 9 mesecev je dolga doba, da se navadiš na novega člana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.7.2006 21:59:21   
Anonimen
Zaželen otrok pomeni, da si ga želita oba, oče in mati.
Ne sili partnerja; verjetno tudi tebi ne bi bilo prav, če bi te on silil pri takšni odločitvi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
31.7.2006 22:05:04   
Samoyedka
Pri nama je bilo tudi podobno kot pri Karin- moj ma drugač ful rad otroke, ampak ga je bilo ful strah, pa kr še ni bil pripravljen, pa še kr ne... Pol je pa njegov prijatelj dobil dojenčico, lubano ko cuker, pa tadrugi tudi. In sva šla na prvi rojstni dan malčice od tega drugega, pa je bila res tak posrečena, pa skoz je za mojim stopicljala in neki čebljala...potem pa kar ni dovolj hitro dveh črtic pokazalo na testu user posted image , tak hitro se je obrnil.
Anonimna, te čisto razumem, ampak moški so trme in polni izgovorov, pa dvomov itd., ne moreš jih pa prisiliti v takšno odločitev. Ne morem tudi nekaj filozofirat glede vaju, ker vaju ne poznam, mogoče si bo pa čez noč nenadoma premislil- držim pesti za vaju in vajino bodočo user posted image . Kot je rekla že Karin- pojdita malo muštre pogledat, mogoče se bo pa odtajal. Aja, pa glede denarja, stanovanja,...eni nimajo službe, novega avta, svojega 4 sobnega stanovanja, pa imajo otročeke in se imajo radi, pa preživijo tudi nekako. Vsak bi svojemu otroku rad zagotovil čimveč, ampak bolj ko na to študiraš, vedno najdeš kakšen razlog, ko pa še ne bi...

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.7.2006 22:22:21   
Blacky30
Moj je bil isti, dojenčkov se je bal, nikoli jih ni upal vzeti v naročje. Pa skozi je govoril, da še ni pripravljen. In hvala bogu, tudi jaz nisem bila dolgo, tako da nama ni šlo veliko navzkriž. Potem pa sem ga počakala, da se je odločil in se je, kmalu, po 4 mesecih je bil pripravljen. Ampak še vedno ne tako, da bi rekel: Ja, zdaj pa sem pripravljen!, ker potem bi ga menda kar pobralo od skrbi. Samo enostavno več ni uporabil zaščite in sem vedela, da je to to. Potem pa je vse steklo samo od sebe.  Imam pa zdaj znova z njim težave glede drugega otročka. Ampak tokrat tudi jaz še nisem najbolj pripravljena in znova ga bom pustila, da se bo odločil. Saj bo, pusti mu čas!user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 31.7.2006 22:23:34 >

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.8.2006 8:07:16   
tinkara25
zdaj vidim da nisem sama, vaši odgovori so precej pomagali. saj jaz nikoli nisem mislila da bi ga morala prisiliti v to da bi bil "za" , dvomi pa so se vsekakokr pojavili. user posted image  sva si ogledala ze kar nekaj (jih je polno okoli naju mogoce sem tudi zaradi tega malo bolj na trnih) in se super ujame z vsemi. vem da bo krasen oce. vse ima rad in se z njimi igra. se pa strinjam, da mora biti otrok zazeljen. upam da se tudi mojemu "obrne" tako kot ste napisali da se je vasim partnerjemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.8.2006 8:48:29   
košarica
Anonimana ne sili ga in ne priganjaj ga z user posted image , ker s silo se nikamor ne pride. Pri nama je bilo tudi tako, da ni pripravljen, pa da živiva pri njegovih pa denar,... Potem mi je pa user posted image  zamujala (minil je že 48 dan ciklusa) pa sem naredila test pa je bil negativen in se mi je to na obrazu zelo poznalo, ker me je vprašal zakaj sem tako žalostna. Pa mu povem, on pa meni reče, a si tok želiš dojenčka. Pa mu rečem da ja, on pa meni nazaj ja pol ga pa naredva. In zdaj pridno user posted image . Pa sem ga vprašala, če je res pripravljen pa mi je rekel, da je in da si želi imeti pupiko, če bo pa fant bo pa tudi ok.

Ko bo čas ti bo sam povedal, da bi imel user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.8.2006 15:14:29   
Anonimen
Sem bila kar vesela, ko sem prebrala temo tega posta…tako da se lahko malo izpovem, kaksni punci pa bo mogoce kaksen podatek iz tega tudi prisel prav.

Pri nas smo skupaj 3 leta in, ko sva se recimo prvo leto spoznavala je moj  user posted image  velikokrat napeljal na user posted image  in velik smo se hecal na ta racun, samo pac na zacetku veze moras mal pazit, ker se mogoce nisi preprican ce je partner pravi. Potem, ko sva imela vse urejeno, pa tudi ljubezen je iz dneva v dan bolj ocitna in se imava zares lepo, je pa moj user posted image  nehal o tem govorit, vedno se je nasel nov izgovor, velik smo se kregal na ta racun. Verjetno bi sedaj, ko gledam nazaj moj odnos do vsega skupaj mocno spremenila, ker se strinjam, da za user posted image  se morata strinjat oba, ampak naneslo je tako, da ko smo se enkrta ornk skregal in  moj user posted image  od takrat naprej ne uporablja vec kondoma in recimo da sedaj delamo na user posted image , ceprav je beseda otrok na zalost (se) “tabu”.

Sedaj se ne sprasujem vec, zakaj se obnasa tako, ker enostavno mi je zmanjkalo odgovorov… user posted image brez kondoma in to je to. Priznam pa, da bi bila veliko bolj zadovoljna, ce bi se o tem vsaj hecala, kot sva se vcasih, ce se ze ne pogovarjava. Verjetno ni pripravljen, nekateri moski res na to zadevo gledajo malo drugace kot zenske, vcasih je zanj nehote veliko pomembnejsa sluzba in ambicije, s katerimi se v druzbi potrjujeo. Za nas zenske vec pomeni materinstvo.

Verjetno pravega nasveta in zdravila ti ne more dati nihce, vsi smo drugacni, vsi razlicni, in mnogo preveckrat se na zalost popolnosti le priblizamo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?