|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razlika v ceni
27.3.2006 14:53:37   
Naja31
Evo, samo da vam povem, da sem bila danes v novi Pikapolonici v Ljubljani.

Sem imela namen kupiti en zaboj z Lego kockami, ki tam stane 6.600 in še nekaj drobiža SIT,
pa sem šla še v Leclerca pogledati če imajo tam še kaj, in vidim isti zaboj z istimi kockami za 5.700 SIT.
To je pa skoraj 900 SIT razlike.
Seveda smo kupili v Leclercu.

Naslednjič bom resno razmilsila, če bom sploh šla pogledati v to trgovino. Saj ne rečem, da imajo vse dražje, ampak nekaj pa očitno imajo.

Lp, Naja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: razlika v ceni
27.3.2006 15:00:42   
anitaz
Zgleda da se v Leclercu vse bolj splača. user posted image  In? Imajo isto izbiro kot v Kranju? Imajo kakšen otrvoritveni popust mogoče? user posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.3.2006 15:33:44   
bombonček
Men se zdi Pikapolonica nasploh draga trgovina!

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.3.2006 15:39:58   
Anonimen
Saj tud je!

(odgovor članu bombonček)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.3.2006 15:40:57   
lelaval
Jaz sem prejšnji mesec šla in hčerka si je izbrala punčko Bratz, ki je bila v akciji za 2.490, pa sem komaj doma videla (sem kupila še nekaj drugih stvari), da sem zanjo plačala 2.990. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.3.2006 16:44:53   
April
Razlike v ceni so res velike. Jaz sem v leclercu kupila igračko v obliki telefona, ki je stala 1900 SIT, naslednji teden pa v baby centru vidim isto stvar za nekaj več kot 4000 SIT.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.3.2006 17:06:28   
anckabancka
Igrače se res najbolj splača kupovat v trgovskih centrih: Mercator, Leclerc Interspar...  Kot pa v BC, Ariel, Direndaj... Sem že večkrat za foro preverila cene istih izdelkov. Če imajo pa kaj v akciji, je pa prbl. ista cena kot v trgovini...

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.3.2006 17:17:11   
Anonimen
Jaz sem pa danes v Pikapolonici kupila bombažno kapico za 1.390 sit user posted image  V BC so pa po 2.890 ali 3.290 user posted image

Drugač mi pa Pikapolonica ni všeč...imajo Polske Pamperske, Hrvaški Hipp (res, da je samo 1.500, ampak - ne hvala)...

(odgovor članu anckabancka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.3.2006 19:34:31   
tinica
Jaz pa sem v pikapolonici kupila voziček peg perego pliko p3 za 39.990 sit, kjer je drugače v BC 50.000 sit. Tako, da se je splačalo.

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.3.2006 19:40:02   
Anonimen
lego program je najcenejši v Mullerju. Danes sem kupila škatlo kock za 9.500 sit, v baby centru je bila ista škatla nekaj čez 11 čukov.

(odgovor članu tinica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
27.3.2006 21:58:10   
KODA
Lego kocke sem tudi jaz zasledila,da so v Muellerju najcenejše.Pa še izbira je velika.Dobiš tudi zidake posamezno,ki jih nikjer še nisem zasledila.Pa posamezna vozila za sestavit.Lansko leto,sem jih dobila po cca 450 sit.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.3.2006 14:16:04   
TVN
BC je na splošno zelo drag, za Pikapolonico ne vem, ker sem bila samo enkrat v Kranju, pa ni bilo nič pametnega. Cunce največ kupujem v H&M, Leclercu, za igrače pa sem tudi slišala, da so v Muellerju najcenejše. Kaj pa Avstrija, Italija?! Najbrž je tam še ceneje....

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.3.2006 23:40:08   
Anonimen
Igrače so res najcenejše v Mullerju. Jaz sem kupla vrtiljak z medvetki Fisher Price za 9.600 tolarjev, v Pikapolonici je 13.890, v BabyCentru pa celo 14.280. Most safari Fisher Price je v Mullerju 2.990, v BabyCentru pa okrog 6.600. Pa tudi pri manjših igračah se pozna. Igračka v obliki sončka od Fisher Price je 790 SIT v BC pa kar 2.340. Mislim da so razlike zelo velike. Menda je v Avstriji tudi ceneje. Pa še to: igrače in plenice v Mullerju in Leclerku so delane za evropski trg in so boljše, drugje pa za poljski in južni trg in so slabše kvalitete. Oni uvažajo iz Nemčije oz. Francije ostale naše trgovina pa iz Poljske, Češke. Zato se tudi dobijo določene stvari samo v Mullerju in Leclerku.user posted image user posted image

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......