Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: razlika med mclaren xt in xlr 14.1.2013 18:28:35
|
|
|
|
cilla
|
Oprema, ja. Pa barve/dizajn.
|
|
|
|
RE: razlika med mclaren xt in xlr 15.1.2013 7:57:17
|
|
|
|
neli365
|
Predvsem me zanima velikost sedeža, naslona. xlr sem videla v živo, xt pa ne, če imata enak sedež, ker xlr ima fajn velikega in širokega, takšnega pa rabimo mi.
|
|
|
|
RE: razlika med mclaren xt in xlr 15.1.2013 11:57:49
|
|
|
|
cilla
|
To ti žal ne znam povedat, mi imamo dvojnega Twin Techno. A na maclarnovem www ni mer? Ampak tako na pamet bi rekla, da gre za isto ogrodje, le izvedba je drugačna, tako kot pri dvojnih. Pri slednjih ima Techno te dodatke kot XLR in sedišče ter hrbtišče je trše kot pri Triumphu. Bodi morda pozorna še na to, saj otrok na tršem sedišču in hrbtišču lepše sedi. Če si iz LJ, mislim da imajo v Mothercare v BTC oba, vsaj imeli so ju.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.