Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: razlika med mclaren xt in xlr 14.1.2013 18:28:35
|
|
|
|
cilla
|
Oprema, ja. Pa barve/dizajn.
|
|
|
|
RE: razlika med mclaren xt in xlr 15.1.2013 7:57:17
|
|
|
|
neli365
|
Predvsem me zanima velikost sedeža, naslona. xlr sem videla v živo, xt pa ne, če imata enak sedež, ker xlr ima fajn velikega in širokega, takšnega pa rabimo mi.
|
|
|
|
RE: razlika med mclaren xt in xlr 15.1.2013 11:57:49
|
|
|
|
cilla
|
To ti žal ne znam povedat, mi imamo dvojnega Twin Techno. A na maclarnovem www ni mer? Ampak tako na pamet bi rekla, da gre za isto ogrodje, le izvedba je drugačna, tako kot pri dvojnih. Pri slednjih ima Techno te dodatke kot XLR in sedišče ter hrbtišče je trše kot pri Triumphu. Bodi morda pozorna še na to, saj otrok na tršem sedišču in hrbtišču lepše sedi. Če si iz LJ, mislim da imajo v Mothercare v BTC oba, vsaj imeli so ju.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
MATIČNE CELICEAdminKaj menite o shranjevanju matičnih celic?Shranili smo jih (
12%)
Nismo jih shranili (
27%)
Radi bi jih shranili, vendar je to prevelik finančni zalogaj (
42%)
Ne bomo jih shranili (
12%)
Matične celice nas ne zanimajo (
8%)
Število vseh glasov: 388Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!