|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   različni nosečnosti - različen spol?
13.9.2005 8:30:33   
Anonimen
ojla!

sem noseča v drugo in mam filing da zadeve na bodo potekale isto kot v prvo. v prvo mi ni blo recimo nikol slabo, zdej pa mi kr neki hoče bit slabo...zmatrana sem 100x bl..no to vrjetn tut okoliščine (že en otrok) pripomorejo.

no moje vprašanje pa je..al sta (so) ble vaše nosečnosti tudi različne in kako se je to odražalo pri spolu otročka?

lara
  Neposredna povezava do sporočila: 1
13.9.2005 8:35:19   
puncica
Men se začetk ne zdi nič drugačen prav tako mi je bilo slabo in ma za enkrat je vse isto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2005 9:36:01   
Marogica
Jaz imam dva fantka, nosečnost je potekala približno enako, le da sem bila bolj utrujena (kot ti). Le proti koncu druge nosečnosti se je pojavil problem prekratkega materničnega vratu, imela sem strogo mirovanje, rodila pa sem 4 tedne prezgodaj.
Ne vem, če različna nosečnost pomeni tudi različen spol. Mogoče ti bodo ostale lahko več povedale. lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
13.9.2005 9:48:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2005 12:23:41   
Olivija
Meni je bilo pri prvi punčki zelo slabo in tudi bolj zadaj sem jo nosila, zdaj pri drugi mi ni bilo nič slabo, trebuh sem imela pa ful spredaj in zelo nizko. Spol je bil pa obakrat isti , so pa vsi ostali glede na trebuh trdili, da bo pa tokrat fantek (še vse taščine vedeževalke). Kolk se je men smejal, ker so se pa vsi zmotili .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.9.2005 12:24:56   
Olivija
Meni je bilo pri prvi punčki zelo slabo in tudi bolj zadaj sem jo nosila, zdaj pri drugi mi ni bilo nič slabo, trebuh sem imela pa ful spredaj in zelo nizko. Spol je bil pa obakrat isti , so pa vsi ostali glede na trebuh trdili, da bo pa tokrat fantek (še vse taščine vedeževalke). Kolk se je men smejal, ker so se vsi zmotil .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.9.2005 14:34:09   
lacoste7
Moji dve nosečnosti sta bili tudi ful različni, pa imam 2 fanta. Prva - ful mi je bilo slabo ,bruhala, skoz utrujena, bolel me je križ.

Drugič pa nič, samo enkrat mi je bilo slabo. Kot da nisem noseča, pa čeprav sem imela doma že enga nadobudneža.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.9.2005 14:39:54   
soncece24
No, očitno ni pravila. jaz pa sem vedno mislila, da je res tak kot je Lara rekla. Moja mami je bila 100% da bom jaz punčka, ker je bila nosečnost čisto drugačna kot pa pri bratu. Sploh ni imela imena, če bi bil fantek in vse je mela v roza, čeprav takrat še niso napovedovali spolov al ni vprašala, ne vem... V glavnem, ugotavljam, da je mela fejst srečo, ker če ne bi jaz (če bi bla fant) v krilcih malo smešno zgledala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.9.2005 7:02:12   
anajmad
Odvisno .Pri prvi mi sploh ni bilo tako slabo in sem bila zelo elegantna.Trebuh se mi je komi poznal tam v začetku 7.mesca.Pri mi je bilo ful slabo,flekasta sem bila po obrazu,trebuh se mi je že v 2.mescu poznal in sem nosila fantka.
Sedaj sem pa flekasta,slabo mi je bilo,trebuh imam(samo to je normalno,ker niti eno leto ni mimo od nosečnosti),pa imam takšen filing,ne povem .Lahko rečem,vsaka nosečnost je drugačna,samo ni važno.V glavnem,da stisneš na koncu svojega pokeca oz.pokico k sebi.
en lp D.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.9.2005 8:10:05   
DrejcDrejc
Hmmm, a vsaka je imela v glavnem dve različni nosečnosti? Hmmm, potem pa mogoče v drugo ne bo teh prekletih slabosti in utrujenosti? Hmmm, to bi pa bilo lepo
Po moje spol nima nobenega vpliva na stanje v nosečnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.9.2005 23:06:46   
janč
jaz sem mela dve čist različni nosečnosti, pa mam dva fanta,tko da jaz temu ne verjamem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?