Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
različna stalna prebivališča staršev 5.4.2005 13:18:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem slišala za bolniško in sicer, da očka ne more dobiti bolniške za otroka, ki je prijavljen na drugm naslovu. Za vrtec imajo prednost tisti otroci, ki so prijavljeni v občini, kjer je vrtec.
|
|
|
|
različna stalna prebivališča staršev 5.4.2005 13:19:39
|
|
|
|
Gina
|
Če ne živita na istem naslovu, partner ne more vzeti bolniške za otroka. Kako je z očetovskim nimam pojma, najbrž bi že moral dobiti, saj je oče. Zdravsteveno zavarovanje - čisto vseeno je, na koga je prijavljen, ne spremeni nikjer nič. Vrtec je sofinanciran s strani občine Lj., če ima vsaj eden od staršev stalno bivališče v Lj.
|
|
|
|
različna stalna prebivališča staršev 5.4.2005 13:27:47
|
|
|
|
Magi*
|
če je oče prijavljen na drugem naslovu kot sta mati in otrok, potem potrebuje (ata) za urejanje katerihkoli uradnih papirjev mamino pooblastilo.
|
|
|
|
različna stalna prebivališča staršev 5.4.2005 14:13:34
|
|
|
|
Alina
|
Za očetovski dopust in važen naslov.Midva imava z mojim različnega in ni bilo nobenih problemov.
|
|
|
|
različna stalna prebivališča staršev 5.4.2005 20:27:04
|
|
|
|
puncica
|
Midva sva poročena in imava začasno prebivališče, tako sva vsak na svojem stalnem naslovu in to 110 km narazen. Jaz v Celju on v okolici Škofje Loke. 1. ni bilo nobenih problemov glede očetovskega dopust, nima nobene veze. 2. joj to ne vem, midva imava začasno prebivališče tako da ni problemov če en al pa drug vzame dopust za otroka pelat k zdravniku 3. po moje ni razlike, po moje je najbolje da daš ti v službi ker potem bo prijavljen na tvojem naslovu in je to v bistvu vaš naslov 4. to pa ne vem. Če si bo uredil začasno prebivališče bo po moje mogel imet potne stroške od začasnega in ne več od stalnega. Tako je pri nas v službi.
|
|
|
|
različna stalna prebivališča staršev 6.4.2005 16:36:54
|
|
|
|
NinKa
|
Jaz ti lahko odgovorim glede vrtca. Jaz im moj sva vsak iz svojega dela SLO - MB, Dolenjska - živimo pa v Lj. Ko smo ga vpisovali smo pač probali kaj bo. Ni bilo problemov. Očetovski dopust tut ni blo problema. Glede bolniške pa - dokler bo stanje tako kot je - ne bo mogel na bolniško za miskota - zgolj dopust lahko vzame. :sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?