vali
|
Pozdravljeni! Tudi jaz sem bila na razgovoru v Cleju, za zaposlitev, pa je vse potekalo malo smešno, in sem jim vnaprej povedala, da akviziterstvo in prodaja od vrat do vrat zame odpade! In so mi rekli, da delo v administraciji pa ja ni na terenu, a ne? No, in potem so me popoldan poklicali, da grem kao naprej, in da se udeležim seminarja v sredo (to je jutri). In jaz tuhtam in tuhtam, in jih danes spet kličem nazaj (ker mi sploh ni jasno in mi ne gre v račun, da ni treba nesti nobenega potrdila o zaključeni izobrazbi, ali pa kak CV, glede na to da sem pri neki firmi morala skopirati vsa potrdila od osnovne šole do faksa), tu pa nič ne rabim, samo nekj za pisat. In jaz (vsa tečna), da nebom prodajala po terenu, in da naj mi pove, ker je malo predaleč zame za čisti n** **, pa mi spet zagotovi, da pa administracija se pa ja ne dela na terenu. Mislim, pa tisti razgovor je tud bil čuden (par minut), pa že vejo, da si za njihovo firmo, al kaj? In sem bila v dilemi, samo v končni fazi se mi zdi pa višek nesramnosti, glede na to kar sem zvedela na tem forumu, da nas lahko (al pa mislijo, da nas lahko) izkoriščajo, samo zato, ker iščemo zaposlitev. Zato hvala za informacije, ker je res predaleč, da bi se vozila **** km samo zato, da bi na koncu popenla, ker res ne mislim prodajat kakih predragih sesalcev, in nočem zaradi tega izgubit kakšnega prijatelja ali znanca. Pa vsem nam, ki iščemo delo, da bi bilo čimveč resnih zaposlitev, in da bi lahko delali, ne da bi prej morali prodati (koliko??) sesalnikov za delo v administraciji!!
|