|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razdraženost
13.11.2007 9:08:30   
vivavama
Punce pozdravljene, sem v 7 tednu nosečnosti in nimam kakšnih posebnih težav razen bolečih prsi in zadnje dni huda razdražljivost. Vsi mi grejo na živce, da ne rečem kakšne grše besede. V sekundi se razjezim in odhitim v sobo in potem jočemuser posted image , kot kakšna najstnica (pa nisem več). To so najbrž hormonske spremembe ali sem jaz malček čudna. Imate tudi ve podobne težave?
Nina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: razdraženost
13.11.2007 9:25:18   
racman2
Lep pozdrav! Ma ja ti hormoni so res na višku, ni to nič čudnega. Jaz sem v 29ted, pa me hormoni čist mešajo.user posted image user posted image

(odgovor članu vivavama)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.11.2007 10:26:11   
Naja30
Hormoni so, ja. Ženske pa čist zmešane, ne? haha, te čisto razumem. Še preden sem vidla + na testu, sem za vsako figo jokala user posted image

(odgovor članu racman2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.11.2007 10:29:33   
maja24
Ja tut jest sm taka,šec sama seb grem na živce nasploh mi gre vse na živce pa na jok.

Join the clubuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.11.2007 10:53:39   
Dinki
Hi, hi bo kar držal.
Jaz sem najprej govorila, da sem ista kot prej, pol sem si pa mogla počas priznat, da sem bolj občutljiva. Predvsem se mi to pozna v službi...kar ne zmorem tolk k prej in če mi ful nalagajo delo se kar smilim sama sebi....katastrofa! Tud men gredo kakšni ljudje bolj na živce...vendar samo na trenutke....Ampak tudi to sem zdaj sprejela in to naredi tudi ti in poskušaj v svoji user posted image  samo še uživati user posted image ....enkrat se bomo vsem tem občutkom in spremembam le še smejale ob spominu na njih....

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.11.2007 11:15:28   
vivavama
Hvala, sam to je za ne verjet...zdaj ko sem to brala pa so mi kar solze tekle ker "kako lepo, da me razumejo, da so mi odgovorile" Jah in kar se tiče ljudi okrog mene jim povem direkt kako mi gredo na živce in zakaj - vse tiste stvari, ki me nimajo kaj brigati...Pred tem pa sem bila zadržana, taktna in nikoli nisem nikomur ničesar rekla, da ne bo slučajno zameril... Po moje bo najboljše, da odhajam na dolge sprehode in to sama!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.11.2007 12:33:41   
mateyka
uh, jaz sem govorila, da ne bom nikol una "sitna nosečnica" user posted image pa sem mela tud jest popadke tečnosti k velik unih "ta sitnih" - velik spi in probi se razvedrit s čim kar te spravlja v smeh, redno. to mal pomaga user posted image moraš pa rodit, da bo res boljš user posted image

(odgovor članu vivavama)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.11.2007 14:16:58   
bambi.t
Joj jaz tudi upam, da je to le nosečniško nihanje hormonov. Stvari, ki so me prej pri ljudeh malce zmotile, ki sem jih lahko dokaj mirno sprejela, me zdaj po hitrem postopku spravijo ob živce. Največkrat, kadar je v pogovoru občutiti preveč "koristnih" nasvetov in pametovanja ... alergijo imam tudi na besedo MORAŠ, MORALA BI... Zaradi tega, se druženju in pogovoru z določenimi kar malo izogibam. Upam,da ne ostanem takšna, ker sem načeloma človek, s kar visokim pragom tolerance.

(odgovor članu vivavama)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.11.2007 20:38:58   
sasa79
Bo minilo, verjemi. Jaz sem bila prve tri mesece, ko mi je bilo slabo takooo tečna , da sem šla sama sebi ful na živce. Vse me je motilo in takoj sem se razjezla. Je rekel moj, ja sej te razumem, da si tečna zaradi hormonov, sam tole je pa višek. Pa je drugače ful potrpežljiv. In da če bom skoz taka, boma kar pri enem ostala.  No,  od 4. meseca je pa vse po starem in je rekel, da boma še sigurno še imela user posted image .

Sreča... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni tvoje življenje z ljubeznijo.

(odgovor članu bambi.t)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.11.2007 20:55:14   
gagy85
smo pa tecne vse po vrst.. jst sm (pred bolnisko) v sluzbi za vsak k... jokala ( skrita v garderobi seveda) nism vec nekih stvari prenasala tok k prej, vse mi je slo na zivce, ful sm bla obcutljiva uglavnm,.. pa se ce delas s tecnim folkom ti je se tok bol fajn.. user posted image  tecna sm pa tok da grem tut jst sama seb vcasih na zivce, in se tesko poslusam.. moj vcasih rece da komi caka da rodim.. user posted image  aja pa tut on je bl bogi k sm taksna, ampak me razume, utihne, al se umakne, al me pa sam tko pogleda pa se nasmeje... user posted image

(odgovor članu sasa79)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.11.2007 21:01:43   
Ajvy
Sem dostikrat jokala brez razloga, živčna sem tudi orenk bila....sicer pa je moje razpoloženje itak nihalo tako, da je joj...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu gagy85)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?