|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ravni lasje?
5.6.2007 7:36:57   
puri
Na TV sem videla reklamo za nov, mislim, da Pantenov "gel", ki zravna lase,, ko si ga nanesemouser posted image

Je katera že probala? Je res kaj na tem in kakšni so lasje po nanosu?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ravni lasje?
5.6.2007 8:01:04   
BLAŽIKA
user posted image a obstaja kaj takšnega že? Bi tudi meni prav prišlo, da jih nebi rabla likat.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.6.2007 8:21:41   
puri
Ja, v reklami ima čisto ravne, kot bi imela zlikane lase, pa kao, da so lasje še vedno mehki,....ampak, to je reklama,.....zanima me, kako v resnici deluje??? Jaz grem danes v trgovino, pa me prav mika, da ga bi kupila.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.6.2007 8:58:12   
Anonimen
puri, ti ga kar kupi, pa nam pol poročaj, če je ok, da bomo vedele user posted image

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.6.2007 9:26:04   
BLAŽIKA
Ja javi kako se bo obneslo.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.6.2007 10:02:53   
filipinka
Skoraj ne verjamem, da so po gelu mehki in ravni, ker lepe ravne lase naredi samo likalnik! Probat pa ni greh! Ampak stane pa tudi, pa se razocaran si!

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.6.2007 10:25:02   
Taula
Da ne bo res. Če imaš grivo ti jih ne zravna noben gel, samo likalnik.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.6.2007 11:09:35   
puri
Taula, saj verjetno ni mišljeno za lase, ki so skodrani, da jih zravna. Mislim, da je namenjen lasem, ki so že kolikor toliko ravni, da so potem še malo bolj ravni, pa predvsem bolj gladki in zdravi za pogledat. Mah,...jaz bom probala, pa bom vidlauser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.6.2007 11:14:40   
Taula
Če dela sporoči. Samo ponavadi geli ne naredijo takih las kot pravijo.user posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.6.2007 14:51:50   
Magi*
malo ti jih najbrž že zgladi. meni jih malo zgladi že sam balzam, ampak kot zlikani so pa lahko samo na reklami (zato ker souser posted image ).

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.6.2007 19:04:36   
puri
Evo,....kupila in sem spet razočarana in jezna, ker sem spet nasedla reklami.. Nobenega učinka niuser posted image Slabše je, kot karkoli drugega! Zdej pa res ne bom kupila nobeno novo stvar več!!!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.6.2007 21:25:53   
Anonimen
Jaz sicer ne uporabljam ničesar za peglanje las, tako da s tem konkretno nimam izkušenj, ampak do zdaj sem edino z izdelki Tigi res zadovoljna, kar se las tiče, vse ostalo sem enako kot ti vedno popizdevala, kako sem nasedala reklamam. In pri Tigiju imajo kar ene par zadevc za ravnanje las. Se pa da samo v frizerskih salonih kupit. Povprašaj pri frizerju, pa da ti tudi svetuje ali sproba na tebi.
Niso pa preveč poceni izdelki, samo vredni svojega denarja. Včasih je tko - velik dnarja, velik muzke.

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
6.6.2007 7:08:55   
puri
Hvala Tašonkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.6.2007 8:54:15   
Taula
Kolk denarja si pa dala za to sranje?user posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.6.2007 12:36:00   
puri
2,15 eura,....ni nevem kako veliko, ampak vsakega denarja je škoda, če je "tisto" samo za v smetiuser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.6.2007 13:01:02   
Taula
ampak vsakega denarja je škoda, če je "tisto" samo za v smeti[/quote

To je čisto res.user posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.