petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Si pogledala slike ravnatelja in učiteljice? sem videla posnetek, izjavo na TV in slišala radijsko izjavo - komentar ravnatelja IZVIRNO SPOROČILO: mika Men se ne zdi, da bi bila to ona dva. To, da je na 'sočnem' posnetku moški - recimo temu: zelo podoben ravnatelju, mi je v klepetih izjavilo kar nekaj ljudi, ki ga poznajo živo (njegovi bivši dijaki, stanovski kolegi ipd.). Sama nobenega osebno ne poznam. Meni se recimo zdi precej malo verjetno, da je učiteljica, ki je dajala izjavo za TV, ženska s posnetka - mi deluje drugače. Moški pa mi je na obeh video posnetkih izgledal isti. IZVIRNO SPOROČILO: mika Men se ne zdi, da bi bila to ona dva. Glede načina podajanja izjave....človek je verjetno v takšnem šoku, da dobro da je sploh podal izjavo. Kot že napisano, slišala sem 2 izjavi. Med njunim nastankom je bilo verjetno minilo vsaj nekaj časa. Način govora pa je enak. Meni se zdi, da bi se nedolžen človek, ki bi ga drugi tako 'namočili', branil veliko bolj energično in z drugimi besedami, ki bi bolj jasno zanikale njegovo vpletenost v to in takšna početja. So pa njegove izjave (morda zaradi vpliva medijskega pritiska) zelo zanimive. Npr.: Rekel je, da v kabinete učiteljev ne hodi /spet dolg premor/ pogosto ... (posnetek pa bi naj nastal v njegovem kabinetu) ter da http://svet24.si/clanek/novice/slovenija/546b09ec8caad/video-dijaki-naj-bi-ujeli-ravnatelja-med-nogami-uciteljice Ravnatelj je nato za Svet24 vendarle dejal: "Z domnevno učiteljico, ki naj bi bila na posnetku, sva podala kazensko ovadbo ..." (namesto: Z učiteljico, ki naj bi domnevno bila na posnetku ...) IZVIRNO SPOROČILO: mika 1. posnetek je zelo prikladen za izpeljavo varčevalnih ukrepov v šolstvu. jap IZVIRNO SPOROČILO: mika 2. Še bolj verjetno pa je, da so ga enostavno želeli uničit, ker je samo v.d. ravnatelja, se pravi, da bodo kmalu volitve... zelo možno, da bo afera voda na mlin drugim kandidatom in škoda, ker bi naj bil dober učitelj IZVIRNO SPOROČILO: mika Ne glede na to ali je posnetek resničen ali montiran....ubogi družini, ki se morata s tem soočat, sploh otroci. res je
|