Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rahla krvavitev zaradi spolnih odnosov?? 7.11.2005 20:43:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se je zgodilo nekaj podobnega okrog 16. tedna. Me je bilo pošteno strah, zato sem šla h ginekologu. Povedala sem mu, kako in kaj, pregledal me je in povedal, da je bil izcedek res posledica spolnega odnosa. In je prav tako, kot ti praviš izginil naslednji dan. V takšnih primerih je po moje najboljše, da vsaj pokličeš v ambulanto in razložiš situacijo. Pa ti bojo že oni povedali naprej, kako in kaj. Pa srečno
|
|
|
|
RE: rahla krvavitev zaradi spolnih odnosov?? 7.11.2005 20:46:39
|
|
|
|
marmeladni krofek
|
je blo pr men isto v 9. tednu... sam sm še isto minuto letela v kliničnga, tko k ponavad zagnala paniko in cez 10min že odhajala iz ambulante vsa rdeča v faco , priblizno tkole sm zgledala... zakaj? zato ker je blo vse ok, g. pa sploh ni vidla nobene krvavitve... v glavnm počutla sm se k totalni idijot...pomoje nč hujšga ti pa vseen svetujem pregled, da boš 100%, aja pa na kliničnem te vzamejo isto minuto, še slikco dobiš od bebike, pa ful so prjazni...se splača
|
|
|
|
RE: rahla krvavitev zaradi spolnih odnosov?? 7.11.2005 21:09:04
|
|
|
|
dalči
|
ja hvala vama za odgovor.bom pa res poklicala jutri g. in povedala kako in kaj. za vsak slučaj.nisem pa hotla klicat, ker sem bila prejšni teden na pregledu (2.11.)., pa je bilo vse ok. ampak bom jutri res poklicala, da bom imela čisto vest. caw
|
|
|
|
RE: rahla krvavitev zaradi spolnih odnosov?? 7.11.2005 22:07:12
|
|
|
|
piščanc
|
tud jaz sem krvavela,mislim da v 12 tednu, na krvavitev je pa vplivalo tud stresno delo in utrujenost. no vse je bilo OK, sem šla pa takoj v porodnišnico, ker je bilo kar za kakšno veliko žlico krvi in sem se prestrašila. tam na pregledu pa nobene sledi o tem , dobila sem samo tablete za zvišanje hormona
|
|
RE: rahla krvavitev zaradi spolnih odnosov?? 8.11.2005 9:14:31
|
|
|
|
inar
|
Uf,dalči,si pa še mene rešila razglabljanja!Se mi je zgodilo povsem enako,le da sem zelo svetlo roza krvavela samo takoj po odnosu.Še dobro,da se tu kaj pomenimo... LP
|
|
|
|
RE: rahla krvavitev zaradi spolnih odnosov?? 8.11.2005 9:39:03
|
|
|
|
Reja
|
Jaz sicer še nisem , se mi pa zadnje mesece takšne krvavitvice pojavljajo po spolnih odnosi, posebej po tistih, kot praviš, malo bolj grobih. Ko sem prvič opazila svetlo rdečo svežo kri, sem imela srečo, da sem imela naslednji dan pregled pri G. Mi je rekla, da pri spolnih odnosih krvavitve niso redkost, tako da brez panike. Mi je napovedala, da se mi bodo še pojavljale, ker imam žilice zelo na površju nožnice in da je nožnica moja zelo prekrvavljena Je rekla, da to z maternico nima nobene veze. Če pa bi bile krvavitve neprestane in bi bile ful močnejše, bi jo mogla pa mal obiskat ali poklicat. Sicer pa nikoli ni odveč, da svojega G ob kakršnikoli nejasnosti pokličeš, da boš ziher, da je vse ok.
|
|
|
|
RE: rahla krvavitev zaradi spolnih odnosov?? 8.11.2005 14:39:55
|
|
|
|
Katjusa
|
Jst sem dobla v 14 tednu rahlo krvavitev! kr tko sredi dneva ponoci sma mela odnos sam midva sma bolj nezna:) pa sem seveda sla takoj na pregled in potems em ostala 3 dni v bolnici na opazovanju vceraj 14 dni za tem pa sem imela kontrolo pri svojem G in je reku da mam postlco nize in da morem pocivat, da ne smem nic tezkega delat in tud spolni odnosi morejo bit bolj previdni.... komi cakam naslednji pregled cez 4 tedne in upam da bo vse ok! punce sem pa brala ce se vem pojavi kakrsna koli krvavitev da je pametno it na konmtrolo pa se se tako rdece ven pridete bolje preventiva kot.... Punce drzte se pazite se pa bolj na rahlo se ljubite da vas ne bo po nepotrebnem skrbelo po porodu boste lahko spet bolj na grobo sej vem da pase sam zaradi svojih bebik se mal pazite:) LP Katja
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?