|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rahla druga črtica??
5.7.2007 8:59:35   
meryy
punce danes sem naredila test nisem več zdržala( štiri dni pred M) in se mi prikaže druga rahla črtica na obeh testih? črtica sicer je vendar zelo rahla, kaj pa zdej ?naredila sem BC test a je možno da pri teh testih pokaže drugo črtico tud če ni nosečnosti.  koliko je BC zanesljiv???

no ferbca nisem potešila le še bolj zmedena sem bolečine pa imam ko da mi bo zdaj pritekla user posted image
evo pa še ena nora baba!!uff
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rahla druga črtica??
5.7.2007 9:03:40   
Anonimen
SAj smo vse iste user posted image user posted image user posted image . Neučakane. user posted image
Počakaj 4 dni in ponovi test - to je moj predlog. Testi so že bili lažno pozitivni, sploh tile, o katerem ti pišeš. Pojdi po ClearBlue in ponovi vajo. user posted image

(odgovor članu meryy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.7.2007 9:12:33   
meryy
a si predstavljaš zdaj čakanje 4 dni!! se mi bo otrgalouser posted image user posted image user posted image  a ne bi bilo lepše da je ena črtica ali pa dve da veš na čem si !zdaj sem pa user posted image user posted image user posted image

jah nič  "počakat sem rekla":to so bile besede moje mami vedno

čakat,čakat...najraj bi šla še po petsto testov in vse sprobatuser posted image

evo  čakam...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.7.2007 9:15:35   
Anonimen
Jaz sem naredila tri dni pred M pa je bila tudi rahla-no pa sem blauser posted image .......

(odgovor članu meryy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.7.2007 9:37:02   
hmm
meryy, te čisto razumem, meni bi se tudi trgalo če bi kaj takega na mojem testu videlauser posted image user posted image . Moj predlog je, da če ne zdržiš štiri dni, pa poskusi vsaj dva, pa takrat ponovi test. Če pa še dva dni ne moreš čakat, pa pojdi dat kri, pa boš takoj vedela. Držim pesti!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.7.2007 9:39:47   
MARTINŠČICA
Hojla, mene pa zanima, kam greste dat kri za preiskave na nosečnost, če niste v postopku OBMP. Greste k svojemu osebnemu zdravniku ali k ginekologu?

200% MAMI

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.7.2007 9:44:03   
lojzika
Meni je 1x BC v enem dnevu pokazal nosečnost čez pol ure isti dan pa je prišla ta rdeča, tako da ne zaupam baby checku.

Seveda pa ti želim da ugledaš čim bolj močno črtico čez 4 dni

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.7.2007 9:53:40   
polonca78
mervy, jst sem ravnotako kot ti naredila 4 dni pred M baby check in se je pokazala rahla črtica in tako še 4 dni (tok sem bila happy, da sem 4 dni zapovrstjo delala test), CB sem naredila dan ali dva pred M in je že pokazal +. verjetno ni treba napisat, da sem noseča.user posted image user posted image
sem pa brala, ko so punce pisale, da ni najbolj zanesljiv in da včasih pokaže lažen plus. najbolj sigurna boš čez 4 dni. uf, da ti čimprej minejo user posted image

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.7.2007 9:56:02   
PATRICIJA_22
Tudi jaz sem danes zjutraj delala CB in je pokazal plusek, ampak grem danes takoj še po 2 v lekarno, da bom sigurna....

Sem pa čist v šoku

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.7.2007 9:59:49   
Pat74
Patricija_22 mislim, da ti lahko kar čestitamo - ker je CB zanesljiv test!user posted image user posted image user posted image Pa enga zdravega marčevskegauser posted image ! Uživaj v user posted image soimenjakinjauser posted image

(odgovor članu PATRICIJA_22)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.7.2007 10:36:19   
nov03
meni je bc mini pokazal rahlo user posted image , čez 3 dni al kok mi First Sign ni pokazal nič in včeri mi bc plus ni pokazal nič...
tak da ja..bc mini ma uno kak se reče evaporacijsko al kaj črtico....ki ne pomeni poz.testa...
Se strinjam da je cb najboljši je pa tko....stane okol 7 eur, če greš dat kri te stane pa 12 eur. Krvni test je pa tko nezmotljiv.

lp,
Uršula

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.7.2007 10:40:22   
meryy
za CB je še prezgodaj , da grem pa kri dat? joj  ne morem me je preveč strah kaj pa če ni.

moja odločitev je padla !vsak dan se bomo testirali pa dragemu nič povedali pa bo!!

joj tko bi bli veseli če bi šli na morje trije!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.7.2007 10:45:04   
nov03
meryy
ja ti pa si faca....user posted image  user posted image
Ben dobro pol pa vsak dan sporoči kaj in kako prov!
Držimo pest

lp,
Uršula

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.7.2007 10:46:09   
meryy
patricija_22 čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image  super bravooo

go pluski go pluski ...user posted image sam tak vesela bi kar v krogu tekla!!!

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.7.2007 10:50:50   
meryy
kaj pa čem nov03 ? 4 dni čakat ..nene to pa ne .sam zdej študiram da bi se zapelala do neke druge lekarne madona mi bodo te babe v lekarni pri nas še kakšen psiho test zdraven poturile!!

veste kaj je moj dragi včeraj naredu: sem hotla test nardit pa pravim joj ampak kaj pa če se pokaže druga pa mogoče sploh ni res?
on pa: daj men bom jaz pri sebi testiral če bosta dve črtici se je pri meni madona prijelo pol jih bova pa se tožila!!

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.7.2007 11:00:53   
polonca78
dragemu ne boš nič povedala? dobra si,če ti to uspe! jst takoj vse sčvekam! no, ti kar poročaj kaki bodo rezultati! držim pesti.

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.7.2007 12:12:37   
petraz
Ni pomembno a je rahla ali močna črtica... pomembno je da JE!! Jaz mislim, da si  user posted image .... Držim pesti...user posted image

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.7.2007 8:37:42   
girly
čestitke patricia!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zate meryy pa držim pesti, da bosta tud user posted image ...

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu PATRICIJA_22)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.7.2007 10:04:33   
MARTINŠČICA
Hojla, mene pa še vedno zanima, kam greste delat krvni test.
Hvala za odgovor.

200% MAMI

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 19
6.7.2007 11:37:08   
nov03
jaz sm šla u adrialab v Lj, cena 12 eur

lp,
Uršula

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.7.2007 11:42:17   
nInAzWeRiNa
meryy a je že kej novga?

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu nov03)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.7.2007 14:13:48   
Ribica83
še moja izkušnja. 2.7.07 sem delala test doma s cb...in je bil takoj pozitiven...ker nisem zdržala...sem šla dat v torek zjutraj vodo v laboratorij v zdravstvenem domu...in izvid je bil pozitiven! testiranje v zd pa je stalo 3,45 €.
po moje se bolj splača ta metoda...je ceneje. user posted image

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 22
6.7.2007 14:18:04   
orhideja75
je po mojem Cb kar zelo zanesljiv. tudi, če je še tako rahla črtica, je skoraj zagotovo, da siuser posted image . je bolj vprašljivo tako, če ne pokaže, pa potem si.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Ribica83)
Neposredna povezava do sporočila: 23
8.7.2007 9:06:45   
meryy
punce zdržala sem tri dni naredila danes test bc in stanje isto zopet rahla druga črtica!! jutri grem po cb pa bomo vidli.
drugače pa imam eno vprašanje za vas. meni so se joške povečale skoraj za dve številki, nisem zasledila da bi kateri tako reagiralo a je to...? mislim če bom pa take bombe furala 9 mesecev(če smo seveda noseči)
pa ne vem kako bo.šele jutri je zadnji dan ciklusa jaz pa že taka madona, nikoli mi se pred M niso toliko povečale.. upam samo da nehajo rast!! če ne se me kmalu ne bo več vidlo od njih

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 24
8.7.2007 10:25:30   
Ana Luna
merry, moja črtica je tut rahla ... Ampak jaz sem že 99% prepričana, da je to to. Mislim, da si lahko kar čestitava. (Kar se pa jošk tiče - ne sekiraj se, mislim, so naše slabše polovice glede tega kar zadovoljne ...)

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Cepljenje.
пеперутка16

Kaj menite o cepivih in cepljenju otrok?

Obvezno je pravočasno cepljenje. (82%)

Prejeti morate le nekaj cepiv. (0%)

Moj otrok ni cepljen in tudi ne bo. (6%)

Imel je nekaj cepljenj in ne bo dobil več. (12%)

Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!