|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   radovedna
23.7.2013 13:44:23   
Anonimen
živjo. trenutno sem samska ampak me že nekaj časa zanima seks z drugo žensko. bolj kod vse drugo sem samo radovedna. kje bi lahko dobila oz spoznala žensko ki bi jo zanimalo isto?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: radovedna
23.7.2013 14:47:53   
Anonimen
Živijo, a veš da tudi mene kdaj to matra. Sicer si tega ne predstavljam ravno, kako bi bilo, pa če bi jo sploh uspela zadovoljit. In itak, seks z moškim je to to, samo me fuuul daje radovednost, kako bi z žensko. Pomojm bi mogla prej kej spit za pogum, haha user posted image
je pa res da kje kero spoznat za to ne morš verjetn, tko mislim, da bi naneslo na to spontano ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.7.2013 15:22:24   
tix
evo, sta se že našliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.7.2013 15:43:21   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

pa če bi jo sploh uspela zadovoljit.

Jaz imam neko prepričanje, da pa ženska vseeno žensko telo najbolj pozna.
Sicer pa... saj si odrasla oseba... vprašaj jo, če ne veš kako user posted image

Ja, pa tudi našli sta se hitro user posted image  Go for it!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.7.2013 21:48:49   
Anonimen
ja nič to ne pomaga zdaj, če se pa ne javi ...

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.7.2013 22:29:06   
Anonimen
To mene tudi zanima,samo nisem samska da bi lahko user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.7.2013 11:26:56   
Anonimen
To je mikalo tudi mene, žal pa je bil moj takratni fant totalno nerazumevajoč. Kar nekaj časa sem na skrivaj iskala po raznih oglasnikih in od nevem kolikih se mi je uspelo na pijači dobiti le z dvema, pa še ti dve sta dali potem rep med noge... verjetno jima je že prvi stik povedal, da niso one za to... No, ampak enkrat samkrat mi je pa le uspelo na neki zabavi... pijača je dala svoje, bremze so popustile. Kaj naj rečem... začetnega adrenalina imaš toliko, da se v njem zgubiš, vzburjenost na višku, z orgazmi ni problem... ni pa ženska moški... vse je manj zanimivo, strast je meglena, nekaj manjka. Res so dotiki, ki so bolj intenzivni od moških, ženska ve "kje se ženski streže" za razliko od moškega, ki ga je treba v vse priučit, pa še potem je bolj površen kot ne... vendar ni take intenzitete strasti kot z moškim. Izkušnja, ki mi je povedala, da to pač ni nekaj boljšega kot moški... Če to kateri pomaga...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.8.2013 14:34:18   
NovakovJoža
Tudi jaz bi rad svoji ženi uresničil njene sanje, vendar ni tako preprosto najdit dekle ki bi bilo za akcijo :D , vsekakor bi bilo zanimivo videti kako jo ena obdela user posted image

Vsaka ženska je nemočna, dokler se ji ne posuši lak na nohtih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.8.2013 16:09:46   
patrino
Tudi jaz bi rad svoji ženi uresničil njene sanje, vendar ni tako preprosto najdit dekle ki bi bilo za akcijo :D , vsekakor bi bilo zanimivo videti kako jo ena obdela

Si mislil napisati da bi rad sebi uresničil svoje sanjeuser posted image

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu NovakovJoža)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.8.2013 17:02:09   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: patrino

Tudi jaz bi rad svoji ženi uresničil njene sanje, vendar ni tako preprosto najdit dekle ki bi bilo za akcijo :D , vsekakor bi bilo zanimivo videti kako jo ena obdela

Si mislil napisati da bi rad sebi uresničil svoje sanjeuser posted image

user posted image  me zanima, če bi še tak ploskal, če bi imel prepoved približevanja user posted image

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.8.2013 11:31:40   
NovakovJoža
Zakaj vedno ženske sklepate da je to lahko samo moška želja? Po vaše ženska ne more in ne sme imeti fantazije ali želj ki vključujejo še eno žensko. To lahko ima samo moški, ki sili žensko v to.
Čestitam za pametne odgovore, saj le ve veste vse in imate vse prav user posted image .

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.8.2013 14:01:59   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: NovakovJoža

Zakaj vedno ženske sklepate da je to lahko samo moška želja? Po vaše ženska ne more in ne sme imeti fantazije ali želj ki vključujejo še eno žensko. To lahko ima samo moški, ki sili žensko v to.
Čestitam za pametne odgovore, saj le ve veste vse in imate vse prav user posted image .

Od kje ti pa to? Žal si ti post napisal tako, da želja bolj vleče k tebi kot pa k ženski oz. je videti bolj tako da imaš ti večje lušte kot ona. Drugače pa ne posplošuj.Poznam kar nekaj kolegic, ki bi bile v spolnosti pripravljene poizkusit še kaj drugačnega, pa so njihovi moški leseni kot hlodi.

felico ne estas mezurita en oro...

Neposredna povezava do sporočila: 12
20.8.2013 9:26:02   
NovakovJoža
IZVIRNO SPOROČILO: NovakovJoža

Tudi jaz bi rad svoji ženi uresničil njene sanje, vendar ni tako preprosto najdit dekle ki bi bilo za akcijo :D , vsekakor bi bilo zanimivo videti kako jo ena obdela user posted image

Patrino... kaj lahko tu narobe prebereš? Njena želja je da si da duška z drugo žensko medtem ko jaz lahko to samo gledam. Pa verjami mi, da če bi bilo po moje bi sodeloval pri tem in ne gledal.

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?