Anonimen
|
uh,ne vem,kje naj začnem,da bo vsaj malo razumljivo... ok,najina zveza že lep čas škripa,pravzaprav imava take vzpone in padce odkar imava tamalo,kar bo zdej 2 leti.pa sva nekako vozila skozi,predvsem zato,ker sem jaz malo potrpela. danes je spet počilo.očitala sem mu,da je premalo z nami in preveč s prijatelji. zjutraj ob 7.30 ga pokliče najboljši prijatelj in gresta na kavo in brioš,jaz pa medtem zrihtam taveliko za v šolo,pripravim zajtrk za tamalo,... in pride domov vedno po 23. uri,ko že vsi spimo.ali gre s prijatelji (ali ne vem kom) ven ali so pa v kleti in pijejo,jejo,... v glavnem,v mesecu marcu je bil 1 večer doma. no,in danes je spet nanesla debata na to ,da kdaj si misli vzeti več časa za nas. in njegov odgovor? naj se izselimo,če mi kaj ne paše,da jaz ne bom rušila njegovega življenjskega ritma,da se ne bo odpovedal druženju s prijatelji in je šel.nakar me pokliče čez kako uro in mi pove,da naj grem na socialo in se pozanimam,kaj in kako,ker bi se rad odrekel tamali. da je ne misli preživljat in skrbeti več zanjo,da se ne misli družiti z njo,...da tudi ne namerava hoditi na socialo in se karkoli pogovarjati in pogajati. ne vem več kaj naj si mislim.da sem totalna mona jaz ali on?! v zadnjih dveh letih se je namreč tako spremenil,da ga ne poznam več...od takega ljubečega in dobrega človeka je ratal taka brezsrčna žival,ki bi samo pohajal in popival.firma mu propada,vsak dan pride kako pismo od odvetnika kake stranke. iščem službo,ker pri njem nimam več kaj delat,pa tudi plače mi letos še ni dal niti ene. ok,ful sem naložila.ampak še vedno ne morem razumeti,kako se lahko oče odloči,da se bo odpovedal otroku. a se to res dogaja???
|