Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: racunalniske igrice za predsolske otroke 5.10.2007 20:45:14
|
|
|
|
jooly
|
Kolk je pa stara Zala? Moj Staš je 5 let in rad igra Čebelico Majo, pa Vike Viking-a, pa ena serija igric je ki se jim reče Detektivi... Najdeš pa na spletu - emka, dzs, svet knjige... če boš rabila pomoč, javi! Pa seveda, brez pretiravanja to je res ene vrste droga (takoj za risankami)
|
|
RE: racunalniske igrice za predsolske otroke 6.10.2007 8:27:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Naš Timi že od tretjega leta dalej zaseda stol pred računalnikom,še eden več s ksterim se kregamo,kdo bo prej Odlično že obvlada postopke,kako odpret,pa kako do svoje mape priti in nato veselo nad igrice. Ne vem,če vam bo prav prišlo,ampak tu sem nakaj našla: http://igre.siol.net/ http://www.otroski.com/
|
|
|
|
RE: racunalniske igrice za predsolske otroke 6.10.2007 12:43:38
|
|
|
|
FANTEK1
|
A se ni malo premala ,da bulji v to skatlo
|
|
|
|
RE: racunalniske igrice za predsolske otroke 8.10.2007 13:31:49
|
|
|
|
Sandrin
|
Teh igric je kar nekaj in tudi naša jih obožuje: - Sneguljčica in sedem Jankov - Prigode čebelice Maje - Maček Muri - Na sledi za medvedi - Čudoviti svet živali - Balonar Oskar raziskuje kmetijo - Balonar Oskar raziskuje morje - Vesele igrarije - Rdeča kapica Te igrice izdaja ali Mladinska knjiga ali Tivola. Kakšno bi ti z veseljem presnela, vendar bi bili stroški pošiljanja kar veliki?
|
|
|
|
RE: racunalniske igrice za predsolske otroke 14.11.2007 15:56:03
|
|
|
|
tehnofil
|
Igre si lahko izposodiš v knjižnici. Prodajajo pa jih v trgovinah na oddelkih z računalniki Mercator, BigBang,...
|
|
|
|
RE: racunalniske igrice za predsolske otroke 28.10.2008 18:50:50
|
|
|
|
maca24
|
Pozdravljene. Če ima katera kako igrico doma za presnet za predšolske otroke, se priporočam. Pošljem dvd-je in plačam poštnino. Sandrin sem ti poslala zs. Hvala. Vseh odzivov bom zelo vesela.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?