HuAnita
|
Pobrskaj po iskalniku, je bilo že vse napisamo. Naše izkušnje na kratko: - imamo Štorkljo (zdaj bi kupila nove, tanjše Racmanke) - do kakega 7m so se lepo obnesle, potem pa so začeli ježki popuščati, plenice postajajo vedno trše (nimamo sušilca), tako da vzemiote tiste s plastičnimi spenjači - bombaž je pač bombaž in otrok je moker, ko se polula, logično, enim pa ravno to ni jasno, češ saj potem je otrok moker... - mi z njimi niti enkrat nismo imeli vnete ritke, s tistimi za enkratno uporabo pa imamo redno težave (odkar jih uporalja v varstvu) - otrok ima v njih večjo ritko (zato potrebuje večja oblačila včasih), kot kakšna čebelica, ene tudi to moti - poleg pleničke mi uporabljamo tudi bombažno podlogo, ki zadrži večino kakca - to vržeš stran, prekrivne hlačke uporabimo večkrat, bombažne pa spravljamo v okisani vodi in jih peremo na 3 dni - meni ni težko prati, ker itak se nabere bodijev, žabic in drugega perila, sploh pri mlajšem dojenčku - do zdaj so veliko večkrat premočile pleničke za enkratno uporabo, ki jih uporabljamo ponoči, kot bombažne (ne vem, če se je v 15m zgodilo 3x) Toliko z moje strani. Če te še kaj zanima, pošlji ZS.
|