Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rabljen voziček, koliko denarja? 2.11.2007 9:39:31
|
|
|
|
mojca*
|
po 2 otrocih in 4 leta star...hm, ne kaj dosti....
|
|
|
|
RE: rabljen voziček, koliko denarja? 2.11.2007 10:07:38
|
|
|
|
natasaom
|
šla bi pogledat v kakšno komisijsko trgovino z otroško opremo,odštela njihovo provizijo in dobila približno ceno..čeprav 4leta star voziček po moje ne more biti prav visoka cena.
|
|
|
|
RE: rabljen voziček, koliko denarja? 2.11.2007 10:44:24
|
|
|
|
fragola
|
Jaz bi raje kupila novega, ker verjetno ta je že dal neki skozi!
|
|
|
|
RE: rabljen voziček, koliko denarja? 2.11.2007 10:47:00
|
|
|
|
lidijajenko
|
saj glih v tem je problem, da sem še ful neodločena, nimava težav z denarjem, tako da res ne vem kaj naj naredim. Ker tud neki smo se tko pogovarjal o ceni pa je rekla da tam nekje polovico (cene) vozička ki se prodaja sedaj. Mi je pa ful všeč Jane. Kaj mislite?
|
|
|
|
RE: rabljen voziček, koliko denarja? 2.11.2007 11:23:33
|
|
|
|
Anonimen
|
dva otročka vožena 4 leta star... pol cene je preveč... razen če vama košaro in jajčko podari... ne vem... pa pri jajčki bodi previdna... če sta kdaj imela kak trk z avtomobilom, potem jajčke nikar ne kupuj...
|
|
|
|
RE: rabljen voziček, koliko denarja? 2.11.2007 11:56:00
|
|
|
|
Vilma
|
Skoraj vsaka rabljena stvar se proda na pol cene. Tudi če je super ohranjena. V tem primeru, ko je voziček dal skozi dva otroka, bi cena lahko bila še ugodnejša. Lahko pa se tako zmenite kot je napisala Zvesta. Na pol cene voziček + jajčka in košara zastojn. Sicer pa naj ona postavi ceno, ti boš pa rekla al ja al pa ne.
|
|
|
|
RE: rabljen voziček, koliko denarja? 2.11.2007 12:45:28
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Na pol cene voziček + jajčka in košara zastojn. To se mi zdi primerna varianta. Jaz sem imela Jane slalom pro, star eno leto in pol, pa sem ga prodala za pol cene in je bil v njem samo en otrok, pa še to smo imeli dva vozička pri hiši in ni bil ves čas ta jane v uporabi.
|
|
RE: rabljen voziček, koliko denarja? 2.11.2007 13:45:33
|
|
|
|
aluš
|
Če misliš imet še kakšnega otroka, se ti splača nabavit novo. Ker enega bo mogoče tale rabljeni voziček še "prefural", pri naslednjem (to je četrtem za voziček) se bo pa najbrž že vse majalo. Sploh če kombiniran voziček in ima isto podvozje za športni del in košaro. Saj ko so v košari voziček ostane ohranjen za 10 otrok, ampak ko so pa v športnem delu, pa če otroka kar dolgo časa notri voziš, se pa voziček kar fajn obrabi.
|
|
|
|
RE: rabljen voziček, koliko denarja? 2.11.2007 14:47:41
|
|
|
|
gerilum
|
Polovična cena za tako star in rabljen voziček je definitivno previsoka. NEkateri vozički so tudi za 30-40% znižani proti koncu leta, ko pridejo nove barve in modeli ven, pa je to cena za voziček iz trgovine. Večina rabljenih vozičkov, tudi če so samo 1 mesec ima polovično ceno. Mislim, da za ta denar lahko dobiš boljši rabljen voziček, lahko pa spremljaš akcije in kupiš sedaj lanske modele pa cena verjetno ne bo niti toliko več kot bi jo dala za rabljenega... Imela boš pa tudi 2 leti garancije..
|
|
|
|
RE: rabljen voziček, koliko denarja? 2.11.2007 15:39:21
|
|
|
|
TinaUros
|
vem. Jaz sem takega mnenja. Vozičke se uporablja dokaj dolgo, cca 3 leta tako, da je težko dobit dokaj ohranjenga. Če pa kdo prodaja novega, pa po vsej verjetnosti ni bil zadovoljen z njim.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?