Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rabim vaše mnenje o ovulaciji 9.2.2009 20:44:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Seveda da so možnosti! Samo poskušajta še vsaj do 12. ali 13. 2.09, vsak drugi dan. Pa bo, boš videla!
|
|
|
|
RE: rabim vaše mnenje o ovulaciji 10.2.2009 16:22:09
|
|
|
|
sončekm
|
Jaz sem imela zadnjo menstruacijo 18.1. in , ko sem se z medicinsko sestro v stari porodnišnici pogovarjala mi je rekla da naj sigurno vsak drugi dan od 28.1. pa vse do 05.02., in še dlje. Se pravi kakor je ona zračunala: 10. dan po menstruaciji pa vse do 18. dne. Tu vmes enkrat naj bi nastopila ovulacija, čeprav berem tu da imajo punce včasih tudi zelo pozno O.
|
|
RE: rabim vaše mnenje o ovulaciji 10.2.2009 18:01:06
|
|
|
|
druga
|
to z ovulacijo je tak tak...če nisi ravno standardna izvedba ženske, jo lahko imaš takoj po M, malo pred M ali celo med M... drugače pa nekje sredi ciklusa (če je dolg klasičnih 28 dni) ko bi kdo meni znal povedat, kdaj imam jaz ovulacijo, bi bila zelo vesela in ne bi rabila celi mesec razmišljat o tem ter si jo računat po raznih tabelah, opazovat sluz in si merit b.temperaturo....ampak no ja - vsi pač nismo popolni punce - veliko uspeha vam želim in dosti ta mesec
|
|
|
|
RE: rabim vaše mnenje o ovulaciji 10.2.2009 18:22:24
|
|
|
|
suncicica
|
jaz nisem tako prepricana v ovulacije--ni nikoli uspelo v tistem casu. dvakrat sem probala takoj po menstruaciji,oz.zadnji dan pa se je obakrat prijelo takoj. tak da je po moje cisto odvisno od zenske do zenske kolko so ovulacije tocne.
|
|
RE: rabim vaše mnenje o ovulaciji 11.2.2009 11:09:56
|
|
|
|
Alči
|
Jaz sem se tudi matrala z računanjem....adijo pamet. Začela sva ful seksat , samo med M nisva in evo ga, ratalo . Pa malo romantike je blo, pa crkljanje, pa razl. lokacija...hahah , kot dva najstnika in je blo 1,2,3. No jaz predlagam to, namesto gruntanja: kdaj bom že mela zdej ovulacijo če sem mela x.x. prvi dan menstre??. Probaj pa Srečno!!!!
|
|
RE: rabim vaše mnenje o ovulaciji 11.2.2009 11:33:11
|
|
|
|
giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: druga to z ovulacijo je tak tak...če nisi ravno standardna izvedba ženske, jo lahko imaš takoj po M, malo pred M ali celo med M... drugače pa nekje sredi ciklusa (če je dolg klasičnih 28 dni) ko bi kdo meni znal povedat, kdaj imam jaz ovulacijo, bi bila zelo vesela in ne bi rabila celi mesec razmišljat o tem ter si jo računat po raznih tabelah, opazovat sluz in si merit b.temperaturo....ampak no ja - vsi pač nismo popolni punce - veliko uspeha vam želim in dosti ta mesec Tole, da je lahko O malo pred M ali med M je malo bosa... pa ne bom zdaj pisala teorije o luteinski fazi itd. Kar pa se tiče ugotavljanja ovulacije, če nimaš PCO in ne jemlješ zdavil, torej si zdrava, si pomagaj z ovulacijskimi testi. So 99% zanesljivi in če imaš ovulacijo, bo test pozitiven 12 do 36 ur pred ovulacijo. Če test ne bo nikoli pozitiven, je to zelo dober razlog za posvet pri G. Srečno vsem
|
|
|
|
RE: rabim vaše mnenje o ovulaciji 11.2.2009 11:48:53
|
|
|
|
Bojana82
|
Punce, kaj je razlog, da pri ženski ne pride do ovulacije ?
|
|
|
|
RE: rabim vaše mnenje o ovulaciji 11.2.2009 12:33:29
|
|
|
|
jasmina in tadej
|
Ej Giotti! Glede O med in pred M je čisto možno! Jst sem imela M nato O in nisem zanosila na to spet O brez umesne M! Zanosila sem na drugo O! Malo % je da se ti to lahko zgodi ampak meni se je! In sedaj sem 11tednov !
|
|
|
|
RE: rabim vaše mnenje o ovulaciji 13.2.2009 23:31:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene. Bom raje kar anonimna. Tudi jaz se ubadam s to ovulacijo in sem že tako zmešana zraven, da mi več ni jasno kako dolg cikel imam Prosim ne se mi smejat a več ne vem. Je cikel tisti čas med obema M brez tistih dni ko dejansko traja M? M sem imela 1.1. Traja 4 dni. Naslednjo sem dobila 1.2. Trajala 4 dni. Če recimo vzamemo povprečje 30 dni, kako dolg je cikel? 26 dni brez M ali 30 z M vred?
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.