|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rabim nasvet
8.4.2009 21:15:01   
2005gl

Naš lump je star 3,5 let in imamo velik problem !VRTANJE PO NOSU
pa to še ni najhujše-najhujše je ko pa potem to v usta nese!!!
Groza vam povem !!!pa gremo v trgovino ali pa na obisk ,pa bilo kam me s tem nervira
kaj naj naredim da ga tega odvadim????

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rabim nasvet
8.4.2009 21:24:54   
zband
NEHAJ GA OPOZARJATI TO JE MENI USPELO,SEDAJ PA GRIZE NOHTE PA NE VEM ČE BI GA KAR IGNORIRAL

ZBAND

(odgovor članu 2005gl)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.4.2009 21:25:50   
end1
stalno ponavljanje, naj s tem preneha, ker se tega ne počne. Vprašanje je če ti bo uspelo. Moja je približno toliko stara pa ji že tam od novembra dalje govorim "obuj copate", mislim da najmanj 20 x na dan - efekt je bolj slab. Upam da tebi uspe.
Mogoče na tvoji temi dobim še jaz kak nasvet.

(odgovor članu 2005gl)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.4.2009 21:38:32   
2005gl
v DM sem kupla tisti lak ko je proti grizenju nohtov ,pa za nohte je pomagalo ,za nos pa ne
Saj ga pustim pri miru,pa ga ne upozarjam ampak takrat še le v tem uživa!
sma bila v nedeljo pri maši,vam povem živa groza . Mi je bilo tak narodno
ni za razlagat kako se mi je zdelo da je vsak to gladal

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.4.2009 21:57:24   
end1
... kaj so šele meli pol za povedat, kaki je uni tamali grooza user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu 2005gl)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.4.2009 7:38:43   
nežka
IZVIRNO SPOROČILO: 2005gl

v DM sem kupla tisti lak ko je proti grizenju nohtov ,pa za nohte je pomagalo,

a to je kakšen prozoren lak? no, bi tudi jaz poskusila, če pomaga?

(odgovor članu 2005gl)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.4.2009 9:12:07   
lara33
Ja tudi naš skoraj 3-letnik je to delal kar nekaj casa. Pa še povedal mi je in se smejal. Potem ga je pa kar nekega dne minilo. Zdej pa če slučajno vrta po nosu mi hitro pokaže mačko in dela "bljek", da jo "pospravimo" v robček. Res pa je, da sem mu vedno, ko je dal mačko v usta rekla:  "O fuj. Bljek!". Ja pri nas je vse skupaj trajalo res samo kaksen mesec. Vem pa da imajo zdej pa sosedje s tem problem. Mogoče poskusi, da mu nos večkrat ščistiš z fiziološko raztopino, da mačk v nosu ne bo.

(odgovor članu nežka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Cepljenje.
пеперутка16

Kakšno je vaše mnenje o obveznem cepljenju otrok?

Za. (75%)

Proti. (12%)

Sem za svobodno izbiro. (12%)

Ne vem, ne morem se odločiti. (0%)

Število vseh glasov: 8

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!