_sanja_*
|
No torej, tudi mi2 bova poskusila. Čez približno mesec dni bom stara 22 let, in takrat bova začela. Marca bova še pazila, ker pač priporočajo pavzo po KT, vendar bo to samo mesec, ne pa dlje. Če se pa prej pojavi +, pa seveda ne bo nič narobe. Torej, sem študentka, sicer zadnji letnik bolonjskega študija, kar pomeni, da če bo vse po sreči bom letos septembra tudi diplomirala. Mogoče bom vpisala magisterij, ampak to je želja, ni pogoj, tako kot mi je diploma. Moj dragi bo star 28 let in je redno zaposlen. Mogoče nekateri menijo, da je prekmalu, ampak jaz sem prepričana, da bo šlo. Želiva si ga, stanovali bomo pri meni, kjer imama v veliki hiši celo nadstropje zase, glede financ bomo pa tud pregurali tole leto, potem se bom pa itak zaposlila. Zato ti tudi jaz svetujem, da predvsem poslušaj ... Če se ti zdi, da sta dovolj zrela in si ga želita, je pravi čas. Glede tega, da ne živita skupaj... Mislim, da pravo osebo začutiš. Da veš, kdo je tisti pravi, s katerim želiš ostati in s katerim bi mela otroke. Poznata se pa tudi že toliko časa, da gotovo poznaš tudi njegove napake. In če ste lahko pri tebi, če imata to možnost... Zakaj pa ne? Samo pozanimaj se prej. Jaz sem naše že obvestila in so ponudili pomoč in podporo. Starši in sorodniki v takih trenutkih ponavadi stojijo ob strani bolj kot si predstavljamo! Vso srečo! Prepričana sem, da bo uspelu... In tebi in meni!
|