Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rabim kavbojke...pa ne nizki pas :(( 1.3.2007 11:24:53
|
|
|
|
Anonimen
|
V Mercatorju v Modiani imajo visoke od Pionirja ali nekaj takega.
|
|
|
|
RE: rabim kavbojke...pa ne nizki pas :(( 1.3.2007 11:29:03
|
|
|
|
soncece24
|
JAz kupim kavbojke ponavadi v doroty perkins, majo ful modelov, tudi po dolžini različne in ugodno od 20 do 40 €.
|
|
RE: rabim kavbojke...pa ne nizki pas :(( 1.3.2007 11:34:09
|
|
|
|
petja
|
Jaz sovražim nizki pas, "normalne" kavbojke pa vedno najdem v Mangu. Sicer imajo ful modelov z nizkim pasom, ampak se najde tudi nekaj "normalnih" modelov.
|
|
RE: rabim kavbojke...pa ne nizki pas :(( 1.3.2007 11:50:24
|
|
|
|
Blink1
|
Fino. V Mango bom šla jutri pogledat, ker je ravno čez cesto Dorothy Perkins pa je v Emporiumu, ne?
|
|
RE: rabim kavbojke...pa ne nizki pas :(( 1.3.2007 11:56:42
|
|
|
|
soncece24
|
IZVIRNO SPOROČILO: N&N Dorothy Perkins pa je v Emporiumu, ne? ja, v emporiumu. v mangotu imajo pa sicer lepe modele, ampak tudi srčkane cene
|
|
RE: rabim kavbojke...pa ne nizki pas :(( 1.3.2007 12:09:00
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24 IZVIRNO SPOROČILO: N&N Dorothy Perkins pa je v Emporiumu, ne? ja, v emporiumu. v mangotu imajo pa sicer lepe modele, ampak tudi srčkane cene se strinjam
|
|
RE: rabim kavbojke...pa ne nizki pas :(( 1.3.2007 14:58:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Pridi pogledat 21 . 3 v Sportino
|
|
|
|
RE: rabim kavbojke...pa ne nizki pas :(( 1.3.2007 15:12:16
|
|
|
|
Anonimen
|
A mango res ima kavbojke z normalnim pasom - ni treba, da je taki pod joške, ampak, da nimam pasu nekje nad sramno kostjo. Pa še koža iz trebuha mi tako grdo pade čez
|
|
|
|
RE: rabim kavbojke...pa ne nizki pas :(( 1.3.2007 15:49:12
|
|
|
|
petja
|
Raho, jaz res dobim normalne kavbojke v Mangu. Tudi ko se usedeš, niti pod razno tangice ven ne pogledajo. Niso pa ful visoke, da bi npr. prišle čez popek. Seveda pa niso vsi modeli taki. Nazadnje sem kupila model ICE, bile so pa okrog 60€.
|
|
RE: rabim kavbojke...pa ne nizki pas :(( 1.3.2007 21:41:03
|
|
|
|
Anonimen
|
zaradi mene so lahko tudi 100€, sam da so normalne, ker sedaj gulim ene od D&G in če so v pralnem stroju enostavno nimam kavbojk . Takih od D&G pa tudi več ne najdem.
|
|
|
|
RE: rabim kavbojke...pa ne nizki pas :(( 2.3.2007 7:39:11
|
|
|
|
Blink1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina_nana Pridi pogledat 21 . 3 v Sportino Že pišem na koledar Hmm...kje je že Sportina?
|
|
RE: rabim kavbojke...pa ne nizki pas :(( 2.3.2007 7:56:09
|
|
|
|
Moyca_
|
nina nana misli na to v Europarku ki se po sedaj odprla povečana Nina nana dobimo kak popust
|
|
RE: rabim kavbojke...pa ne nizki pas :(( 2.3.2007 10:08:54
|
|
|
|
muška
|
Pionir jih ima (Modna hiša) pa beneton tudi - imam ene njihove prav kar na riti
|
|
|
|
RE: rabim kavbojke...pa ne nizki pas :(( 2.3.2007 13:04:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Popust bi rada, ja nevcem no, se bomo že zmenli kaj
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?