Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rabim "termosko" za kavo 14.3.2010 21:14:33
|
|
|
|
Onasiss
|
Uh... tole tud jaz kupujem. Mislim pa, da sem jo pred časom vidla v Hoferjevi al pa v Lidlovi reklami. Samo pri meni je vedno tako... stvar potrebujem takrat, ko ni več v akciji....
|
|
RE: rabim "termosko" za kavo 14.3.2010 21:23:37
|
|
|
|
TomTaylor
|
O, hvala!!! Ma kje bi sploh pomislila, da se reče "termo potovalni lonček"
|
|
RE: rabim "termosko" za kavo 14.3.2010 21:34:35
|
|
|
|
Janya
|
v 1001 dar trgovini imajo zelo lušne
< Sporočilo je popravil Janya -- 14.3.2010 21:36:22 >
|
|
|
|
RE: rabim "termosko" za kavo 14.3.2010 21:35:48
|
|
|
|
Janya
|
poglej v 1001 dar trgovini imajo zelo lušne, pa v butlers trgovini sem jih tut videla
|
|
|
|
RE: rabim "termosko" za kavo 14.3.2010 22:25:20
|
|
|
|
Tanja55
|
na Amazonu jih mas ful poceni, vseh sort in barv.
|
|
|
|
RE: rabim "termosko" za kavo 14.3.2010 23:21:51
|
|
|
|
sanasan
|
ja, ampak po mojih izkušnjah, žal vse te puščajo... jaz sem si nato kupila kar pol litrsko termovko (srebrne barve) od domy-a, ne zgleda tako fajn kot lončki, jo pa lahko premetavma kolikor hočem in mi še ni začela puščat
|
|
RE: rabim "termosko" za kavo 15.3.2010 8:45:54
|
|
|
|
pridna_janja
|
v tus imajo tudi
|
|
RE: rabim "termosko" za kavo 15.3.2010 9:06:39
|
|
|
|
thaiss
|
jaz bi tudi tega http://www.pamp.si/index.php/katalog.html?g2_itemId=2642 sam je minimalno naročilo 25 kosov
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.3.2010 9:07:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: rabim "termosko" za kavo 15.3.2010 10:35:33
|
|
|
|
Felicita
|
jest sm ga dobila nekje, je neki takega: http://www.gds-trade.com/node/5974 pa nič ne pušča, ker ma tam, kjer se zašraufa gumijasto tesnilo, tam ko piješ se pa tut čist na trdno zapre, tko da sm ga tut že v torbici brez nesreče nosila (čeprov je zadeva itak menda temu ni namenjena). @ metulj, ta nima okusa po plastiki, res pa da so mi rekli da morm pred uporabo ene 2x vrelo vodo nalit notr... pa je zdej čist nevtralen
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.3.2010 11:10:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: rabim "termosko" za kavo 15.3.2010 11:11:48
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Ne vem, mogoče obstaja kakšna taka mini termoska iz katere bi lahko direkt pil toplo/vročo kavo? Kmalu (no, tolk kmalu spet ne) bo treba it v službo in ker se 1 uro vozim z vlakom na katerem berem časopis/knjige, bi se mi zraven blaaaazno prilegla še kava, vendar jo v običajnem lončku ne morem piti zaradi nevarnosti politja...A obstaja kaj takega sploh? Jaz mam dve taki reklamni, pa ti lahko posljem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?