|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rab
6.4.2007 19:27:59   
čaki
mogoče bomo šli na rab, imate kake dobre in slabe izkušnje??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rab
6.4.2007 19:29:59   
Sulfinija
Na rabu sem bila velikokrat in mi je bilo vdno bolj všeč.Lani sem bila na pagu v privat hotelu in,če boma šla boma se vrnila tudi letos tja.

Na rabu sem bila v san marinu na rajski plaži,hotel imperial v metsu rab in ville padiova združeni so bili z hotelom pdova in svoj čas je imel na rabu elektro dom eles je bilo vsepovsod res super.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2007 19:34:27   
čaki
elektro dom eles

kaj pa je to?
kje je rajska plaža? kakšna je

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.4.2007 20:00:37   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: čaki

elektro dom eles

kaj pa je to?
kje je rajska plaža? kakšna je

Kot mnoga podjetja je tudi elektro imelo tam par sob v domu elesu tkole se je pač imenovalo.Ko j bila vojna na Hrvaški so elektru dom eles uničili.

Rajska plaža se imenuje zato,ker je tam na plaži sama mivka in lahko greš in greš po vodi,kjer ni globine in je sama mikva,je pa v sezoni ful gneča,tja hodi veliko družin z majhnimi dojenčki,otroci,....Je pa tole hotelsko naselje san marino,ki je oddaljeno cca 20km od samega mesta Rab.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.4.2007 20:19:07   
rainbow
Mi gremo letos na Rab, in sicer v Barbat.

za male otroke je fajn rajska plaža oz. Lopar, ki je bliže mestu kot Barbat.
Na Rab tudi mene vežejo lepi spomini, bila vsako leto tam kot otrok.
Mi se bomo pa z avtom v Lopar vozili, če tam, kjer bomo bivali, ne bo ravno nekih plaž.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.4.2007 21:09:07   
lex
Za mjahne otroke je Lopar - rajska plaža resnično rajska. Aleks je bil lani star leto in pol in dokler sva midva razgrnila brisačo je bil že v vodi in je pacal (seveda je bil na očeh 2 mestra oddaljen). Edino mivko imaš POVSOD. Midva sva bila v campu, kjer pa je potrebno plačati tudi za majhne otroke. Če greš v camp je dobro, da si rezerviraš parcelo, ker zna biti zelo gužva in je večina campa zabookiranega z rezervacijami ali pa si neposredno na soncu.

Mi gremo drugo leto spet tja, letos bo mala premičkena, da bi šli bolj daleč kot do Poreča. me je malo strah kako in kaj z 3 mesečnim bolj daleč.

Uživajte!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.4.2007 22:40:46   
čaki
za Barbat se zanimam. ma kdo infouser posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.4.2007 15:42:00   
Jessy
Čaki, Barbat nima nobene plaže (poglej si temo Rajske plaže, kjer sem podrobno o tem pisala). Je pa vredu za večerna sprehajanja. V glavnem, mene tam zagotovo ne vidijo več.

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?