Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: računalnik predvaja film, dvd player ne -... 29.5.2006 13:05:46
|
|
|
|
Nixxon
|
Nadaljevanko v katerem formatu? Predvidevam da DivX, končnico pa ima .avi V tem primeru bi rekel da nimaš na DVD predvajalniku inštaliranih pravih codecov. S spletne strani proizvajalca DVD predvajalnika si snami najnovejši firmware (update software-a), ga zapeci na CD in kodeke shrani v DVD predvajalnik (glej navodila DVD predvajalnika kako to narediti). PS: Upam da je proizvajalec DVD playerja dal zadeve gor, če je kak no-name predvajalnik bo težje.
|
|
|
|
RE: računalnik predvaja film, dvd player ne -... 29.5.2006 13:06:08
|
|
|
|
TONČI.
|
Skorajh enako vprašanje imam jaz. Zakaj mi na računalniku predvaja doma narejen filmček ( s fotoaparatom), na DVD pa ne. Slike mi pokaže, filmček mi pa kar preskoči? Zapečeno imam na DVD in ne Cd.
|
|
|
|
RE: računalnik predvaja film, dvd player ne -... 29.5.2006 13:22:52
|
|
|
|
pravljica
|
nixon hvala ti...ampak mislim, da bo problem drugje (predvajalnik ni x...je nekaj novejša yamaha, če gledam na ceno, mora biti med dobrimi, če je to kaj važno ), ker si takšne zadeve s končnico .avi večkrat zapečem in sem do zdaj vse lahko gledala na predvajalniku...tu pa naenkrat problem...a je lahko film kot film sam zakodirat ali je možno še kaj drugega?
|
|
RE: računalnik predvaja film, dvd player ne -... 30.5.2006 8:18:03
|
|
|
|
Nixxon
|
Če je res avi, potem zakodiran (kot da bi bil zaklenjen) ne more bit. Lahko da je, kdorkoli je naredil ta filmček, uporabil kak novejši ali starejši kodek, katerega tvoja Yamaha nima še inštaliranega. Probaj z Yamahine spletne strani dobiti najnovejši update software-a (oziroma vse update). Zaenkrat se kaj drugega ne spomnem.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.