|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   računalnik
26.3.2008 9:23:49   
Anonimen
Punce, zanima me, kolk časa dnevno preživite za računalnikom. Jaz imam doma prenosnega+ wireless internet, nisem sicer nek hud zasvojenec, par uric pa vseeno presedim za rač. Kolk mislite je škodljivo sevanje? Mene kr mal skrbi. Sicer sem pa v 31 tednu.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: računalnik
26.3.2008 9:27:35   
Anonimen
Dan ima 24 ur. V službi sem 8 ur od 24-ih. In sem celih 8 ur pred računalnikom. In sem bila tudi, ko sem bila noseča. Doma je pa odvisno od dneva in od tega, koliko imam drugega dela in kdo vse je doma. Če imam pospravljalni dan, dan obiskov ali pa, če sta doma oba otroka, potem do računalnika sploh ne pridem. Če sem pa cel ljubi dan sama in brez obveznosti, potem pa tudi doma po 6 ur. Povprečja ni. Sevanje? Ne vem. Nimam ne LCD-ja ne zaščite na monitorju, pa še kar živim. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.3.2008 9:31:49   
Anonimen
user posted image Neeeeeeeee, sevanje name me ne skrbi, ha ha. Mislila sem sevanje na otročka user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.3.2008 9:34:49   
Anonimen
A tvoj nerojeni otrok gleda računalniški ekranuser posted image  user posted image user posted image user posted image  A nimaš trebuha POD mizo? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.3.2008 9:35:16   
Anonimen
Hja, če si 24 ur na dan pred računalnikom in če trebuha nimaš POD mizo, ampak PRED monitorjem... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.3.2008 10:44:11   
gaja27
Porkaduš, babe, kva me hecate.  Sej seva ja lohk tud pod mizo pa skozi trebuh... Sej vem, odvečni strahovi, itak. Tud kaka bolj čudna vprašanja mi pridejo na misel user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.3.2008 11:04:40   
Anonimen
OK, kako lahko seva SKOZI mizouser posted image  To vprašanje presega moje tehnično znanje.user posted image  Pa še rima se.user posted image

(odgovor članu gaja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
26.3.2008 11:05:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu gaja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.3.2008 11:41:12   
Anonimen
Kako pa lahko slišiš skozi zid user posted image ?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
26.3.2008 11:42:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Z jogurtovim lončkom - ti pa res nč ne veš, nooo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
26.3.2008 11:43:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

zvok=sevanjeuser posted image  OMG! Odkrivam nove razsežnosti tehnike.user posted image  Kaj ko bi to patentirali?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
26.3.2008 12:14:06   
gaja27
Ha, ha, da ne bomo kej novega pogruntale tuki. Kaj bi se nam naši možički smejali, če bi tole brali user posted image . En kup bab razpravlja o fiziki...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.3.2008 12:15:28   
Anonimen
A ni fizika tist, k neki u zrak vržš, pa pol zihr dol pade? user posted image

(odgovor članu gaja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
26.3.2008 12:37:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gaja27

Ha, ha, da ne bomo kej novega pogruntale tuki. Kaj bi se nam naši možički smejali, če bi tole brali user posted image . En kup bab razpravlja o fiziki...

Ideje poganjajo svet. Komu je že jabolko padlo na glavo in je odkril, da se zemlja vrti...user posted image

(odgovor članu gaja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
26.3.2008 19:05:44   
Anonimen
hallo anonimna!

sem se zadnje dni isto spraševala glede sevanja na prenosnem rač- + wireless. Namreč dostikrat sem kar v postelji in si dam rač. na noge in veselo klepetam na RR.

Sem user posted image vprašala, kaj ve o tem (je tehnični tip in se spozna na te zadeve) in je rekle, da je sevanje, da pa je manj kot npr. na mobiju.

Kaj to točno pomeni, ti ne znam reči, sem pa se začela manj zadrževati za rač.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?