|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   quinny zapp
30.11.2010 12:20:12   
somic
sem na tem da kupim omenjeni voziček, pa me zanima kdaj ste ve dale prvič svoje otročke v njega, pri kakšni starosti.

hvala!

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: quinny zapp
30.11.2010 13:27:00   
Dadi
Zdej maš tega Zappa xtra...ko se da košara poležat, da ga maš lahko že čist od rojstva noter...mal poglej na Googla

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.11.2010 13:36:10   
somic
ne, ta mi ni všeč. sem ga šla takoj gledat, pa sem se premislila. moti  me, ker se sedežni del ne da zložit...

kakorkoli,še vedno bom vesela kakšnega odgovora kdaj ste dale svoje malčke notri

user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
30.11.2010 21:13:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu somic)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2010 21:17:21   
Peli
Ko je sam sedel - okrog 9. -10. meseca, ampak ga nikol nismo uporabljal za daljše sprehode - razen na dopustu. Je super ker malo zasede, a zoprn, ker se ne poleža in nimaš kam kej odložit, tud ni najbolj stabilen...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2010 10:38:29   
mayci
Okrog enega leta smo ga kupili, amak tudi precej kmalu prodali, ke se na da spremeniti naklon hrbtišča..user posted image (naš fant je še velikokrat zaspal in visel postrani...)

Drugače je pa suuuper voziček, se tako lepo zlaga in je čudovito vodljiv. user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.12.2010 11:51:19   
TRIŠ
Pri šestih mesecih v športni del,prej pa košara in jajček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.12.2010 23:08:07   
Pikabu
Jaz imam pa ta novega. Mala je stara 7 mesecev, je bila notri samo toliko, da smo videli, da lepo sedi. Če ga rabim za manj časa, jo dam v lupinci gor, za daljše vožnje pa še ni prišlo na vrsto, ker je preveč snega. 

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.12.2010 8:26:53   
Bonnie_RR
Kupili in začeli uporabljat smo ga po dopolnjenem 1 letu. Pri nas se je ta voziček super obnesel. Mali je ful malo spal noter, zato ni bilo problema zaradi naklona, paziti sem morala le, da se kdaj nisem spozabila in kaj obesila nanj, ko je bil prazen, ker se je hitro prekucnil. Skratka, mi smo bili z njim zelo zadovoljni in ga imamo spravljenega za tamalo.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.12.2010 17:33:02   
mišk
Mi smo ga kupili, ko je imela starejše 1 leto. Ogromno smo ga uporabljali! Ta mala je šla v njega z 10. meseci in je tudi zelo zadovoljna v njem. Ta veliki voziček uporabljamo res samo za okoli hiše, povsod drugje pa Zappa.
Pri nas sploh ne pogrešamo tega, da se ne da poležat, saj nikoli nista spali v vozičku.
Pri nas je res dal neki skozi, tako da je bil super nakup!user posted image
Če bi čez nekaj let imela še enega otroka pa bi si po moje privoščila ta novga Zappa.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.