|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   quinny speedy SX
3.3.2005 8:56:38   
anckabancka
Ker se julij vztrajno bliža smo začeli malo gledati naokrog kakšen voziček bi kupili.
Zaljubila sem se v quinnya speedy SX, iz spletne trgovine sonček. Zanima me ali ima katera kakšne izkušnje z njim (praktičnost, pomanjklivosti...) ;)

:muca: Anči
Neposredna povezava do sporočila: 1
   quinny speedy SX
3.3.2005 9:07:48   
Mina1
ja, to je naslednik našega Maxi Taxi Speedija in ti lahko rečem, da je enkraten:bravo:

Mi imamo vse: Dreami košaro, lupinico Cabrio, ki gre tudi gor (pa tudi za v avto sedežek je)in potem tale športni del.

Toplo priporočam. Pri nas se je še 3-letnik zelo velik fanetek rad vozil na njem, zdaj ga je odstopil bratcu, ki se je rodil 18.2.;)

Torej ej vse to kar te zanima: vzdržljiv, flexibilen, gume so super na zračnico. Če slučajno poči, jo zamenjaš kot pri kolesu.

pa-pa, Mina1, na sveže mamica drugemu:modri:

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   quinny speedy SX
3.3.2005 9:14:04   
anckabancka
Pa še to :zmeden:

A mogoče katera ve kje ga lahko vidim "v živo"? Bi ga šla pogledat preden ga kupim. Zarad barve...:)

Neposredna povezava do sporočila: 3
   quinny speedy SX
3.3.2005 9:26:25   
malika
Imajo jih v Kranju v Infantinu.

http://www.infantino.info

Neposredna povezava do sporočila: 4
   quinny speedy SX
3.3.2005 9:51:04   
CIPRESA
Anckabancka ravno včeraj sva šla z možem v trgovino Infantino in sva kar kupila voziček, ki nama je bil ful ušeč, sam da je bil nama všeč BABYWELT OREGON PLUS, ker sva hotela da ima voziček polek športnega sedeža tudi košaro za otroka do kakih 3 mesecev. Bila pa je akcija in sva ga dobila za 75.990,00 SIT - 3 kosi.

Splača se ti jit pogledat ker ko vidiš tko pred sabo voziček je čist druga kot prek neta.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   quinny speedy SX
3.3.2005 10:20:49   
Mina1
Ja, Baby center LJ ga ima, pa Infaltino Kranj;)

Pa v Celovcu Kika in Schmid.

pa-pa, Mina1

Neposredna povezava do sporočila: 6
   quinny speedy SX
3.3.2005 14:36:53   
Anonimen
Infaltino Kranj zapira svojo trgovino oz. ne bodo več uvozniki za Quinnye. Ravno danes sem to izvedela.

Sem pa takoj letela v Baby center (ki bo zdaj uvoznik za Quinnya) po Freestyle 3xl conforta.
Ne vem, ali se speedy tudi da čist poležat, ker če se ne da, potem nujnoo rabiš še košaro, ki je pa tam okoli 40 tisoč, uporabljala jo boš pa samo 2-3 mesece. Preračunaj, kaj se ti bolj splača.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   quinny speedy SX
3.3.2005 14:37:25   
Anonimen
Kaaaaaaaaj? Zakaj ne bodo več imeli Quinnyjev?

Neposredna povezava do sporočila: 8
   quinny speedy SX
3.3.2005 14:38:13   
Anonimen
Aja, pa še to, anča banča,
glede na to, da boš rodila julija, se mi zdi melo brez veze kupovat košaro, ker je precej toplo tam notri.

Ne vem, moje skromno mnenje :ups:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   quinny speedy SX
3.3.2005 14:51:17   
anckabancka
Ne vem, jaz sem mislila, da bi kupila vse kar paše zraven vozička, saj ga ne bi uporabljala samo enkrat, za enega otroka in bi rada, da vse paše skupaj.
Ja, mislim, da se speedy ne da vodoravno, zato bom kupila tud košaro. Če je ne bomo letos preveč rabili, jo bomo pa v naslednjih letih;)

Neposredna povezava do sporočila: 10
   quinny speedy SX
3.3.2005 14:58:45   
Anonimen
Neee Ribica, bojo ga imeli, ampak ne bo več uvoznik Sitrade iz KR, ampak Baby center.

Neposredna povezava do sporočila: 11
   quinny speedy SX
3.3.2005 15:18:17   
Mina1
ANCKABANCKA. pametno razmišljaš glede košare:bravo: - ker ne gra ravno za to, da je zima ali poletje, ampak za to, da svetujejo, da :duda: na začetku ležijo na ravnem zaradi hrbteničke in tako.

Ja, če ga pelješ npr. k pediatru na čeking v lupinici, je to na hitro in tako, da pa prakticiraš dolge sprehode dan za dnem, je bolje najprej v košari (Dreami);) pa da ne bo pomote: tudi tiste, ki nimate košar, pač nič za to. Je pa fino, če je.:)

Sicer je tvoja odločitev, ampak mi imao tudi vse troje, sedaj bo prav prišlo vse za drugega :modri: mojega piškotka.

pa-pa Mina1, na sveže mamica drugemu:modri:

Neposredna povezava do sporočila: 12
   quinny speedy SX
3.3.2005 17:28:04   
Pia73
Jaz tehle vozičkov ne poznam, pri prvem sem imela Haucka in marelo od Peg Peregota. Vem samo, da nikoli več ne bom kupila vozička z napihljivimi zračnicami. To se mi je zdelo res zelo bad,..... Zato sem tistega Haucka prodala, z vsem ostalim na njem pa sem bila zadovoljna,...

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?