Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: quinny buzz tiste ki ga imate 29.11.2008 11:31:23
|
|
|
|
J.L.
|
naja tnx, sem že ugotovila, da se žal ne dajo regulirat, ravno v tej temi, ki si mi jo prilepla. sem jezna ko kupim drag vozek, pol pa neuporaben. tudi moja je stara 7 m, pa že brez vreče v zimski bundi ne gre zapet oz je kot zapakirana. v vreči pa je nemorem nikakor zapet, tak da odpade vožnja v sedečem položaju.
|
|
|
|
RE: quinny buzz tiste ki ga imate 29.11.2008 12:02:47
|
|
|
|
loncica
|
Jaz ne vem kateri model je naš (je bil kupljen letos poleti v akciji v BC). Naš bo star eno leto (tehta okrog 11kg), pa ga komot zapnem, če ima debelo bundo in tudi zimsko vrečo. A ste podaljšale pasove tako zgoraj, kot pri trebuščku do konca?
|
|
|
|
RE: quinny buzz tiste ki ga imate 29.11.2008 13:11:49
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: loncica Jaz ne vem kateri model je naš (je bil kupljen letos poleti v akciji v BC). Naš bo star eno leto (tehta okrog 11kg), pa ga komot zapnem, če ima debelo bundo in tudi zimsko vrečo. A ste podaljšale pasove tako zgoraj, kot pri trebuščku do konca? ja, pa ne gre. grem zaj v BC pa povprašam.
|
|
|
|
RE: quinny buzz tiste ki ga imate 29.11.2008 17:19:33
|
|
|
|
Naja31
|
A pri trebuščku se jih tudi podaljša? Kje pa? Sporoči kaj so ti rekli v BC?
|
|
|
|
RE: quinny buzz tiste ki ga imate 29.11.2008 18:19:12
|
|
|
|
J.L.
|
v BC je pokazala na aktualnem modelu, pa je šlo podaljšat, pri mojem lanski model pa ne gre.
|
|
|
|
RE: quinny buzz tiste ki ga imate 29.11.2008 20:38:48
|
|
|
|
Naja31
|
BC je pokazala na aktualnem modelu, pa je šlo podaljšat, pri mojem lanski model pa ne gre. In kje je podaljšala? Jaz lahko podaljšam samo zgoraj na ramah,in to sem do konca podaljšala.
|
|
|
|
RE: quinny buzz tiste ki ga imate 29.11.2008 21:56:54
|
|
|
|
J.L.
|
na vrhu vozička greš skozi odprtino z roko do paska, ki je dolg cca4-5 cm in ga potegneš skozi najvišjo režo v naslonjalu. pri mojem buzzu je šrekratek pas, pri novih modelih z 2 sedežnima enotama pa je fajn plac, ko se naštima pasek.
|
|
|
|
RE: quinny buzz tiste ki ga imate 30.11.2008 11:38:19
|
|
|
|
Naja31
|
na vrhu vozička greš skozi odprtino z roko do paska, ki je dolg cca4-5 cm in ga potegneš skozi najvišjo režo v naslonjalu. pri mojem buzzu je šrekratek pas Potem imava pa isti model,ker so pri meni tudi kratki pasovi. Bo treba nekaj pogruntat,da jih tam podaljšam.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Čestitke in verzi ob rojstvuKaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......