|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   quinny buzz
15.11.2008 12:19:02   
loonanai
Pozdravljene,

preiskala sem ogromno forumov in internetnih strani, pa nikjer ne zasledim primerjave buzzovih sedežev - torej navadnega in XL sedeža.user posted image Če ima katera slike kako izgledata eden in drugi sedež, bi vas lepo prosila za objavo. Namreč našla sem buzz 4 na eni internetnih strani dokaj poceni, ampak pravijo, da XL sedež ni priložen kompletu. Preden naročam, pa bi resnično rada vedela kakšna je stvar s tem sedežem.

Najlepša hvala za pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: quinny buzz
15.11.2008 14:08:16   
frutka_
Jaz imam novega BUzza in od letnika 2008 in zdaj novi 2009 imajo dve sedežni enoti. Najbrž ti na njihovi strani ponujajo stari model, ki je sličen tem novim.
Sedeža zgledata tako, da je manjši iz "memory foam" pene, ki se kao prilagaja otroku. Je zelo mehak. Ko ta sedež otrok preraste (po njihovem okrog 18.m) pa tole peno snameš in daš gor drugi sedež. Tale tkanina pa je enaka kot pri Zappu in starih Buzzih. Z veseljem bi ti posredovala kakšno slikico ampak imam škatlo na dilah.
Pojdi do BC pa poglej med vozički. Tako se boš sama prepričala.
Po mojem prodajajo stare modele, zato tudi nižja cena. Jaz sem čekirala net počez in povprek pa me v bistvu ne bi prišlo nič ceneje. Prištej še davek in poštnino pa si kar na istem. Če je z vozičkom kaj narobe pa še imaš garancijo.

lpuser posted image

(odgovor članu loonanai)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.11.2008 14:16:00   
loonanai
Joj, najlepša hvala za informacije. Sem bila že čisto zmešana od teh sedežnih enot. Najprej sem mislila, da dobiš zraven še en sedež, večji. Ampak, če te prav razumem, zamenjaš samo peno z drugo tkanino in to je to. Tudi brez slikic si sedaj predstavljamuser posted image . Še enkrat hvala!!!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.11.2008 21:57:01   
glen
če te prav razumem, zamenjaš samo peno z drugo tkanino in to je to.

Prav si razumela,samo blago zamenjaš.XL sedež pa ni nič kaj večji kot sedež pri starih buzzih.lpuser posted image

(odgovor članu loonanai)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?