|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   quinny
19.7.2005 11:12:38   
kukec
odlocava se za nakup quinniya 3 xl comfort. zanima naju koliko je tezak, kjer to nisva nikjer zasledila. kaksne izkusnje imate s tem vozickom glede na to da ga je vceraj ena skritizirala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   quinny
19.7.2005 11:33:19   
Žirafca Helena1
Ima dve slabosti, velik je in težak (ne vem koliko ampak dosti, še posebej za po porodu, ko ne smeš še toliko dvigovat).
To da je velik pa je tudi prednost, saj je otroku udoben in ga lahko uporabiš npr. kot posteljico na morju.
:miska:

(odgovor članu kukec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   quinny
19.7.2005 11:53:38   
Anonimen
Mislim, da ima tam okoli 15 kil.
Je res, da je precej velik, ampak je super. Lahko ga skoraj poležiš, tako da je primeren tudi za novorojenca, če mu podložiš eno plenico pod rit.
Sicer ga pa mi zaenkrat uporabljamo z lupinico Maxi Cosi.
Jaz sem absolutno ZA :bravo:

(odgovor članu kukec)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   quinny
19.7.2005 13:24:34   
Annny
Težak je 18 kg- samo športni voziček- če prišteješ še košaro Dreami (cca 6 kg), potem je nekaj čez 20 kg.
lp

(odgovor članu kukec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   quinny
19.7.2005 13:25:43   
Annny
Za novorojenčka in tja do 6 mesecev je bistven velik, udoben voziček..kasneje lahko kupiš marelo (trgovine, potovanja..).

Lp

(odgovor članu kukec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   quinny
19.7.2005 16:38:33   
tanja-29
O madonca, to pa je teža. Z otrokom vred potem 30 kil!
Noro. Je lahko tudi zlat, pa ga še zastonj ne bi marala.

Zdaj vem, zakaj jih videvam samo po ravnem po Tivoliju, gor na Šmarno pa rinejo marele, he he!!!

lp

(odgovor članu kukec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   quinny
19.7.2005 19:48:33   
taša74
Quinny je zakon. Vreden vsakega tolarja, ki smo ga dali zanj, čeprav ni bil poceni. Kdor ga ni nikoli vozil in uporabljal naj ne daje ocen o njem. Skratka je Mercedes med vozički.
jaz ga uporabljam od rojstva našega tamalega, sicer sedaj z lupinico in ga res priporočam vsaki mamici.

(odgovor članu kukec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   quinny
20.7.2005 10:50:37   
asso
Madonca kakšna kilaža. Še dobro, da sem izbrala Jane voziček, ki ima 8 kg z košaro vred nekje 12 kg.

Lp asso

(odgovor članu kukec)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   quinny
20.7.2005 11:56:11   
Annny
Jaz bi, če bi še enkrat kupovala, kupila Bugaboo Frog, ki ima s košaro vred samo okrog 8 kg- je pa tudi velik in udoben.
Zdaj imamo Quinnyja Formulo, ki ima 14 kg, ampak smo doma v hribovitem delu Gorenjske, kjer so povsod sami klanci..se vsak dan kar 'natreniram':)- Drugače sem pa s tem vozičkom super zadovoljna. No, zraven imamo pa tudi voziček marelo, ki tehta 6 kg- ta je pa sploh super!

Lp

(odgovor članu kukec)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   quinny
21.7.2005 0:09:00   
skuštrana
Ja no, če se misliš z vozičkom sprehajat samo po asfaltu potem quinnyja res ne rabiš...Je bolj hribovski voziček. Ni mercedes, kot je ena napisala ampak prej jeep:)-:)
Ej, Annny ta vozek sem pa jaz tud vidla samo mi je malo smešen s tistimi malimi kolesi spredaj..

(odgovor članu kukec)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.