|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   quinny
31.5.2005 9:32:08   
Tejčika
Dobro jutro,

povejte mi prosim kje se najbolj splača kupit Quinny - jev voziček? kje je najugodneje?

Hvala in lep dan:kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   quinny
31.5.2005 9:33:19   
Annny
Baje da v Spletni trgovini Sonček.
lp

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   quinny
31.5.2005 9:37:08   
malika
Zdaj je v Baby centru 15-20% popust. primerjaj s sončkom

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   quinny
31.5.2005 9:54:00   
Tejčika
Malika, a je popust prav za quinnyje?
v ljubljani ali v mariboru?

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   quinny
31.5.2005 10:01:52   
Flip
Poydravcek!
Mi imamo ravno ta vozicek...quinny, pa smo z njim zelooo zadovoljni. Mislim, da smo se prav odlocili ko smo tehtali katerega bi. Je nadvse prakticen in varen, saj se nanj pritrdi lahko lupinica maxi cosi, ki je tudi zelo primerna za transport novorojencka.Se posebno cabrio varianta z ojacano stransko oporo. Tudi nasploh nudi ogromno moznosti za kombiniranje...Imamo tudi kosaro dremy...ceprav jo je nas velikan pri dveh mesecih in pol ze skoraj prerastel, je pa primerna za prve sprehode.
Tudi pregrinjalo za dey je full uredu in komarcnik nam je tudi prav prisel...Skratka priporocamo!

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   quinny
31.5.2005 10:07:06   
malika
izdelki Quinny in Maxi cosi imajo od 28.5. do 30. 6. 15-20% popust. Najbolje je, da greš čimprej pogledat, ker hitro pokupijo.

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   quinny
31.5.2005 10:12:39   
TVN
Mislim, da se še vedno bolj splača kupiti v Sončku. Lahko povem konkretno za voziček Quinny Freestyle 3XL Comfort, ki v Sončku stane 79.990 SIT. Kolikor vem, je redna cena v BC okoli 105.000 in tudi če dodaš maksimalni popust 20%, je to še vedno višje. Poglej na Sončkovo spletno stran, pokliči Janija, ki je zelo prijazen in se odloči. Jaz sem Quinny-ja naročila v Sončku, zraven pa še Dreami košaro, lupinico Maxi Cosi Cabrio, dežno prevleko in zimsko vrečo.

Dober nakup!

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   quinny
31.5.2005 10:30:24   
Tejčika
a ima katere mere vozička ko se zloži?
malo me skrbi zaradi tega, ker imamo dokaj majhen avto in me je strah, da ga ne bo dobila noter.

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   quinny
31.5.2005 10:37:45   
TVN
Vse podatki imaš na HP od Quinny-ja (ne znam narediti aktivnega linka): www.quinny.com.

LP!

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   quinny
31.5.2005 10:40:41   
TVN
Evo še enkrat mene. Prekopirano s Sončkove HP:

Mere izdelka:
- notranja širina sedeža: 28 cm
- globina sedeža: 27 cm
- dolžina hrbtišča: 49 cm
- mere zloženega vozička: 92x69x56 cm
- mere sestavljenega vozička: 110x69x106,5 cm

Velja kot rečeno za 3XL comforta.

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   quinny
31.5.2005 11:41:44   
Flip
Mi smo kupili tud free styl/a, 3XL, decembra in sicer v trgovini PIKAPOLONICA v NM. Takrat je bla akcija, vozicek+ kosara dreamy+ yimska vreca+ nahrbtnik za potrebscine. Vse skupaj je stalo 99.990 sit, ce si placal z gotovino.Vredno je povprasat tudi sedaj. Vem da so jih imeli tud v trgovini INFANTINO v Kranju.

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   quinny
31.5.2005 12:23:38   
rozi81
Jaz sem ga kupila v Sončku in je bil takrat nacenejša možna varianta.

LP S

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   quinny
31.5.2005 13:01:54   
TVN
Samo opozorilce - Infantina v Kranju ni več. Aktivnosti je prevzel BC.

Tudi Sonček ima posebne cene za pakete (voziček + košara + avtosedež + vreča), vendar je potem vse v eni barvi. Midva sva želela malce kombinirati, zato paketa nisva izbrala.

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   quinny
31.5.2005 14:21:25   
sky
V Baby centru preveri cene, ker se mi zdi, da so sedaj oni uvozniki za Quinny, pa mislijo verjetno celotni paleti Quinny in Maxi Cosi izdelkov znižati (po moje bolj trajno) cene za 15-20% (to bi bilo edino smiselno, glede na dejstvo, da so pri nas ti izdelki izredno dragi). Drugače pa smo ga tudi mi naročili pri Sončku in smo bili zelo zadovoljni :bravo: (konec marca, tik pred akcijo v BC).

LP,
Saša

P.S.: Jaz vozim Twinga, pa me sploh ne skrbi, da ne bi šel notri, ker odstraniš vsa kolesa in športni del (sedež) skupaj v parih sekundah (pa nazaj isto).

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   quinny
31.5.2005 23:19:05   
lin
Mi imamo Dobloja v katerega gre vozek(Freestyla 3 xl)kr cel not brez da ga zložim,imamo pa tudi Puntota in ga brez problemov spravim tudi vanj!

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   quinny
1.6.2005 13:38:23   
pravljica
tejčika, tole glede mer je verjetno za voziček, ki je čisto "razmontiran"...brez koles in sedeža...mene je velikost kar presenetila, glede na to da imamo velikega karavana...ti priporočam da sama prej probaš, kako bo šlo v in iz prtljažnika, ker po vsakam sprehodu se meni ne bi dalo koles dol pobirat...še sedež je najlepše gor pustit

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   quinny
1.6.2005 13:40:01   
pravljica
povejte mi, a ima katera torbo qinny? tisto za čez ramo? jo je katera sploh vidla kako izgleda? koliko ima žepov, kako velika je in če se lahko obesi na voziček :zmeden:
na sliki mi je všeč, ampak ne vem, če bi jo naročila pri BC ali ne, ker je še nisem vidla v resnici, pa nobena mi ne zna nič povedat :(

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.