|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pustni kostumi
21.1.2011 9:52:27   
darja.mark
Evo malo sem že začela razmišljat kaj bo naš fant letos za pusta,...in se nekako ne morem odločit. Sem mislila da bi bil pikapolonica, samo to je za fantka mal čudno a, verjetno bolj punčkam pristaja? Pol sem mislila mogoče ježek, in bi mu to nardila sama doma, samo pa rabim nekje nabavit peno, najbolj v obliki kakšne kocke, da to pol lepo izrežem v željeno obliko...sam kje tako peno dobit? Bi kak Bauhaus to mel?
Kaj bojo vaši otroci, ste že kej razmišljale? In če je kakšna ideja kako je najbolj simpl kej doma skup spravt, bring it on user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pustni kostumi
21.1.2011 10:02:36   
Hope2
V obiju oz takih trgovinah imajo peno. Če želiš ful debelo, pa dve ali tri skup zalepiš z lepilom in obrežeš. Ali pa če imaš kje v bližini kakega tapicerja.

Za nešega fantiča  pa še ne vem, doma ne bom nič delala, ker sem za to čisti antitalent (sem pred tedni gledala na netu par domačih izdelkov in navodiluser posted image -vprašaj strica gugla). Jaz čakam na kako ugodno ponudbo rabljenega kostuma. Lani še videt ni mogel kostuma, oblečenega pa ga je imel točno 3 minute in to z odporom. Zato pa ne bi rada vrgla 30 evrov za nekaj kar spet ne bo hotel dat na sebe. Zbiram ugodne ponudbe za 3 letnikeuser posted image

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.1.2011 10:09:32   
Hope2
za pikapolonico, mogoče dobiš tu kako idejo

http://www.google.si/images?um=1&hl=sl&biw=1400&bih=860&tbs=isch%3A1&sa=1&q=homemade+halloween+ladybug&aq=f&aqi=&aql=&oq=

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.1.2011 10:09:54   
darja.mark
ja, ma jaz pa rada tkole doma kaj nardim, sem bolj utvarjalen tip človeka :)
Mah sej ne vem niti jaz koliko časa bo mali zdržal v kostumu je tut star šele 2,5 leti. Bolj se mi gre ker bojo v vrtcu ziher kej meli pa da ne bo zdej edini brez tja prišel. No če bo kakšna ponudba se bi pa mogoče še jaz priporočala ;)
grem pogledat kaj pravi stric Google user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.1.2011 10:37:22   
karmen83
Če mogoče katera proda kostum za 2-3 letno deklico po ugodni ceni, se tudi jaz priporočam, najrajši kaj od živali (muca, pikapolonica, miška ali kaj v tem stilu, samo da ni kaj strašljivega).
Hvala in lep dan.

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

Neposredna povezava do sporočila: 5
21.1.2011 11:00:10   
ronja
Naj se sam odloči, kaj bo. Saj pri teh letih že znajo kaj povedat. Kaj, kar ga trenutno navdušuje. Naj bo kostum kolikortoliko praktičen, ne prevroč.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 6
21.1.2011 11:18:25   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Naj se sam odloči, kaj bo. Saj pri teh letih že znajo kaj povedat. Kaj, kar ga trenutno navdušuje. Naj bo kostum kolikortoliko praktičen, ne prevroč.

Ni vse v temu ali zna povedat. Ja zna povedat, samo reče da ne bo oblekel tega. Gledava slikce kostumov, se pogovarjava in je ves navdušen nad živalimi, bi imel to pa to... ampak oblekel pa ne bo in pika. Nočem ga silit, ne bom ga oblačla, ampak mogoče ko bo v varstvu videl ostale otroke, ko bo bolj spoznal bistvo pusta, si bo mogoče premislil in dal na sebe- in takrat bo fajn, če ima kaj s sabo.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.1.2011 14:14:41   
SMT3
V NKD bodo imeli fletne kostume po ugodnih cenah.Mogoče najdete kaj tamuser posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.1.2011 15:11:08   
petruska
Lani se videla enga zelo izvirnega Backa Jona črne pajkice, črn puli, obraz pobarvano na črno, potem pa brezrokovnik , pa rep in kot eno kučmo iz ovčje kože. Je bil res nekaj posebnega, nekje imam še sliko, če jo najdem ti jo pošljem.

(odgovor članu SMT3)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.1.2011 18:25:08   
J.L.
IZVIRNO SPOROČILO: petruska

Lani se videla enga zelo izvirnega Backa Jona črne pajkice, črn puli, obraz pobarvano na črno, potem pa brezrokovnik , pa rep in kot eno kučmo iz ovčje kože. Je bil res nekaj posebnega, nekje imam še sliko, če jo najdem ti jo pošljem.

meni tudi prosim...

(odgovor članu petruska)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.1.2011 18:29:45   
Pi-kica 1
Ej, to bi tudi jaz imela, prosim.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.1.2011 19:52:44   
Capyka
tudi meni prosim...

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.1.2011 23:01:39   
kenya
Naša 2 letnica bi rada bila Medvedek Pu. Ali slučajno ve katera kje bi našla ta kostum,velikosti 2-3-leta? Sama sem čisto anti-talent za šivanje.

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.1.2011 7:10:36   
end1

IZVIRNO SPOROČILO: J.L.

meni tudi prosim...

tudi meni je to dobra ideja, slikco plisssssssssss

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.1.2011 10:41:38   
maya2
Jaz pa iščem kostum za palčka za 18 mesecev, če ima katera. 

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.1.2011 19:29:39   
petruska

user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.1.2011 9:14:25   
Šarki

user posted image

ooooooo kolk je dobruser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu petruska)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.1.2011 15:03:46   
Eva19
tud jaz se priporočam, če se kateri doma valja kak kostumček za 14 mesečno punčko user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.1.2011 18:03:13   
razigrana

IZVIRNO SPOROČILO: Eva19

tud jaz se priporočam, če se kateri doma valja kak kostumček za 14 mesečno punčko user posted image

Poslala ZS

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.1.2011 17:08:54   
bodoča
Mogoče katera ve, kje bi dobila kostum gasilec (lahko rabljen) za tri in pol leta starega in 98 cm velikega fanta?

V BC jih imajo, vendar od velikosti 110 cm.

Hvala :)

mojeustvarjanje

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 20
30.1.2011 17:27:02   
Shorty_
Prosim, da se o prodaji menite izključno po ZS ostali posti so bili in bodo tudi v bodoče brisani.

lp,

Shorty RR

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.2.2011 19:38:09   
alenkica
Moj mali pa bi rad bil Cars - strela Mcqueen. Je nor nanj. Ste kje vidle tak kostim?

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
1.2.2011 19:42:19   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: bodoča

Mogoče katera ve, kje bi dobila kostum gasilec (lahko rabljen) za tri in pol leta starega in 98 cm velikega fanta?

V BC jih imajo, vendar od velikosti 110 cm.

Hvala :)

gledala sem jih v C&A in v Millerju,ampak ne vem kakšne so številke

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 23
1.2.2011 19:44:12   
Čebel@
ali ima katera od Pike Nogavičke za 2 leti(92/98)???-sem jo najdla 104,pa je čist prevelika...sama pa ne znam sešiti oblekiceuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?