Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pustni kostum za dojenčke 27.1.2009 13:57:55
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Ja, jaz.
|
|
RE: pustni kostum za dojenčke 27.1.2009 14:51:15
|
|
|
|
Amam
|
Jaz bi rabila kostumček za leto starega. Št. 80. Proda katera?
|
|
|
|
RE: pustni kostum za dojenčke 27.1.2009 14:58:33
|
|
|
|
higuys
|
LETos je interspar založen še pa še...kostumi so od 7 evrov naprej. Imaš pa za tako male gobice, dinozavrčke, rožice, skoraj vso favno, vile...
|
|
|
|
RE: pustni kostum za dojenčke 27.1.2009 15:23:07
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys LETos je interspar založen še pa še...kostumi so od 7 evrov naprej. Imaš pa za tako male gobice, dinozavrčke, rožice, skoraj vso favno, vile... Naš bo star 4,5 meseca, ko bo pust. Je tudi kaj za tako majhne?
|
|
|
|
RE: pustni kostum za dojenčke 27.1.2009 16:16:14
|
|
|
|
mlinar
|
Res interspar je letos super založen z kostumi jaz sem našemu Tilenu kupila žabo star pa je slabih 7 mescov aja pa cena je 6€ in 55 centov pojdite pogledat se splača
|
|
|
|
RE: pustni kostum za dojenčke 27.1.2009 18:32:20
|
|
|
|
kajajaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream Naš bo star 4,5 meseca, ko bo pust. Je tudi kaj za tako majhne? v H&M imajo bombažne pižamice Superman od št 56 naprej... prav lepi so, pa lahko jo ima za pusta in potem za spanje... in imajo tudi tigrčke, zebro (pajaci s kapuco in ušeski)...
|
|
|
|
RE: pustni kostum za dojenčke 27.1.2009 18:39:30
|
|
|
|
Dream
|
Kajajaka hvala za info. KO sem bila nazadnje v H&M so imeli samo medvedke, ki so bili krasni pajacki, vendar ni bilo št., 68 Bomo šli pa nekaj drugega izbrat...
|
|
|
|
RE: pustni kostum za dojenčke 27.1.2009 19:14:02
|
|
|
|
kajajaka
|
jaz sem bila prejšnji teden v Supernovi na Rudniku in je bila kar velika izbira številk. Upam, da boš kaj dobila.
|
|
|
|
RE: pustni kostum za dojenčke 27.1.2009 19:22:31
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: higuys LETos je interspar založen še pa še...kostumi so od 7 evrov naprej. Imaš pa za tako male gobice, dinozavrčke, rožice, skoraj vso favno, vile... Naš bo star 4,5 meseca, ko bo pust. Je tudi kaj za tako majhne? Kaj bi pa rad bil?
|
|
RE: pustni kostum za dojenčke 27.1.2009 20:36:55
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: higuys LETos je interspar založen še pa še...kostumi so od 7 evrov naprej. Imaš pa za tako male gobice, dinozavrčke, rožice, skoraj vso favno, vile... Naš bo star 4,5 meseca, ko bo pust. Je tudi kaj za tako majhne? Kaj bi pa rad bil? Velik kot očka
|
|
|
|
RE: pustni kostum za dojenčke 27.1.2009 23:20:24
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: higuys LETos je interspar založen še pa še...kostumi so od 7 evrov naprej. Imaš pa za tako male gobice, dinozavrčke, rožice, skoraj vso favno, vile... Naš bo star 4,5 meseca, ko bo pust. Je tudi kaj za tako majhne? Kaj bi pa rad bil? Velik kot očka Eh, v to malo dvomim Bil bi pa zelo luštkan medvedek
< Sporočilo je popravil Dream -- 27.1.2009 23:21:13 >
|
|
|
|
RE: pustni kostum za dojenčke 28.1.2009 8:40:50
|
|
|
|
Najaa
|
Mi imamo iz HM-a kombinezon medvedka in sem ji kar tega oblekla, ji namazala brkice in voila!
|
|
|
|
RE: pustni kostum za dojenčke 4.2.2009 12:13:37
|
|
|
|
anmp2601
|
Živjo, mi smo kupili kostumček za našega Lukca, ki bo kmalu star 4 mesce, v Baby centru (7 evrov). Res pa je da imajo na izbiro samo žabico, pikapoko in čebelico oz.čmrl. Mi smo se za čebelico odločili. Lp
|
|
RE: pustni kostum za dojenčke 4.2.2009 13:41:06
|
|
|
|
Hope2
|
Mi smo pa kar pižamco superman kupili, bo jo vsaj ponosil še izven sezone pusta . Star pa je 3 mesece
|
|
|
|
RE: pustni kostum za dojenčke 4.2.2009 13:47:28
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinar Res interspar je letos super založen z kostumi jaz sem našemu Tilenu kupila žabo star pa je slabih 7 mescov aja pa cena je 6€ in 55 centov pojdite pogledat se splača Tilnu. Bo bolje, predvsem pa pravilno.
|
|
|
|
RE: pustni kostum za dojenčke 16.2.2009 11:21:46
|
|
|
|
memole80
|
Mi smo dobili za našo 9 mesečno hčerko kostum na zajčka. Je prav kombinezonček. Dobili pa smo ga v Upimu, v Trstu. Imeli so tudi pikapolonico, srnico, slončka, ampak nam je bil zajček najlepši. Cena: 19,90 €.
|
|
|
|
RE: pustni kostum za dojenčke 16.2.2009 14:26:43
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: anmp2601 Živjo, mi smo kupili kostumček za našega Lukca, ki bo kmalu star 4 mesce, v Baby centru (7 evrov). Res pa je da imajo na izbiro samo žabico, pikapoko in čebelico oz.čmrl. Mi smo se za čebelico odločili. Lp mi tudi
|
|
|
|
RE: pustni kostum za dojenčke 16.2.2009 14:47:42
|
|
|
|
Tajska
|
Ena varianta je tudi, da sami zašijete. Vzame sicer nekaj časa, je pa toliko bolj originalno in po meri. Pri nas bomo cela družina žabe!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?