Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 2.1.2012 17:21:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: pustni kostum iz tujine 2.1.2012 20:31:22
|
|
|
|
viv_
|
jaz sem jih že večkrat, neki iz ebaya, neki iz on line štacun...
|
|
RE: pustni kostum iz tujine 2.1.2012 20:33:12
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR jaz sem jih že večkrat, neki iz ebaya, neki iz on line štacun... a loh poveš katero..
|
|
RE: pustni kostum iz tujine 2.1.2012 21:18:52
|
|
|
|
Naja31
|
jaz sem tudi večkrat, britanske online štacune.
|
|
|
|
RE: pustni kostum iz tujine 3.1.2012 8:49:42
|
|
|
|
mini86
|
a maš kšne linke v zaznamkih.. ne vem klele pr ns so mi tok smotane že te maske..take obične nč izvirne..
|
|
RE: pustni kostum iz tujine 3.1.2012 10:07:05
|
|
|
|
Julija08
|
jaz mislim letos naročiti iz e-baya, ker sin hoče biti "vitez okrogle mize" tega pa tle ni za dobit.....
|
|
|
|
RE: pustni kostum iz tujine 3.1.2012 13:08:22
|
|
|
|
Raho
|
Kje se pa dobi kostum za Winxico?
|
|
|
|
RE: pustni kostum iz tujine 3.1.2012 15:09:22
|
|
|
|
Raho
|
Poštnina je 60 USD
|
|
|
|
RE: pustni kostum iz tujine 3.1.2012 15:33:54
|
|
|
|
mini86
|
ma sj zato sprašujem če je katera že naročala pa poštnina ni predraga da pove linke
|
|
RE: pustni kostum iz tujine 3.1.2012 21:08:36
|
|
|
|
Naja31
|
http://www.a2z-kids.co.uk/ Jaz sem lansko leto tu naročila (zdi se mi) Pa tudi poštnina ni bila grozna.
|
|
|
|
RE: pustni kostum iz tujine 17.9.2012 21:20:26
|
|
|
|
brezka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: viv RR jaz sem jih že večkrat, neki iz ebaya, neki iz on line štacun... a loh poveš katero.. js sm iskala za noč čarovnic .. pa itak bo kmal spet tut pust .. evo eno, kjer se najdejo pustni kostumi za otroke ... še v tujino ni treba ..
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?