Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pustne maske za dojenčke 16.1.2008 17:19:38
|
|
|
|
mojca 32
|
sem mela isti problem.Ja v trgovini boš teško kaj najdla za tako majhnega.Za to so še kr domače šivilje.No jaz sem ji kupla v hoferju pol sem ga pa zmanjšala ,ker je številka 4-6 let.Cena je bila pa 5e.Lahko pa pogledaš v moj album in boš vidla da je dobr izpadlo. pa velik sreče pri izbiri
|
|
RE: pustne maske za dojenčke 16.1.2008 18:21:09
|
|
|
|
tinatona
|
Jaz sem jih kupila na Ebayu... LP
|
|
|
|
RE: pustne maske za dojenčke 16.1.2008 18:43:41
|
|
|
|
nemrak
|
, nekaj jih imajo tudi v papirnici Leonardo.
|
|
|
|
RE: pustne maske za dojenčke 16.1.2008 18:44:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa imajo 8-mesečni dojenci od maškar
|
|
|
|
RE: pustne maske za dojenčke 16.1.2008 19:43:33
|
|
|
|
mojca 32
|
oni res ne imamo pa mi lep spomin in pa fotko za v album.sicer pa sej ga ne boš pelu na žurko al pač
|
|
RE: pustne maske za dojenčke 16.1.2008 23:21:18
|
|
|
|
lex
|
moja gre z nami v nedeljo na vrtčevsko maškarado, ji bom sešila pikapolonico, ker mi tisti slinčki niso všeč.
|
|
RE: pustne maske za dojenčke 18.1.2008 22:43:37
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravljene pustne fenke .za male bebe imajo kostume zajčka,dalmatinca,slona,... v leclercu,aja pr nas v mariboru,cena pa 20e.pa čim manj mastnih krofo,raje sam marmelado jejte lp mary
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.