|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pupica Tia
26.12.2004 15:54:59   
petra + zoja
mi smo malo ogledali vaše slikice in nas ful zanima, kako naredite tisto ledeno drevesce, ker nam je ful všeč!

In bi mi malo kopirali!!!!!!!!!!!

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pupica Tia
26.12.2004 15:56:33   
Pupica
Petra+zoja, poglej kaj nam je ostalo od njega:(

(odgovor članu petra + zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pupica Tia
26.12.2004 15:58:55   
Pupica
Aja, kako smo naredili. Ja letos so bili šele začetki...Ko je začelo zmrzovati, je moj dragi naredil eno tako "kozo" visoko 2,5 metra, nanjo je dal cev za zalivanje in razpršilko(tista ki kapljice zelo razprši. Potem pa pustiš da teče in da se dela led.

Lahko pa nabereta vejice smreke, navežata jih na drevo, in isto-zalivaš. Aja če bosta namontirala lučke, jih morata predno začneta zalivat (oz.lahko ko je čisto malo ledu na drevescu).Ker potem ko je noč se lučketako zelo razpršijo od ledu.9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 3
   pupica Tia
26.12.2004 15:59:12   
petra + zoja
mogoče, bi mi to malo sprakticirali, ko bo malenkost malo hladneje, res je ful lepo in še tega nisem nikdar videla!!

Neposredna povezava do sporočila: 4
   pupica Tia
26.12.2004 16:00:51   
petra + zoja
bravo bravo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 5
   pupica Tia
26.12.2004 16:01:35   
Pupica
Sta se pa zadnjič dobila moj in še en starejši gospod, ki to dela že 15 let. In kolikor sem slišala, je on ravno v ta namen posekal(oz samo obklesal) češnjo, potem pa da nanjo smrekove veje, lučke, naredi svče, potem da še ene lučke, pa bunke...skratka pravi mojster je v tem. Če bomo šli še kaj letos k njim bom poslikala, ker je prelepo!:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   pupica Tia
26.12.2004 16:02:23   
Pupica
Mi bomo pa verjetno to drevo(kutno)posekali spomladi:(, ker nam ni nič obrodila:(

Neposredna povezava do sporočila: 7
   pupica Tia
28.12.2004 10:44:53   
petra + zoja
ok se veselim slikic
:bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?