|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   punce svetujte mi prosim
15.11.2008 14:34:26   
Anonimen
Včeraj sem imela PDP; dopoldan je blo še v redu, potem pa so me začeli zvijat krči-neenakomerno.vsake toliko me je zašravfalo.ok, sem šla na dolg sprehod, čeprav se nisem ravno najbolje počutla.ponoči do prib.5ih zjutraj sem lepo spala, potem pa močnejši krči vse do jutra.
sedaj pa me konstantno rahlo šrawfa in prib. na 10 do 8 min malo močneje.
glede nato, da še nisem bla na ctgju me zanima, če bi blo pametno se it pokazat?so to sploh popadki?
hvala vam
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: punce svetujte mi prosim
15.11.2008 14:42:12   
Anonimen
Seveda pojdi do porodnišnice, da ti vsaj ctg naredijo.Sploh, če še nisi bila nikoli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.11.2008 15:15:45   
Anonimen
CTG- obvezno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.11.2008 15:35:53   
FLASK_A
Nisi še imela CTGjauser posted image user posted image user posted image Skoraj težko verjamem... V P so lahko tut tečni glede tega, češ da pejt k svoji G. Ampak ker je vikend, jim kar povej, kako se počutiš in kakšno je stanje, te bodo že vzeli! Kar mal zaropotej če bo trebauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.11.2008 16:06:52   
Bethany
V porodnišnico na CTG! Si že čez rok, pa še nisi mela ctg-ja? Hm...user posted image Jaz sem ga mela od 36. tedna dalje, enkrat tedensko. Po PDP pa običajno na dva dni moraš hodit v P. na preglede.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.11.2008 17:18:00   
Claudi
Men je tud ful čudno, sm  38. teden, pa tud še nism mela CTG- ja.Mam zdele v torek pregled,mogoče ga bom zdej mela, sm pa od 35. tedna brez pregleda, čeprav sm mislna, da bom zdej bolj pogostej hodila.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.11.2008 20:03:19   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Včeraj sem imela PDP; dopoldan je blo še v redu, potem pa so me začeli zvijat krči-neenakomerno.vsake toliko me je zašravfalo.ok, sem šla na dolg sprehod, čeprav se nisem ravno najbolje počutla.ponoči do prib.5ih zjutraj sem lepo spala, potem pa močnejši krči vse do jutra.
sedaj pa me konstantno rahlo šrawfa in prib. na 10 do 8 min malo močneje.
glede nato, da še nisem bla na ctgju me zanima, če bi blo pametno se it pokazat?so to sploh popadki?
hvala vam

Vse nosečnice morajo na dan PDP v P na pregled. Vsaj v Mb je tako. Ti se kar pojdi pokazat. Če niso popadki te bodo poslali domov in boš pomirjena.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.11.2008 20:07:24   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Claudi

Men je tud ful čudno, sm  38. teden, pa tud še nism mela CTG- ja.Mam zdele v torek pregled,mogoče ga bom zdej mela, sm pa od 35. tedna brez pregleda, čeprav sm mislna, da bom zdej bolj pogostej hodila.

Zdej naprej bi mogla imet pregled vsak teden, pa tut CTG pred tem pregledom.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Claudi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.11.2008 21:08:14   
amaya
in? kako se je končalo? Z user posted image ?

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.