|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   punce,jaz sem tolk...
20.1.2005 11:15:51   
naja78
slabe volje.
učer se mi je BT dvignila in sem bila vesela,danes si jo pa merim in je bila nizka.tako da ta mesec spet ne bo nič.čist sem že obupala.le kaj me še čaka.??:(
:((:((:((
pa še nekaj,če bi moj G ugotovil na podlagi BT da nimam O,ali ga naj prosim za kake tabletke-klomifen???
31.1.greva z dragim na njegov pregled,ali naj uzamem list BT sabo in ga vprašam.greva namreč k dr,Drobniču.???ali bom sploh lahko šla z njem noter???
ali ima katera podobne izkušnje???
joj sem žsalostna.rabim malo pobude,pa se vam še malo ksneje oglasim.:((:((:((:((:((:((:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   punce,jaz sem tolk...
20.1.2005 11:18:29   
Anonimen
Za O imajo tudi T.

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   punce,jaz sem tolk...
20.1.2005 11:43:44   
biba77
Naja,
na pregled vzemi s seboj vse, kar je povezano z tvojimi ciklusi. Ce mu pokazes, bo on tudi videl, ali je za tebe sploh smiselno se naprej si merit T ali ne (za mene ni bilo).
Po moje lahko oba gresta v ambulanto (jaz nikoli nisem imela problema s tem). Vcasih se raje vidijo, ce pride par. Mogoce bo tvoj pocakal sam samo dokler bos ti na gin. stolu (ce te bo G pregledal).
Ce pa posumi, da si brez O, pa imas dve moznosti:
1 - takoj ti predpise kaj za vzpodbujanje O
2 - da te da na testiranje nivoja hormonov (kri cez ciklus) in ti ob slabem izvidu, torej, ce bos brez O, predpise kaj za zpodbujanje O.
Ne skrbi. Ti samo povej, da zelita :duda:.
Pa ne se po nepotrebnem sekirat. BT je tako samo pri 30% zensk ucinkovit pokazatelj O. Pa to se ne pomeni, da ostalih 70% zensk nima ovulacij, ne?
:miska:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   punce,jaz sem tolk...
20.1.2005 11:50:07   
pi
Po kakkšnem času poskušanja vas je vaš G napotil kam naprej ali naredil kakšne preiskave ?

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   punce,jaz sem tolk...
20.1.2005 11:54:54   
enci
Pi,
mene je po enem letu napotila najprej na HSG.
Potem hormonske teste, merjenje BT, spermiogram ....

Lp
enci:metulj:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   punce,jaz sem tolk...
20.1.2005 12:00:37   
biba77
Meni je pa po enem letu dejala, da sumi na PCO in da merjenje BT ni smiselno in me poslala direkt v neplodnostno. Tam pa sem dobila najprej napotnice za UZ, hormonske teste in moj je moral na spermiogram. Po izvidih sem dobila Klomifen, jutri pa ima moj spet spermiogram in bomo videli, kaj bo rekla za mene...:zmeden2:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   punce,jaz sem tolk...
20.1.2005 12:10:40   
larisa

Ko tole berem, kam so vas že vse poslali in kaj preverjali mi kar slabo rata:ups:-namreč: midva se trudiva od maja 2003 in imam sedaj prvi ciklus klomifen-brez da bi mi omenila da svojih O nimam. Poleg tega me ob jemanju ne spremlja na UZ, nikoli še nisem dala krvi, za mojega dragega ni še nič rekla da naj gre na spermiogram, v glavnem z mano se sploh NE UKVARJA-vidim ko berem kaj vse ste že vi dale skozi. Pa sem mislila da je dobra ginekologinja zdaj pa ne vem več :zmeden::zmeden::zmeden:??? Kaj menite?
Kdo vas napoti k temu dr.Drobniču?

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   punce,jaz sem tolk...
20.1.2005 12:19:32   
biba77
Oh, Larisa,
jaz mislim, da je pac od G do G odvisno, kako se lotijo, saj tudi nismo vse pacijentke enake.
Eni najprej vse pregledajo (mislim od krvnih testov, do Hsg-ja, laparo- in histeroskopije in se kaj), drugi pac dajo prej Klomifen. Dostikrat je Klomifen tudi tam, kjer so delali vse teste, prvi korak, ali pa samo "dodatna terapija" ob kakem postopku.
Za kako dolgo pa si ga dobila? Meni ga je dala za 3 cikluse in zato je fajn, da imam jutri ze razgovor.
:miska:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   punce,jaz sem tolk...
20.1.2005 12:31:26   
larisa

Biba77 tudi meni ga je dala za 3 mesece? A pa je tebe spremljala kaj na ultrazvoku? Kako si se pa počutila po jemanju? Meni je blo prav smešno, ker sem bila napihnjena kot da sem že :nosecka:, pa tud laaaaačnaaaa sem bla skoooos!!!Kaj te čaka po klomifenu?

LP

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   punce,jaz sem tolk...
20.1.2005 15:26:06   
naja78
hvala punce.vam sporočim ko opravim.za vsako:rozica:in:angel:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?