|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   punčka barbie
4.4.2007 10:57:40   
popi
Naša mala si želi za rojstni dan punčko Barbie.Gledala sem jih v Sparu.Pa sploh ne vem katera je prava.Ko smo bili mi majhni je bila ena.Blond.Kasneje pa še Ken.Zdaj jih je pa miljon.Katero naj kupim?
lp

_____________________________

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: punčka barbie
4.4.2007 11:08:38   
Anonimen
Punčke Barbie so igrače našega otroštva.Ta'prave za nas so itak blond,pa suhljate.Kot igrača za mojega otroka pa mi te punčke niso všeč,zato jim vrjetno tudi nikoli ne bom kupila te igrače,ker mi predstavljajo spet en velik stereotip o tem,kakšna naj bi bila "prava" ženska,in s Barbi se ta stereotip vsidra v otroške možgane že zelo zgodaj.Ne moremo preprečiti,da popolnost ne bi prišla do nas,lahko pa jo vsaj omejimo in predstavimo drugačnost vseh ljudi in tudi sebe.


(odgovor članu popi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: punčka barbie
4.4.2007 11:17:31   
Felicity
Jaz sem se tudi igrala z Barbiko, Kenom, Skiper, pa hiško sem imela in avto. Meni je bilo ful lepo in tudi svoji hčerki jo bom kupila, ko bo malce starejša.

popi - Izberi kakšno "old school" blond obvezno. Potem je odvisno koliko misliš dati zanjo, saj so ful različne cene (od opreme ki je zraven zavisi).
Ta je že za 15€:
user posted image

Nevesta pa je okoli 30€
user posted image

Sem prav padla noter. Meni so tako lepe.

< Sporočilo je popravil Felicity -- 4.4.2007 11:19:05 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: punčka barbie
4.4.2007 11:39:31   
Nika v službi
Ja, tudi meni so lepe in jih imam cel kup v lastni zbirki. Prvo sem dobila šele za 18. rojstni dan od fanta (čisto zares) in od takrat jih zbiram. V moji mladosti ni bilo nikoli denarja za take zadeve, sedaj je to bolj dostopno.

Kupujem pa striktno pravo Barbie, ne ponaredkov oz. drugih izpeljank.
Ampak to je zgolj za "mojo dušo", pri moji mali princeski pa bom takšne zadevščine preudarno dozirala, kolikor se pač da v tem "podivjanem" svetu. Se strinjam z aspirin - nikakor namreč ne bi želela, da moje dete dobi napačne predstave in ideale.
Nakup barbike bom tako odložila na najdaljši možni časovni okvir. Za gledat jih ima pa že doma cel kup user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: punčka barbie
4.4.2007 11:42:05   
Olivija
se strinjam s Felicity. Naša ima klasišno barbiko -zdravnico in Kena. Zraven smo ji kupili še kovček, kjer ima vse stvari spravljene. Dobila je pa tudi Barbi-hišo, tisto ta zložljivo, ki je zelo praktična, ker se jo da pospraviti na polico.

Večino stvari je nakupila moja mami, meni se je zdelo še prezgodaj, pa me je Ana presenetila - zelo lepo se igra z Barbikami. Naredile sva ji tudi avto iz škatle za čevlje, zdaj moram pa samo še izbrskat kakšne kroje za oblekice. Jaz sem jih imela ogromno iz Burde, tako da sva s sestrično šivale razne oblekice.

Mah nevem, jaz sem imela svoje Barbike zelo rada in dvomim, da imam kakšne posledice, anoreksična ali bulemična nisem bila nikoli, pa tudi nimam kakšne želje, da bi se na blond pobarvala user posted image .

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: punčka barbie
4.4.2007 14:39:55   
popi
Kje bi kupila še hiško?Da vem za vsak slučaj...
lp

_____________________________

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: punčka barbie
4.4.2007 14:50:08   
Olivija


Barbie - Forever Barbie - Totally Real House Playset
user posted image

user posted image

user posted image





user posted image

user posted image

user posted image  


evo našo hišo, men je tolk kjut, pa prav lušna je na naši polici. Je pa tam okoli 50 evrov.Imamo pa majhno stanovanje, zato prvotna hiša iz ene ogromne kartonaste škatle ni prišla v poštev oz. se je morala umakniti orbitreku user posted image .

< Sporočilo je popravil Shorty RR -- 4.2.2009 10:41:40 >

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: punčka barbie
4.4.2007 14:54:11   
popi
Res je kul.A to se kupi pri nas?Kaj vse se spomnijo,pa nisem toliko stara.
lp

_____________________________

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: punčka barbie
4.4.2007 15:03:08   
Olivija
ja, imajo jo v Babycentru in verjetno še kje. Evo naša je stara 4 leta in je ful navdušena, Juliji je pa tudi že všeč.

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: punčka barbie
4.4.2007 15:39:14   
mily
MI mamo tudi že celo Barby familijo. Od morske deklice, pevke, tiste baletke ki se ji oblekca vrti... Pa nikol ne pridemo do konca, ker prihajajo novi "modeli" vedno znova in znovauser posted image  Ne vem sicer kuk je tvoja pupa stara, ampak jaz sem moji tamali prvo Barbi kupla pri približno 2. letih in je bla takrat še zlo groba z njo. Pač še ni čisto obvladala česanja in nasplošno še ni imela pravega občutka kako ravnati z igračo. Sem bla takrat tuk vesela, ker sem kupla eno bolj čip varjanto. Zdej veliko bolj mirka na njihuser posted image

_____________________________

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: punčka barbie
4.4.2007 23:18:03   
pravljica
pa so si spet tako različni user posted image  naše barbi ni nikoli zanimala...jih ima doma enih 7 (se jih nabere ob rd ipd.), pa ležijo povsod...3 so v bani, kjer se tamali med kopanjem igra z njimi (je tako fajn namakat lase v vodo in potem špricat z njimi okoli) user posted image

_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: punčka barbie
4.2.2009 10:23:57   
novinarka
Pozdravljeni!

Sem novinarka in delam prispevek ob 50. letnici Barbie. Prosila bi nekoga, ki ima doma zbirka Barbie pubčk, za izjavo. Gre za prispevek o tem, ali so Barbie punčke še popularne in zakaj. Rabila bi izjavao, kaj je takega na Barbie punčki, da Vam je tako všeč.

Za Vaš odgovor se Vam že vnaprej zahvaljujem,

Klavdija

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: punčka barbie
6.2.2009 14:37:03   
mišk
Joj, jst sem bla tudi čist nora na Barbike. Doma jih imam preko 40! Sem jih pa zelo čuvala. Še česala jih nisem. Nekaj jih je še celo v originalnih škatlah.user posted image  Imam pa jih vse vrste, od tistih z do tal lasmi, do Teres (rjavolask), Skiperk, Kenov,...
Tudi jst bi kot prvo barbiko na tvojem mestu kupila kar eno stereotipno blond, v bolj preprosti obleki in brez nekih posebnih funkcij. Če se ji bodo še vedno tako dopadle, pa bodo itak pršle na vrsto še rjavolaske, črnke, Keni, otroci, nosečnice (se jih še da dobit?),...

(odgovor članu novinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
ABC Šport: Migamo, igramo in fino se imamo...
photo
ABC Šport že 25 let ponuja pestre in netekmovalne vadbe za otroke od 1. do 16. leta. Programi so prilagojeni starosti in...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?