|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pula
20.1.2009 17:03:19   
tanjusi
Mož pravi da bi letos šli v Pulo ali Medulin na morje, pa me zanima a mate kake izkušnje in mi lahko priporočite kak fajn družinski hotel v tem okolišu, saj vem da smo zgodni, sam mogoče pa dobim kako idejo in namig.

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pula
20.1.2009 17:05:33   
Anonimen
Jaz sem zaljubljena v medulinuser posted image

Letos gremo v nove apartmaja, dobesedno ob plaži. Z balkona lahko dol skočišuser posted image
Za hotel pa ne vem. So pa vsi na kupu, v bližini plaže(peščene).

(odgovor članu tanjusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.1.2009 17:09:48   
Pikapolonica_
No, jaz sem zaljubljena v rt Kamenjak, vendar je z malim otrokom tako nepriročen. Samo da mulček malo zraste user posted image

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2009 17:33:36   
Anonimen
Mi smo hodili v Banjole, zadnja leta pa smo kar pri sorodnikih v njihovu hiši.Je pa lepo v Puli na sploh.user posted image Tak da o hotelih pojma nimam.

(odgovor članu Pikapolonica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2009 20:31:32   
viv_
V samo Pulo nimaš praktično kam - ker to je mesto z marino in ladjedelnico. Mesto je zelo zelo luštno, prijetno...

Na uno stran - Medulin, Premantura,... ne poznam, ampak so ljudje kar navdušeni.

Poznam na drugo stran: Fažana, Peroj... Meni je Fažana ful simpatična, tudi plaža je luštna...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.1.2009 23:08:26   
K_a_t_j_a
Hotel Belvedere je super. Hrana dobra, plaža fajna, zvečer je fajn it po potki ob morju do centra Medulina, kjer so lunapark, sladoledi... Sam bila z mojim 2 leti nazaj in je bilo super!user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.1.2009 18:41:12   
tanjusi
Hotel Belvedere je super. Hrana dobra, plaža fajna, zvečer je fajn it po potki ob morju do centra Medulina, kjer so lunapark, sladoledi... Sam bila z mojim 2 leti nazaj in je bilo super!
a se ti kaj sanja a je to družinski hotel , za koliko oseb bi bla soba...

(a camus)

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.1.2009 19:24:28   
K_a_t_j_a
Midva sma bila v dvoposteljni sobi. Sam mislim, da ni družinski hotel, ker v Relaxovem katalogu poletje 09 nič ne piše, da bi imeli družinske sobe. So samo dvoposteljne sobe.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.1.2009 19:48:20   
tanjusi
Midva sma bila v dvoposteljni sobi. Sam mislim, da ni družinski hotel, ker v Relaxovem katalogu poletje 09 nič ne piše, da bi imeli družinske sobe. So samo dvoposteljne sobe.

ja sem jaz tud gledala, v relaxovem katalogu, bomo še v kakem drugem katalogu pogledala

(a camus)

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?